Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 128.

• Παράθεση από Bodai: “@sm0k3 πριν λίγο καιρό το ξεκλείδωμα με Stable ήταν αδύνατο, γι' αυτο και η επισήμανση. Αφου ξεκλείδωσες (πιστεύω το τσέκαρες, όχι απλά επειδή το έβγαλε το Unlock Tool) συνέχισε με το επόμενο βήμα.. ” Ναι το έχω τσεκάρει απο cmd έχει ξεκλειδώσει κανονικά, ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις.

• Παράθεση από Bodai: “Οχι @sm0k3 αφου ξεκλείδωσες συνέχισε με την εγκατάσταση του TWRP και της εληνικής .. ” Το αναφέρω γιατί ο οδηγός στην αρχή γράφει " ΠΡΟΣΟΧΗ !!! πρέπει να έχετε Developer ROM για να δουλέψει Stable ROMs δεν υποστηρίζονται ακόμη αν και μερικές πληροφορίες αναφέρουν που μπορεί να γίνει και με Stable" Συνεχίζω με china stable λοιπόν;

• Καλησπέρα, μόλις ξεκλείδωσα bootloader με china stable γιατί η developer δεν έλεγε να περάσει. Για να συνεχίσω σε αυτόν τον οδηγό και να περάσω την Ελληνική ROM πρέπει να περάσω πρώτα china developer πάλι ή να συνεχίσω με την china stable; Αν ναι, από τον updater να την περάσω; (Γιατί και με κλειδωμένο bootloader απο το updater προσπαθούσα αλλά δεν με άφηνε με τπτ να την περάσω, συνέχεια "can't verify update" μου 'βγαζε) * Σε redmi 3 pro προσπαθώ να το κάνω.

• Παράθεση από pit13: “χθες ξεκλείδωσα 2 redmi note 3 pro με stable china. Προσπαθούσα να περάσω την developer και μου έβγαζε μήνυμα couldn't verify package. Δοκίμασα με την stable και έγινε. ” Το ίδιο και εγώ, δεν μου περνούσε με τπτ dev china rom και ξεκλείδωσα με china stable. Σε Redmi 3 pro.

• Διστυχώς δν με αφήνει να περάσω dev rom με καμία παναγία. Ψάχνω 64μπιτο pc με άλλα windows γιατί εγώ έχω ξεμείνει με xp και θα ακολουθήσω τον οδηγό για πέρασμα μέσω edl, ο Θεός βοηθός, πρώτη φορά θα δοκιμάσω να περάσω rom έτσι.

• Παράθεση από takisfrag: “Βρες και βάλε την 6.8.18 Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστώ θα ψάξω αύριο δεν αντέχω αλλο σήμερα. Παράθεση από chief: “@sm0k3 ποιο κινητό είπες ότι έχεις? Εδώ υπάρχουν οδηγοί καιγια όλα τα τηλέφωνα ” Σε Redmi 3 pro προσπαθώ να το κάνω.

• Έκανα κανονικά το update σε 8.0.2.0 China Stable και πάλι τίποτα, πάλι όταν πάω να περάσω developer(είτε china είτε global) πάλι τα ίδια "Can't verify update" δεν με αφήνει να περάσω developer rom με τίποτα. Τι άλλο να κάνω; Έχω απελπιστεί.

• Ρε παιδιά μήπως να πάω πρώτα στήν τελευταία stable(όπως μου έρχεται το update) και μετά να δοκιμάσω να πάω σε developer; Συνέχεια "Can't verify update" μου βγάζει. Έχω δοκιμάσει μετονομασία σε update.zip, έχω δοκιμάσει να είναι χύμα το αρχείο στον internal - να είναι σε φάκελο Root Directory - να ειναι στο φάκελο downloaded_rom και πάλι τίποτα. Συνέχεια το ίδιο error.

• Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, προσπαθώ να περάσω dev rom έτσι ώστε να προχωρήσω στο επόμενο βήμα για ξεκλείδωμα και ναι απο το επίσημο site τις κατεβάζω. Το κινητό είναι redmi 3 pro και επιλέγω απο υη λίστα μοντέλων Redmi 3/Prime(ελπίζω να είναι το σωστό) Φώτο απο το about phone : forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20543/

• Παιδιά ήδη απο το 1ο βήμα του οδηγού έχω κολλήσει. Έχω κατεβάσει developer rom(6.9.22 - 6.9.29 Δοκίμασα και τις 2) την βάζω μέσα στην συσκευή, την επιλέγω απο το updater και μου γράφει "can't verify update". Δοκίμασα και μετονομασία σε update.zip και σε πιο μικρό όνομα αλλά πάλι τίποτα. Πατώντας vol. up + power μου βγάζει την πρώτη εικόνα και εν συνεχεία πατώντας recovery την δεύτερη : forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20529/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20531/ Το pc μου εί…

• Καλησπέρα παιδιά, μόλις πήρα και 1 redmi 3 pro(snapdragon 616, 3gb ram) και είμαι στη διαδικασία ξεκλειδώματος του bootloader αλλά με μπέρδεψαν λίγο οι ROM στο miui.com. Στήν επιλογή μοντέλου επιλέγω Redmi 3/Prime ή Redmi 3S/Prime/3X ; Ευχαριστώ.

• Ναι έκανα κανονικά το τεστ απο τον οδηγό της σελίδας και μου δείχνει ότι είναι κλειδωμένος, δεν έχω περάσει ποτε fastboot rom, τις κατέβαζα στο pc τις έβαζα στο κινητό και τις περνούσα απο twrp μετά τα απαραίτητα wipes.

• Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση. Έχω κλειδωμένο bootloader και μέχρι τώρα έχω περάσει μερικές rom και ελληνικές και απο το xiaomi.eu και δεν είχα πρόβλημα. Συγκεκριμένα τώρα είμαι με ελληνική stable 7.0.5.0, πιστεύεται θα έχω πρόβλημα αν τον κρατήσω κλειδωμένο και περνάω κανονικά τις ελληνικές rom;

• Παράθεση από sm0k3: “Καλησπέρα σε όλους, παιδιά είμαι με mi note pro και έχω ξεμείνει σε stable 7.0.5.0 (android 5.0.2). Με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά θέλω να κάνω μια αναβάθμιση. Αξίζει να περάσω αυτή; Γιατί διάβασα στα σχόλια προβλήματα με ενεργοποίηση wifi. Επίσης αν πω να την περάσω, κατεβάζω και περνάω κανονικά απο recovery ασχέτως που είμαι με παλαιότερη έκδοση twrp; Ευχαριστώ. ” Ξέχασα να αναφέρω πληροφοριακά πως έχω κλειδωμένο bootloader, αν και μέχρι τώρα ποτέ δεν αντιμετώ…

• Καλησπέρα σε όλους, παιδιά είμαι με mi note pro και έχω ξεμείνει σε stable 7.0.5.0 (android 5.0.2). Με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά θέλω να κάνω μια αναβάθμιση. Αξίζει να περάσω αυτή; Γιατί διάβασα στα σχόλια προβλήματα με ενεργοποίηση wifi. Επίσης αν πω να την περάσω, κατεβάζω και περνάω κανονικά απο recovery ασχέτως που είμαι με παλαιότερη έκδοση twrp; Ευχαριστώ.

• Καλημέρα σε όλους, ρε παιδιά γνωρίζει κανείς εαν δουλεύει xposed installer σε αυτή την έκδοση της ρομ; Είμαι με mi note pro.

• coolicool.com/xiaomi-mi-5-pro-…ch-fhd-screen-and-g-43213 Καλή επιτυχία!

• Παράθεση από GR_Macedon: “Δεν έχει σχέση το ενα με το άλλο. Ο οδηγός αφορά την μετατροπή που κάνει το paypal οταν αγοράζεις με δολάρια. Αν εσύ αγοράζεις από ευρωπαϊκή αγορά σε ευρώ δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις γιατί δεν θα χρειαστεί η μετατροπή νομίσματος. Αν τα παραπάνω πoυ μολις διάβασες δεν τα κατάλαβες τότε κανε μια αναζήτηση στο φόρουμ για το paypal ωστε να ενημερωθείς καλύτερα για το πως λειτουργεί αυτό. ” Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Απλά μου φάνηκε περίεργο το πώς από την στιγμή πο…

• Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση. Εγώ χρησιμοποιώ την μέθοδο μεταφοράς στο balance από τον οδηγό του ceasar, αυτός ο οδηγός ισχύει και για εκείνη την περίπτωση ή θα πρέπει τα χρήματα να τραβηχτούν απευθείας από την κάρτα - λογαριασμό τραπέζης(όπως πριν τα C.C.) για να κάνει την μετατροπή ή τράπεζα;