Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 70.
-
Πώς μπορούμε να βρούμε οδηγίες για καθαρή εγκατάσταση στο mi4 αυτή τη στιγμή που φοράει την τελευταία MM 6.0. Διάβασα με χρήση fastboot.. Πως το κάνουμε αυτό γιατί δεν βρίσκω κάποιο ποστ;
-
Καλημέρα θα μπορούσε κάποιος να αναφερει τα βήματα για clean install? Έχω την έκδοση 6.2.18 dev. Το βλέπω σαν λύση στο πρόβλημα όπου δεν παίζουν τα βίντεο και η εφαρμογή Βίντεο έχει εξαφανιστεί! Δοκίμασα να ξαναπερασω τη Ρομ και να καθαρισω την cashe από το recovery αλλά το πρόβλημα επιμένει! Ευχαριστώ! Δοκίμασα την νέα Ρομ αλλά πάλι τα ίδια! Ευχαριστώ!
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Jongou: “Μάλλον ειχε πρόβλημα το <<Θεμα>> μόλις έβαλα το default έστρωσε ” αυτά τα λένε στην αρχή όχι στο τέλος.... ” Δεν με ρώτησες Χρηστάρα σε ταλαιπώρησα... Sorry! Τελικά έβαλα το default theme και εκανα μιξη του θέματος με τα εικονίδια του αλλου που είχα και όλα οκ τώρα! Μπορώ πλέον να το βάλω να φορτίσει
-
Λύθηκε.... Μάλλον ειχε πρόβλημα το <<Θεμα>> μόλις έβαλα το default έστρωσε
-
Παράθεση από Jongou: “Καλησπέρα , αντιμετωπίζω μια δυσκολία στο να ενεργοποιείται η οθόνη όταν είναι κλειδωμένη η συσκευή με κάθε ειδοποίηση... Πχ όταν έρχεται κάποια ειδοποίηση του messenger ή του facebook. Έχω κάνει τις παρακάτω κινήσεις αλλά τίποτα... Μόνο ο ήχος και τα led δουλεύουν. ”
-
Παράθεση από Opanos: “Καλημέρα, έχει αναφερθεί πολλές φορές πως το fb & messenger την σκίζουν την μπαταρία. Ξήλωσέ τα και αν έχεις τόσο εξάρτηση από το φατσοβιβλίο μπορείς να μπαίνεις όποτε θέλεις μέσω browser (όπως κάνεις και από το pc σου δλδ..) ” Παλιά δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτές τις εφαρμογές γι αυτό το ανέφερα. Άσε που μόνο το messenger χρησιμοποιώ για την επικοινωνία μέσω μηνυμάτων!
-
Παράθεση από Jongou: “Παρατήρησα στο mi4 λίγο καλύτερη διαχείριση μπαταρίας αλλά με 10 λεπτά βίντεο το κινητό ανέβασε αρκετή θερμοκρασία . Το Wi-Fi είναι πλέον σταθερό αλλά σήμερα για κάποια στιγμή το είχα στα δεδομενα οπου και χρειάστηκε να τα κλείσω και να τα ανοίξω γιατί κόλλησαν Και δεν μου έδινε δεδομένα! 1 ” Αν και σήμερα το πρωί μέσα σε 3 ώρες η μπαταρία έπεσε από το 100% στο 63% και μέσα από τη χρηση της μπαταρίας είδα ότι στραγγιξε την μπαταρία το messenger χωρίς να το χρησιμοποιήσω κιό…
-
Παρατήρησα στο mi4 λίγο καλύτερη διαχείριση μπαταρίας αλλά με 10 λεπτά βίντεο το κινητό ανέβασε αρκετή θερμοκρασία . Το Wi-Fi είναι πλέον σταθερό αλλά σήμερα για κάποια στιγμή το είχα στα δεδομενα οπου και χρειάστηκε να τα κλείσω και να τα ανοίξω γιατί κόλλησαν Και δεν μου έδινε δεδομένα! 2
-
Συγχαρητήρια στους τυχερούς!! Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Jongou: “Επιβεβαιώνω και εγώ το θεματακι με το Wi-Fi Και σε μένα χάνει την σύνδεση ενώ αν το κλεισω και το ανοίξω συνδέεται κανονικά! Το ίδιο κάνει και στης κοπέλας μου που έχει το ίδιο κινητό με το δικό μου! ” Πήγαινε ρυθμίσεις > wifi > Προχωρημένες ρυθμίσεις (κάτω - κάτω) και δες αν το ''Ενεργο WiFi και στον ύπνο'' είναι επιλεγμένο στο ''πάντα'' ” Καλησπέρα η επιλογή είναι στο "πάντα".
-
Παιδιά καλησπέρα, μην ξεχνάτε, πως δε θα εμφανιστούν τα ίδια σφαλματάκια σε διαφορετικές συσκευές. Διαφορετικά μπορεί να καθίσει η ROM στο Mi3 και διαφορετικά στο Mi4 . Επίσης μπορεί να μην εμφανιστεί το ίδιο σφάλμα σε όλες τις συσκευές Mi4. Τέλος όπως έχει προαναφερθεί είναι λογικό να εμφανιστούν σφάλματα σε καινούρια έκδοση ROM. Όλοι οι dev καλό είναι να αναφέρουν τα λάθη με στόχο όλων μας την διόρθωσή τους!
-
Επιβεβαιώνω και εγώ το θεματακι με το Wi-Fi Και σε μένα χάνει την σύνδεση ενώ αν το κλεισω και το ανοίξω συνδέεται κανονικά! Το ίδιο κάνει και στης κοπέλας μου που έχει το ίδιο κινητό με το δικό μου!
-
Αν βάζετε για πρώτη φορά την Marshmallow στην συσκευή σας, τότε ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες του παρακάτω οδηγού.. Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W => ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Διαφορετικά, απλά κάνετε Flash την νέα ROM από την εφαρμογή αναβάθμισης της MIUI. Αν θέλετε Root Δικαιώματα κάνετε Flash το αρχείο supersu.zip που υπάρχει στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σας για να πάρετε Root Δικαιώματα μέσα από το Super User.
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Από updater ή από twrp την περνάμε στο mi4; ” Προσωπικά την πέρασα από τον updater!
-
Δεν ισχύει αυτό, εκτός αν αναφέρεσε σε οπτικές αλλαγές... Κάθε νέα έκδοση ROM έχει βελτιωτικές αλλαγές και διορθώσεις. Πάντως παίζει ρόλο και πως θα καθίσει σε κάθε συσκευή. Να φανταστείς στο δικό μου παρατήρησα γυρω στο 10-15% περισσοτερη κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με τη συσκευη της κοπέλας μου που στεγνώνει την μπαταρία γρηγορότερα .. ϊσως θέλει να περαστεί ξανα η ROM απο πάνω αλλά περίμενε να βγει η νέα ROM και να περαστει αυτή! Πάντως υπάρχουν και πιο περίεργα hobby...
-
Καταλαβαίνω πως ανυπομονείς τρελά (και εγώ δεν είμαι της υπομονής).Ναι η ROM είναι έτοιμη. Εγώ έγινα VIP μέλος πριν από λίγη ώρα! Και πλέον έχω περάσει τη νέα ROM. Πριν μέρες ειχα το ιδιο πρόβλημα με την καρτα μου που είχε λήξει ώσπου έκανα καινούρια. Τώρα για paysafe δεν γνωρίζω να σου απαντήσω απλά κάποιο διαδικαστικό εμπόδιο ή δυσκολία θα υπάρχει στις πληρωμές και ίσως για αυτο τον λόγο δεν υπάρχει ως δυνατότητα πληρωμης!
-
Παράθεση από HeavenScent: “Ξέρουμε περίπου τι ώρα θα παραλάβουμε την νέα έκδοση; Ευχαριστώ, και συγνώμη για την ανυπομονησία. ” Παράθεση από mixaliscy: “Πάντως αν γίνεις vip θα λαμβάνεις ένα mail με λινκ που θα σου λέει ότι βγήκε η νέα Ρομ πολύ πιο πριν μπει στο Φόρουμ και χωρίς καν να ψάχνεις ” Διαφορετικά θα περιμένεις λίγο . Λογικά μέχρι το βράδυ! Τα παιδιά σίγουρα δουλεύουν αρκετά για να μας την δώσουν στην ώρα της!