Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 544.
-
Περασε γιατι υπαρχει το string για το boot μεσα στο updater-script.
-
πως καταλαβες οτι περασε το boot.img? Επειδη δεν αναφερει προβλημα ο στεφανος=περασε?
-
Χωρις scatter.txt αρχειο κανενα .img δεν μπορει να κανει write στο emmc partition σε ΜΤΚ .Δοκιμασε το.
-
Στο οδηγο εχεις βαλει ως παραδειγμα μια rom για το redmi note 2,θα μπορουσες να ειχες καποια αλλη ρομ αλλα αφου επελεξες αυτην θα αναφερω τα εξης. Οι ρομ για ΜΤΚ CPU εχουν διαφορα σε σχεση με ρομ για snapdragon CPU.Δηλαδη καποια απο τα αρχεια στο αρχικο directory της ρομ ειναι διαφορετικα.Οι ΜΤΚ ρομ ειναι στης περισσοτερες περιπτωσεις scatter based rom οπως ειναι και η miui rom, το αρχειο scatter.txt ειναι σημαντικο να υπαρχει μεσα στην ρομ γιατι περιλαμβανει τα start address των partition της σ…
-
Φιλε μου διαβασα τον οδηγο για μαγειρεμετα στης ρομ και διαπίστωσα αρκετα τεχνικα λαθη τα οποια ειναι συμαντικα .Αν θες μπορω να στα αναφερω ή εδω ή με πμ.
-
TWRP και mount
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas km: “Αυτό σίγουρα δεν το είχα κάνει ποτέ. Δεν έκανα swipe στο mount γιατί δεν ήξερα τι ακριβώς έκανε... Πήγαινα πίσω με το βελάκι έκανα wipe και μετά install το. zip απο το external sd. Οπότε για να καταλάβω η χαζή ερώτηση που έκανα είχε μια βαση ή ήταν τελείως χαζή;[/size] ” Οχι δεν ηταν χαζη η ερωτηση σου διοτι και καποιοι αλλοι θα εχουν κανει το ιδιο με σενα λογο άγνοιας και θα ειχαν το ιδιο προβλημα, και με την απαντηση μου καποιοι μαθανε πως κανεις επαναφορα αρχικων ρυθμ…
-
Παράθεση από gkalen: “Νομιζω ότι δεν πρέπει να συμπεριλαμβάνεται το supersu.zip μέσα στις Stable ή της dev rom , θα ήταν πολύ καλύτερα για οποιονδήποτε χρήστη να φλασαρε το supersu.zip ξεχωριστα. Έτσι δεν θα δημιουργούνται προβλήματα . Οποίος θέλει ροοτ στη stable θα φλασαρει ένα ανεξάρτητο ζιπ κι οποίος δε θέλει θα τ'αφηνει ως έχει. Πιστεύω ότι ο liopetis κατά λάθος έκανε το swipe και φλασαρε το supersu.zip ” Αν ειχε περασει αυτην που εχει το TWRP δηλαδη την 2.49 δεν θα ειχε κανενα προβλημα ,αλ…
-
TWRP και mount
ΜήνυμαΑυτο που θα κανεις ειναι :1ον θα πας στο internal storage και θα βρεις ενα φακελο με την ονομασια TWRP και θα τον διαγραψεις. 2όν μετα θα μπεις στο TWRP και θα σε ρωτησει να κανεις mount system partition και θα κανεις swipe.Mε αυτον τον τροπο ολες οι ρυθμισεις του twrp εχουν ερθει στης αρχικες.Προφανος ειχες επιλεξει λαθος ρυθμισεις γιαυτο ειχες αυτο το προβλημα..
-
TWRP και mount
ΜήνυμαΣε καμια περιπτωση οταν κανουμε factory reset μεσα απο twrp δεν πρεπει να κανει wipe το internal storage αυτο πρεπει να επιβεβαίωθει αν εχουν το ιδιο προβλημα και αλλοι χρηστες με την συγκεκρινενη εκδοση twrp .
-
TWRP και mount
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas km: “Αυτο εννοω default... Προφανώς το. zip μου το διεγραφε γιατί το κατέβαζα απο το κινητό και το άφηνα μεσα στο φάκελο download... Το θέμα είναι γιατί με το factory reset μου σβήνει και δικά μου αρχεία απο την εσωτερική μνήμη οπως πχ τραγούδια.. ” Μπορεις να μας πεις ποια version twrp εχεις;