Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 62.
-
κατεβαστε και εγκαταστηστε το MIUI ROM Flashing Tool και μετα οταν τρεξετε to unlock toll για το ξεκλειδωμα να μην συνδεθητε στο i.mi.com ετσι εκανα εγω μετα απο πολεσ προσπαθειες κ ωρεσ και τελικα ετσι μου ξεκλειδωσε ..ασ το δοκιμασει καποιοσ ....
-
πιστευω να δουλεψει.....πατε στο αγγλικο και κανετε λογαριασμο μετα πατε Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum και κανετε ενα complain οτι δεν σας εχει ερθει ο κωδικοσ για οσεσ μερες πχ για 15 μερεσ και περιμεμετε ακομα.....και λογικα σε 2 μ 3 μερεσ θα σας ερθει το μυνημα....
-
Παράθεση από hulk: “Eχεις 2 λογαριασμους στο Μi αλλο εκανες στο τηλεφωνο και με αλλο εκανες request στο forum, δες αν το ID στο xiaomi account που εχεις στο τηλεφωνο ειναι ιδιο με αυτο που κανεις login στο miui.com. Επισης δες αν εχει κανει verify το τηλεφωνο στο account ” αφου συνδέομαι στο Apply for permissions to unlock Mi devices με το μαιλ μου και μου λεει πωσ να το ξεκελιδωσω να κατεβασω την εφαρμογη κτλ......με το ιδιο μαιλ ειμαι συνδεμενοσ και στο κινητό και στο 我的小米云服务 το ID ειναι το ιδ…
-
xiaomi redmi note 3
ΜήνυμαΠαράθεση από skunkrizla: “ναι στειλε μου φιλος ακριβως τι να κανω γιατι δεν γνωριζω απο αυτα! ” steiλε μου το μαιλ σου να στο στειλω
-
xiaomi redmi note 3
ΜήνυμαΠαράθεση από skunkrizla: “12804124_10208327119313744_915367524_n.jpg αυτο λες? αν ναι το εχω κανει...αλλα στις επαφες τιποτα παλι! ” ok apo oti καταλαβα δεν εχει τo google contacts sync....einai η εφαρμογη για να συγχρονίσει ...apk...googlarise το ,,,αλλιωσ να στο στειλω απο εδω εαν μπορω αυριο
-
xiaomi redmi note 3
ΜήνυμαΠαράθεση από skunkrizla: “Παράθεση από anty: “για δοκιμασε να πας Settings -- other Accounts --- Google ----> blepeis to gmail soy ------paras to gmail ----k blepeis tiw epafes------pata na kanei sinxronismo.... μετα πηγαινε Contacts - settings - display preferences---- configure contact list ----kai θα επιλεξεισ ποιεσ επαφεσ να εμφανιζοντε ελπιζω να ειναι αυτο στα γραφω αγγλικα γιατι ειναι στα αγγλικα το τηλεφωνο μου...ελπιζω να καταλαβεισ τι πρεπει να κανεισ.. ” στα ελληνικα ειναι το δικο μου …
-
xiaomi redmi note 3
Μήνυμαγια δοκιμασε να πας Settings -- other Accounts --- Google ----> blepeis to gmail soy ------paras to gmail ----k blepeis tiw epafes------pata na kanei sinxronismo.... μετα πηγαινε Contacts - settings - display preferences---- configure contact list ----kai θα επιλεξεισ ποιεσ επαφεσ να εμφανιζοντε ελπιζω να ειναι αυτο στα γραφω αγγλικα γιατι ειναι στα αγγλικα το τηλεφωνο μου...ελπιζω να καταλαβεισ τι πρεπει να κανεισ..
-
Παράθεση από anty: “Παράθεση από Bodai: “Ναι ... δεν βλεπει την συσκευη όταν ειναι σε fastboot... ” tο κακό είναι ότι μετά που έβαλα την νέα Ρομ που σου είπα δεν συνδεετε με το mi pcsuite bodai....μου λέει συνέχεια να κάνω ρεμπουτ...ενώ πρώτα έκανε σύνδεση...ευχαριστώ παρεμπιπτόντως για την βοηθεια ” καλησπερα απο ενα οδηγο που ελεγε οτι πρεπει να βαλω την china stable k meta thn den china για να ξεκελειδωσει το τηλεφωνο κατεβασα το mipcsuite το κινεζικο γιατι με ολα τα αλλα δεν εκανε τιποτα πηρ…
-
Flash την 7.1.6.0 stable multi xiaomi.eu (με ελληνικά και root) μέχρι το ξεκλείδωμα του bootloader
Μήνυμακαλησπερα εβαλα Flash την 7.1.6.0 stable multi xiaomi.eu (με ελληνικά και root) μέχρι το ξεκλείδωμα του bootloader,,,και ειναι μια χαρα δουλευουν ολα...... τωρα μετα απο 5 μερεσ μου ηρθε ο μυνημα να ξεκλειδωσω την συσκευh redmi note 3 και οταν παω να την ξεκλειδωσω μου σταματαει στο 50% κ μου λεει "Couldn't verify device"... μετα κατεβαζω την OFFICIAL MIUI China developer ROM την βαζω στην μνημη και οταν παω να κανω εγκατασταση μου βγαζει ενα μηνυμα οτι " αδυναμια επαληθευσης πακετου ενημερωσης"…
-
καλησπερα τελικα μου ηρθε το μυνημα για ξεκλειδωμα ... αλλα οταν παω να το ξεκλειδωσω μου γραφει " couldn't verify device"... εβαλα την εγκατάσταση της multi stable 7.1.6 xiaomi.eu Xiaomi.eu Stable 7.1.6.0 modded by LoXaR και νδουλευει μια χαρα το τηλεφωνο αλλα δεν μπορω να το ξεκλειδωσω υπαρχει καμια λυση????
-
Παράθεση από amwnra: “Μπορεις να κανεισ αιτηση κανονικα... μπορεισ να βαλεις την παρακατω με ελληνικα εωσ να παρεις το μυνημα για το ξεκλειδωμα. εγκατάσταση της multi stable 7.1.6 xiaomi.eu ” ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ μολισ το εβαλα κ δουλευει κ το δακτυλικο αποτυπωμα που δεν μου δουλευε...τωρα δοκιμαζω κ τα υπολοιπα κ θα σασ πω αυριο κ παλι ευχαριστω thumbsup.pngthumbsup.png thumbsup.png thumbsup.png thumbsup.png thumbsup.png thumbsup.png