Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 544.

• Παράθεση από Project_P: “Λοιπον και εγω δοκιμασα παλι με SD με την (by mic) εκδοση. Εκανα Reboot Recovery, Wipe τα παντα, Install και παλι σφαλμα. Μετα πηγα ξανα εκανα Wipe τα παντα , εκανα παλι reboot recovery και με ξεκινησε με την μπλε 3.0.2-1 TWRP και μου εγραψε οτι δεν εχω OS. Eκανα λοιπον κατευθειαν εγκατασταση και το ολοκληρωθηκε κομπλε. Μολις μου ανοιξε το κινητο ΔΥΣΤΥΧΩΣ ομως το προβλημα που ειχα με το 4G και περιμενα να λυθει με την καθαρη εγκατασταση παραμενει.... ” Και τα δυο twrp 3.…

• Παράθεση από dtsilog: “Ναι αυτήν είχα κρατήσει. Αλλά έχω την εντύπωση δε φταίει η έκδοση twrp, αλλά ότι μετά ν καθαρισμό πρέπει να κάνεις πάλι επανεκκίνηση στο recovery και μετά install την ελληνική. ” Ισως να θελει επανεκκινηση αλλα αυτο πρεπει να επιβεβαιωθει για να ειμαστε σιγουροι.

• Παράθεση από Project_P: “@pechr & @michael Ναι και η μπλε πρεπει να ηταν 3.0.2-1 ( και σιγουρα ειχε Ελληνικα στην επιλογη γλωσσας). Παιζει καποιο ρολο αν εχω στα αγγλικα η στα ελληνικα το TWRP ? Επισης τωρα δειχνει να εχει κρατησει την πορτοκαλι (by MIC). Η μπλε λογικα ειναι αυτη που ηταν μεσα στην ελληνικη stable γιατι απο τοτε που εβαλα την ελληνικη ROM μονο αυτη ειχα δει οσες φορες ειχα τσεκαρει. Η πορτοκαλι ομως πως εμφανιστηκε? Μηπως να δοκιμασω και εγω απο SD? ” Και τα δυο twrp 3.0.2-1 για…

• Παράθεση από dtsilog: “ΩΠΑ, νομίζω το κανε, δοκίμασα μια τελευταία απο usb! ” Tην εκανες install με το twrp που σου εστειλα πριν ?

• Παράθεση από dtsilog: “Το ίδιο αποτέλεσμα @michael και με αυτή, και από sd και από usb. Πάω μάλλον για mi flash και μετά adb. Μια ερώτηση μετά τη κινέζικη dev μέσα απο το twrp χρειάζεται καθαρισμό cache πριν το install της ελληνικής stable; ” Ναι θα κανεις καθαρισμο στα data,dalvik cache,cache.

• Παράθεση από dtsilog: “Σωστά @pechr, για λόγους συντομίας το είπα. Είχα την 3.0.2-0 by mic και με την καθαρή εγκατάσταση μπήκε η ενσωματωμένη στην ελληνική twrp 3.0.0.0. Δοκιμάζω τώρα από sd, αλλα έχει αργη ταχϋτητα. ” Περασε αυτο το twrp 3.0.2 το οποιο εχω δωσει και στον @pechr και το εχει περασει στο redmi3 στο οποιο εχω κανει καποιες αλλαγες. twrp3.0.2ido_mic

• Παράθεση από Project_P: “@pechr Ε δοκιμασα 4-5 φορες με διαφορες ROM και σε Recovery οπως προτεινε ο @makis1024 ... δεν ηθελα να πεσει σε χαμηλα επιπεδα η μπαταρια (εφτασε απο 100 στο 85 με αυτα και αυτα)... Ναι πραγματι η πορτοκαλι ελεγε MIC . Ποια ειναι η πιο ''καλη'', η πορτοκαλι ή η μπλε? Τωρα εχω παλι την μπλε και με αυτη εκανα το Restore Nandroid. ” Η μπλε ποια εκδοση ειναι?Η 3.0.2-1?

• Παράθεση από Project_P: “@makis1024 Ναι εχω TWRP μπηκα παλι με Vol+ & Home button και κανω Restore Νandroid Fat32 ειναι το USB Stick και USB2 (δεν εχει μπλε ακροδεκτη τουλαχιστον...) αν και ειναι σχετικα παλιο για να ειναι 3. Το Restore απο Nandroid το κανει κομπλε... εχω και μια microSD HC (class 10). Μηπως να δοκιμασω και με αυτη??? Κατι ασχετο αλλα και σχετικο... το TWRP ηταν μπλε και οταν μπηκα παλι ηταν Πορτοκαλι (δεν προλαβα να δω εκδοση...) . τωρα που ξαναμπηκα ειναι παλι γαλαζιο... αλλαζ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

michael - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από itslord: “Καλησπέρα, φλάσαρα σε mi note pro και δεν μπαίνει σε recovery πλέον και μένει στο λόγοτυπο. Μπορείτε να με βοηθήσετε; ” Απο τι εχεις γραψει σε αυτο το τοπικ No more recovery εχεις γενικότερο προβλημα με την συσκευη σου . Περνα μια fastboot rom με το mi pc siute ακολουθησε αυτον τον οδηγο Mi pc suite

• Παράθεση από chrdes: “Ωραία. Υπάρχει μία cashe στο twrp μία cashe της ram και μία cashe των εφαρμογών; Και πως σβήνει η κάθε μία; Νόμιζα ότι με wipe cashe από twrp καθαρίζουν όλα. ” Η wipe cache στο twrp καθαριζει το partition cache στο οποιο αποθηκεύεται cache απο εφαρμογες συστηματος.Τα cache ολων των εφαρμογων καθαριζονται με wipe dalvik cache ή απο το κεντρο ασφαλειας ή απο της εφαρμογες στης ρυθμισεις.Η ram καθαριζεται πατοντας το χ για κλεισουν οι εφαρμογες .

• Παράθεση από chrdes: “Δηλ. με επανεκκίνηση δεν καθαρίζει το κινητό. Και για να καθαρίσει η cashe μόνο από Twrp. ” Η miui κραταει τηε εφαρμογες που εχεις ανοιχτές και μετα απο επανεκκίνηση ή εκκίνηση του κινητου,δεν ειναι bug αυτο.Η cache που ενοεις δηλαδη τον ανοιχτων εφαρμογων οι οποιες τρεχουν στην ram δεν εχουν καμια σχεση με το καθαρισμο του cache απο το twrp..Επισεις και τα cache τον εφαρμογων που ειναι εγκατεστημενα δεν εχουν καμια σχεση με το cache στο twrp.

• Για περασε αυτο το twrp Twrp .δες αν κανει παλι το προβλημα .Και μετα κανε install την 7.2.3.0 stable .

• Παράθεση από hehe: “..Τα TWRP εκδόσεις 2.8.7.0 και 3.0.2 πού τα βρίσκω??? ” Μπορεις να βαλεις τo official 3.0.2 αλλα εχει bug βγαζει ενα σφαλμα κατα την διαδικασια του backup (δεν αναγνωριζει to partition persist).Καλυτερα να βαλεις το twrp 3.0.2 απο εδω TWRP 3 γιατι το εχω διορθωσει αυτο το bug και επιπλεoν εχει πολυ περισσοτερες επιλογες στο backup.

• Η γνωμη μου ειναι οτι δεν ειναι η αιτια του προβληματος το twrp δεν εχει αναφερθεί παρομοιο προβλημα στο παρελθον ουτε εδω ουτε στο en.miui.Βαλε το twrp 3.0.2 το οποιο λειτουργει σωστα και κανε καθαρη εγκατασταση με full wipe στα system,data,dalvik,cache και περνα την τελευταια ελληνικη gtv stable ή developer.

• Απο τι βλεπω το κινητο σου ηρθε με την miui 66.77.33.00 .Ποιο recovery εχει αυτη τι στιγμη το κινητο;Εχεις περασει twrp ή εχει το mi recovery;Αν εχει twrp μπες στο twrp και βγαλε sreenshot με volume down + power και ανεβασε το εδω.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

michael - - Recoveries

Μήνυμα

Το twrp υποστηρίζει και ποντικι usb μεσο otg σε περίπτωσή που εχουμε προβλημα στο digitizer .Κανονικα δεν επρεπε να στο δείχνει ενω δεν εχεις συνδέσει ποντικι ,θα το κοιταξω και θα σου πω.