Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 544.

• TWRP recovery 2.8.7.0 V2 by mic (hermes)

michael - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Και αυτο γινετε αλλα αφου το έχεις περάσει το recovery γιατί να το βάλεις πάλι μέσα στη ρομ; Δεν χριαζετε να πειράξεις το script.

Μήνυμα

Δεν με κουραζεις φιλέ μου .Αν στη ρομ έχουν ενσωματωσει recovery τότε θα στο αλλάξει και θα πρέπει να το περάσεις πάλι.Για να μην στο αλλάξει το recovery πριν την κανεις install για να το τσεκαρεις θα ανοίξει την Ρομ με το πχ.winrar και αν εχει κάποιο φακελο η αρχείο με το όνομα recovery θα το διαγράψεις (αυτο βρισκετε στην αρχικο directory δεν θα ψαξεις ολη την ρομ)και μετά θα την κανείς install χωρις να σου πηραξει το recovery.Την Ρομ δεν χριαζετε να την κανείς unzip μόνο άνοιγμα θα κανεις.

• Αντικατάσταση TWRP με CWM

Μήνυμα

Το να αντικαταστήσεις το TWRP με CWM recovery αυτό λέγετε υποβάθμιση ..Το TWRP είναι πολύ καλύτερο με περισότερες δυνατότητες και συμβατό με το ΜIUI .

Μήνυμα

Τα wipe είναι κατι σαν το format στο pc κάνει διαμόρφωση του partition που έχουμε επιλέξει να κάνουμε wipe.Στην έκδοση TWRP που έχω φτιάξει εγω τα partition διαμορφώνονται στο ίδιο μέγεθος και μορφή όπως και στο mi recovery από το οποιο έχω χρησιμοποιηση μέρος του kernel του.

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “1. Το MultiROM τι είναι; Τι μπορείς να κάνεις με αυτή την επιλογή; Αν και εμένα δεν μου την δίνει αυτήν την επιλογή στο TWRP 2.8.7.0 V2 2. Με αφορμή το TWRP V2 θα υπήρχε πρόβλημα αν εγκαταστήσουμε την τελευταία έκδοση του TWRP που είναι η TWRP 3.0.0-0 Released? 3. To TWRP απο την εφαρμογή του playstore (TWRP Manager) θα μπορούσε να εγκατασταθεί αν είχαμε μία rooted ROM ή υπήρχαν ασυμβατότητες με το MIUI? Ωραία παρουσίαση και ωραία δουλειά michael !!!! ” 1.Ή επιλογη Multi rom…

• Πιθανων να είναι bug της rom .κάνε install τo super SU από TWRP .Κάνε ένα nandroid back up πρώτα από TWRP για να μπορείς να το επαναφέρεις εύκολα αν κατι δεν πάει καλά.

• Με παλιότερες ρομ είχες το ίδιο πρόβλημα;

• Παράθεση από Giannis Pylarinos: “ ” Αν έχεις developer δεν πρεπει να περασεις su .Αν δεν σου εμφανίζει της εφαρμογές με προνόμια ροοτ στα δικαιώματα τότε η Ρομ δεν έχει περάσει σωστά και πρέπει να κανείς factory reset και install παλι την ρομ .Για να εμφανίσει της εφαρμογές που έχουν πρόσβαση ροοτ πρώτα τρέχεις την εφαρμογή και μετά πας στα δικαιώματα ροοτ και κανονικά θα την βρεις εκεί και ενεργοποίης το ροοτ.Το ΤWRP κάνει root check από μόνο του κατα την εξοδο απο το recovery αν δεν βρει ότι έ…

• Παράθεση από johnzairis: “Δεν έχω κάνει το τηλ root μέσα από το super su. Είναι με το root access που δίνει η developer. Στο security--> permissions --> allow root access δεν υπάρχει καμία εφαρμογή. Εκτός αν μια λύση είναι να το κάνω root από supersu μέσω twrp και μετά full unroot. αλλά όντως, δεν το τολμάω πριν το επιβεβαιώσει κάποιος πιο ειδικός! ” Δεν γίνετε να κανείς unroot την developer rom ,αν δεν θέλεις root θα περάσεις υποχρεωτικά stable rom.

• Παράθεση από ComNick: “καταρχάς έχω περασμένη αγγλική stable. δεν ψηνομαι να ξανακανω διαδικασίες για να περάσω ελληνική.. θέλω να βεβαιωθω πως το πρόβλημα που μου βγάζει δεν είναι κάποιο λάθος που μπορεί να έχω κάνει..στην περίπτωση όμως που είναι θέμα hardware τι κάνω; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Το προβλημα με τα random reboot εμφανιζονται συνηθως μετα απο λαθος τροπο εγκατασταση της ρομ ή απο μεταβαση απο stable σε developer και αντιστροφα χωρις να εχει γινει πριν factory rese…

• προβλημα με redmi note 2

Μήνυμα

Παράθεση από Jack: “Παιδια καλησπέρα. Έχω ένα μικρό πρόβλημα με το redmi note 2 και κάθε απάντηση ή λύση θα ήμουν υπόχρεος. Αγόρασαν το κινητό Σεπτέμβριο και ήρθε τον Νοέμβριο. Όλα καλά, όμως εδώ και έναν μήνα όταν μιλάω στο κινητό δε με ακούει ο άλλος. Όχι εντελώς αλλά δυσκολεύεται σαν να είμαι στο βάθος. Εγώ ακούω κανονικά τον άλλον όμως ο άλλος παραπονιέται συνεχώς ότι δε με ακούει καλά. Μου είπαν ήδη 10 διαφορετικά άτομα. Φταίει το μικρόφωνο; Έχει κάποιος κάτι να προτείνει; ” Δεν φταιει το μ…

• Παράθεση από ntinos_g7: “Παιδια μου διαμαρτυρονται πολλοι οταν μιλαω στο τηλ οτι δεν με ακουνε.Εχει κανεις αντιστοιχο προβλημα;Οι εντασεις σε ηχους του τηλ ειναι ολες φουλ. ” Μπες στο recovery και κανε wipe cache.

• Το ότι δεν σε ακούνε καλά δεν φταίει το μικρόφωνο σε καμία περίπτωση ούτε έχουν θεμα τα xiaomi με hardware πρόβλημα.Το πάνω μικρόφωνο ενεργοποιται με την ανοιχτή ακρόαση και το κάτω μικρόφωνο με την κανονική .Το πρόβλημα δεν λυνετε με ταινίες και πατέντες που λενέ διάφοροι αλλά πολύ απλά θα κανείς ενα wipe cache από το recovery,έχει αναφερθεί και στο en.miui αυτό και ή λύση ειναι αυτή που σου είπα και ισχύει για όλα τα xiaomi.

• Viber και Xiaomi redmi note 2

Μήνυμα

Θα πας Κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα => Δικαιώματα =>viber =>εγγραφη ήχου και επιλογής αποδοχη.

• Παράθεση από MrAntonis: “Ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω το apk του Kuaipan? Το είχα σβήσει αλλά θέλω να το δοκιμάσω! Κατέβασα την τελευταία ρομ, έκανα αναζήτηση αλλά δεν το βρήκα με τίποτα! Μήπως να ψάξω σε παλιότερες ρομ? ” Το kuaipan είναι ενσωματωμένο στο file explorer (αρχεία) άνοιξε το και θα το βρεις μεσα.

• Παράθεση από panospc: “Προσπάθησα να το περάσω μέσω του προηγούμενου TWRP αλλά δεν πέρναγε, εάν είχα το Zip signature verification ενεργοποιημένο μου έβγαζε error ενώ εάν το είχα απερνεγοποιημένο έγραφε πως εγκαταστάθηκε αλλά μετά το reboot είχε πάλι το παλιό recovery. ” Το διορθωσα το προβλημα.Τωρα ειναι ΟΚ.

• Παράθεση από PetranEVO: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από PetranEVO: “Εγώ να ρωτησω κάτι παρότι το έκανα θέμα, καινούργιο. Όπως πέρασα νέα αναβάθμιση κτλ . έδωσα δικαίωμα στο messenger ,να δείχνει τα pop up window οταν σου στέλνει κάποιος ,αλλά όταν κλειδωσω το κινητό και το ξεκλειδωσω ...χάνετε το συννεφάκι από πάνω δεξιά...τι φάση; Πως το διορθωνω ; ” δες αυτόκαι ίσως χρειαζεται και αυτό ” Τίποτα πάλι ... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Για τσεκαρε αυτο πηγαινε στης ρυθμίσεις >πρόσ…

• Παράθεση από sermike75: “Το είχα διαβάσει. Απλά το "μυστικό" για να ξεκλειδώσει είναι το αργό σύρσιμο. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις ” Στο TWRP 2.8.7.0 by mic όπως αναφέρω και στο changelog το πρόβλημα με το lockscreen έχει διορθωθεί ,υπάρχει ενοειτε και η δυνατότητα πλήρους απενεργοποιήσεις του timeoute στης ρυθμισεις του TWRP.

• Μιας και ειχα λιγο χρονο εκανα compile την Materialised ui V2 version στο TWRP recovery 2.8.7.0 by mic για το redmi note 2,- η οποια ενσωματωνεται για πρωτη φορα σε TWRP- ο λογος ηταν οτι στης 17/1/16 βγηκε η version V2 του Materialised UI για TWRP recoverys το οποιο εχει αρκετες βελτιωσεις σε σχεση με την V1 που ειχε η εκδοση πχ το TWRP by cloud, μερικες αλλαγες της νεας εκδοσης ειναι οτι αναγνωριζει ελληνικη γραμματοσειρα στο recovery ,ποιο smooth αισθηση πλοηγησεις ,η δυνατοτιτα να κανοuμε sk…

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Πατα το βελακι δεξια στην επιλογη Αθορυβη λειτουργια και απενεργοποιησε την προγραμματισμενη ωρα σιγασης.