Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 544.

• Οταν λες ότι για να ενεργοποιήσεις το ξυπνητήρι πρέπει να μπεις τέσσερα επίπεδα μέσα στα settings έχει αυτό σχέση με την πραγματικότητα; Όταν δεν μπορείς να βρεις και να απενεργοποίησεις τα permisions δείχνει χρήστη με εμπειρία 20 ετών; όταν δεν μπορείς να απενεργοποίησεις την διαχείριση ενέργειας εφαρμογών για να μην έχεις τυχων προβλήματα με ειδοποιήσεις καποιων εφαρμογών κ.τ.λ . Όταν αναγάγεις σε πρόβλημα ότι πρέπει να κλειδώσεις την εφαρμογή για να την κρατάει στην μνήμη . Και το κορυφαίο συ…

• Αν βλεις official rom δεν θα έχεις πρόβλημα ,δεν νομίζω να σου πει ο κινέζος, γιατί εβαλες την επίσημη rom .

• Το οπτικο ειναι οπτικο δεν συγκρινεται με την ψηφιακή.Κανει δουλειά όντως το OIS και δεν είναι τυχαίο ότι συνοδεύεται και από καλές καμερες.

• @pavlidisc σύμφωνο στο θέμα κάμερας μεταξύ rn3pro και g4 γιατί τα έχω δει και εγώ και όντος έχουν διαφορά υπέρ g4 στην κάμερα αυτό φαίνεται και από τα specs τον καμερών, αλλά άσχετα από την τιμή τα δυο κινητά είναι άλλη κατηγορία το G4 μία πρωην ναυαρχίδα με το rn3pro ένα μεσαίας κατηγοριας κινητο π.χ αν μου το συγκρινεις με το mi4c θα ήταν πιο λογική σύγκριση μιας και έχουν την ίδια cpu.Τώρα στο mi5 το OIS λειτουργεί και σε φωτο και σε video και εχει διαφορα πραγματικά σε σχέση με άλλο κινητό π…

• @pavlidisc για να μην παρεξηγηθω δεν ενωω ότι έχει καλύτερη κάμερα το mi5 από το g5 απλά κάποιοι λανθασμένα πιστεύουν ότι το g5 είναι πολύ καλύτερο στην κάμερα ενώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο η φωτογραφίες που βγάζουν και το video που εχω συγκρινει είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο δεν υπάρχει ουσιαστική διάφορα .

• @pavlidisc όντως ξενερωσιαν η γνώμη σου μαζί και άστοχη, λες 1000 φορές καλύτερο από lg g5 από το xiaomi mi5 (sd820 και τα δυο) ; Προφανώς δεν το έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου και δεν το έχεις συγκρίνει για να δεις την πραγματικότητα, επίδει το έχω συγκρίνει θα σου πω ότι από ποιότητα ποιο premium κατασκευή δείχνει το mi5 το παραδέχτηκε και φίλος που εχει το g5 ο οποίος καμαρονε σαν γυφτικο σκεπαρι για την κάμερα και όταν το συγκριναμε με την κάμερα του mi5 με το τελευταίο firmware που εδωσε η…

• @Po3iss Εγώ στην θεση σου θα περνούσα μία official rom για να σιγουρευτω αν είναι software ή hardware προβλημα ,ακολούθησε αυτών τον οδηγό xiaomi-miui.gr/community/index…e-3-Pro-Kenzo/#post131355

• Παράθεση από pit13: “Παράθεση από michael: “Χρησιμοποιούμε spflash tool ή miflash για να περάσουμε fastboot rom. ” Για να καταλάβω. Μπορώ να το κάνω και με miflash αυτό το βήμα αντί για spflash tool; ” ναι μπορείς και με το miflash ,στους mtk έχουμε την δυνατότητα με το spflash να περάσουμε rom με κλειστό το κινητό ακόμα και σε περίπτωση που είναι σε κατάσταση brick .Δηλαδή ακόμα και αν δεν μπαίνει ουτε σε fastboot mode.

• Ο οδηγός εγκαταστασης παιδια είναι ίδιος με του redmi pro. Χρησιμοποιούμε spflash tool ή miflash για να περάσουμε fastboot rom. Αν έχουμε twrp κάνουμε το ιδιο όπως σε όλα τα κινητά.

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

michael - - Recoveries

Μήνυμα

Για το redmi note 4 ειναι ετοιμο twrp nikel Το περνατε απο fastboot μεσο adb cmd (fastboot flash recovery recovery.img)

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

michael - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από fotizz: “Σε note 4 υπαρχει κατι ή με του 3 παιζουμε κανονικα? ” Οχι σε καμία περίπτωση δεν βάζεις του 3 θα ανεβαζω σε λίγο twrp για το redmi note 4

• @ste3001 υπάρχει μία κιτρινιλα στην φωτογραφία ,αυτό οφείλετε στην λαθος ισορροποια του λευκού ,κανε το εξης ,άνοιξε την κάμερα επιλέξε modes>manual και άλλαξε την ισορροπία λευκού και θα φυγη η κιτρινιλα και ανέβασε φώτο να δούμε την διαφορά.Κατά τα αλλα η φωτο είναι μία χαρά.

• @ovelikios με την εμπρία μου εδω και τέσσερα χρονια πάνω στης cyanogenmod rom θα διαφωνησω με αυτό που λες ,η cm δεν είναι η τέλεια ρομ όπως την παρουσιαζεις έχει αρκετά bug εξού και οι καθημερινές αναβαθμίσεις που δίνει , εγω κάνω αρχικό compile σε cm το οποίο είναι ενα ανοιχτό project, η cm είναι ένα καθαρό android όπως το δινει google με ελάχιστες τροποποιησεις ,για να γίνει όμως μία ολοκληρωμένη ρομ χρειάζεται το device tree της συσκευης δηλαδή τον αρχικό kernel ο οποίος προέρχεται από miui …

• Για το θέμα του ραδιοφώνου που δεν εχει το mi5 δεν φταίει η xiaomi ,ο snapdragon 820 δεν υποστηρίζει ραδιόφωνο το γιατί δεν ενσωματώνει το ραδιοφωνο στον sd820 ρωτηστε την Qualcomm...

• Qualcom quick charge (QC) 3 και ΜΙ 5

michael - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από Tasos101: “Καλησπέρα,εχω παραγγείλει ενα φορτιστή AUKEY Quick Charge 3.0 αλλα δεν έχω καταλάβει αν το καλώδιο που έρχεται μαζί με το κινητό ειναι συμβατο με αυτην την τεχνολογια.Γνωρίζει κανεις κατι πανω σε αυτο;Αν δεν ειναι,τι καλωδιο χριαζεται να αγορασω;Ο φορτιστης περιλαμβανει καλωδιο αλλα δεν ειναι Type C.Με ανταπτορα θα φορτιζει; ” Θα χρησιμοποιήσεις το καλώδιο που έχει μέσα η συσκευασία του mi5 και δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα.Απέφυγε τους ανταπτορες μόνο προβλήματα δημιουργο…

• Παράθεση από koshal: “Την είδα την εφαρμογή. Κατέβασα και root checker και όλα ΟΚ. Της xiaomi η ενσωματωμένη μου άρεσε περισσότερο αλλά η δουλειά γίνεται μια χαρά. Για το OTG τι μπορω να κανω? ” Παρε ένα ποιοτικό usb otg σε type c που να υποστιριζει type c version 3.1 ,με ανταπτορα και micro usb otg δεν δουλεύει.

• Και στο geekbench τα score είναι χαμηλοτερα του κανονικού οπότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι factory reset για αρχή και λογικά θα στρώσει.

• Αν τρέχουν στο παρασκήνιο εφαρμογές τότε λογικό να σου βγάζει χαμηλότερο σκορ .Κάνε ένα τεστ με το geekbench να δούμε αυτό τι λεει

• Νεο μέλος (redmi note 4)

michael - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Με μια μινι έρευνα στο θέμα της κάμερας αυτά που έβγαλα είναι: - S5K3L8 - 13Mp, Pixel Size = 1.12, Optical Format = 1/3.06, Pixel Type = ISOCELL (Redmi 3, Redmi Note 3, Redmi Note 4) Ενώ το Redmi Note 3 Pro έχει τον νέο αισθητήρα της Samsung S5K3P3: Built with 1.0μm pixels, Samsung’s new 16Mp image sensor reduces the module’s overall height by 20 percent, compared to current 1.12μm-pixel based 16Mp sensor modules. Enabling a module z-height that is less than 5mm, the S5K…

• @PanoS_x Τον πρώτο οδηγό που αναφέρεις ακολουθησε