Και το δικό μου ειναι RN4 και εχει την 8.0.5 global stable (MBFCNDG) και στο update μου λέει δεν υπάρχουν άλλες εκδόσεις. Τι πρέπει να κανω για να μπορω να παίρνω νέες εκδόσεις;
Παράθεση από vsk: “Καλή χρονιά με υγεία! Σκέφτομαι να αγοράσω το Mini M8S II 4K Smart TV Box Amlogic S905X Quad Core Processor - 2GB+16GB EU PLUG από το Gearbest με αποστολή από Κίνα στα €40,33. Εσείς που έχετε εμπειρία από τελωνεία, πιστεύετε ότι θα μου το τσακώσουν και θα το πληρώσω χρυσό; Στην ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest υπάρχει μόνο το μοντέλο 2GB+8GB με UK plug και με έξτρα μεταφορικά (τελική τιμή ~€50). Αν τελικά το παραγγείλω από Κίνα αξίζει να πληρώσω επιπλέον €2,31 για Registered Air…
Σήμερα παρέλαβα το δέμα, μου το φέρε ο ταχυδρόμος και δεν μου είπε να πληρώσω τίποτα. Το δέμα μέσα είχε χαρτιά από το τελωνείο και έγραφε για ένα ποσό 34,44€, χωρίς να λέει αν πρέπει να πληρώσω και που πρέπει να πληρώσω. Τι κάνω; γνωρίζει κανείς;
ναι ρε παιδιά για τελωνείο ρωτάω. θέλω να ξέρω τι σημαίνει: 27-12-201611:06 ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 27-12-201611:12 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
2016-12-27 11:12 YED THES/NIKIS, ITEM IN CONTA YED THES/NIKIS 2016-12-27 11:06 YED THES/NIKIS, EXPORT BY CUSTOMS 2016-12-13 07:48 YED THES/NIKIS, ITEM ARR YED THES/NIKIS Αυτή είναι η τελευταία ενημέρωση, μπορεί να το μεταφράσει κανείς; Πληρώνω, δεν πληρώνω, τι γίνεται;
Το Geekbuying άνοιξε και ES Warehouse (Ισπανία) και στέλνει και στην Ελλάδα. Επειδή η Ολλανδία φράκαρε, για ταχύτερη παραλαβή και χωρίς τελωνείο, νομίζω είναι καλύτερη η επιλογή της Ισπανίας.
Τελικά για το θέμα του τελωνείου, όταν το tracking λέει ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ σημαίνει ότι πληρώνεις οπωσδήποτε ή υπάρχει περίπτωση να στο περάσουν και να μην πληρώσεις; Υπάρχει ΄κάποιος δηλ που ενώ πήγε ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ τελικά να μην πλήρωσε; Το δικό μου είναι από Geekbuying με RF*********SG και βρίσκεται τελωνείο. Επίσης αν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε πόσα περίπου πληρώνεις στο τελωνείο. Ας μιλήσουν αυτοί που ξέρουν και έχουν εμπειρία πάνω στο θέμα. Για τα νέα μέλη και τους άπειρους αυτά είναι μεγάλα προ…