Τι να μας πει και ο βλαχακης.... Όνομα και πράμα.... Πήγαινε δες το από κοντά σε ένα κατάστημα και σχημάτισε μια γνώμη σρχικη μόνος σου. Από μπαταρία είναι αρκετά καλό, το περίμενα χειρότερα γιατί έρχομαι από Μαξ 2 (5400). Η συσκευή φυσάει φίλε. Μην ακούς τίποτα. Η οθόνη είναι σούπερ. Δλδ ο βλαχακης που την είδε την β διαλογή οθόνη αμολεντ? Μην τρελαθούμε. Πήγαινε πλαίσιο δες το μόνος σου και έλα να μας πεις μετά.
Με το burn in, τί παίζει ρε παιδιά γιατί πρώτη φορά δουλεύω amoled οθόνη και πολλά σχόλια ακούω γιαυτες. Όχι και τα καλύτερα όμως. Οι πιο πολλοί είναι υπέρ των ips lcd. Για δώστε κανένα tip. Καλημέρα σε όλους.
Παράθεση από kolakokas: “Παράθεση από NasDriver: “Αν η συσκευή που πάρουν είναι Global Version δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα ” ok ετσι θα πω στον θειο μου που εινα 68 :D” Γιατί ο θείος σου θα ξεκλειδωνε Bootloader?
@amavroudis όπως γυρνάω σελίδες,να μην κάνει κύλιση το wallpaper που έχω. Αυτό εννοώ. Έχω ψάξει και δεν βρίσκω αυτή την ρύθμιση που κλειδώνει το wallpaper.
Θα δώσω ένα Μαξ 2 και έχω κάτι ερωτήσεις. Έχει την τελευταία άρωμα dev xtrv. Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων να τις κάνω από τις ρυθμίσεις ή από twrp? Το ίδιο δεν είναι? Το είχα με OTA, μετά από επαναφορά φυσικά και δεν θα έχει πλέον ΟΤΑ, αν θα θέληση να κάνει αναβάθμιση θα πρέπει μέσα από το φόρουμ να βρει την ρομ, έτσι? Ευχαριστώ ξανά.
Για όσους δεν το έχουν δει, στην china rom 8.8.31 οποίος είναι και δεν θέλει να λάβει αναβάθμιση, λόγω Android 9 και arb, στην εφαρμογή της αναβάθμισης στις 3 τέλειες επάνω δεξιά πατώντας έχει δυνατότητα να στην κατεβάσει και να στην περάσει αυτόματα. Όποιος δεν θέλει να την πάρει ας κλείσει τους διακόπτες για να μην την πάρει απροσδόκητα και μετά δεν μπορεί να κάνει επιστροφή.
Να κάνω εγώ μια άλλη ερώτηση.... Έχω china dev oreo με κλειδωμένο bl. Μπορώ να φλασαρω global dev έτσι όπως είμαι κλειδωμένος και να ξεκλειδώσω όταν έρθει η ώρα? Απλή ερώτηση.
Θα σου έρθει ενημέρωση σήμερα, αύριο. Αλλά αν την περάσεις μετά δεν θα μπορείς να πας σε αντροιντ 8. Ούτε σε γκλομπαλ ρομ ούτε σε ελληνική, αν ξεκλειδωσεις, εκτός αν έχουν γίνει και οι παραπάνω ρομ σε αντροιντ 9. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Sent from my MI 8 using Tapatalk
@georgezaf έχει βγει σε 9 για china. Είναι η πρώτη ρομ του Σεπτεμβρίου, της προηγούμενης εβδομάδας, στην οποία έχει ενεργοποιηθεί το arb. Υγ. Το κινητό πάει μπάλα λέμε.... Πολύ smooth και γρήγορο. Σε china rom έτσι. Sent from my MI 8 using Tapatalk