Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 153.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα θα έχουμε ρομ αυτή την βδομάδα?? ” Θα καθυστερήσει λιγάκι αλλά και φυσικά θα έχετε, παρέα με μερικές εκπλήξεις από την XTRVbeta1.... ” τετοια λεγε μας να μας φτιαξεις την μέρα μεγάλε αρτιστα....
-
εγω φίλε μου @knight666 έχω σχεδόν παντού και μέσα στο σπίτι μου έχω φουλ ενώ με τα άλλα δύο δεν επιανα σχεδόν καθόλου
-
οταν στην WIND έχω 1500' προς όλους και 1500mb με 8.5€ για ένα μήνα γτ να γυρίσω σε cosmote και vodafone?
-
γυρνα στην προηγούμενη ήταν πολύ πιο καλή
-
@gkalen εμένα το δικό μου έχει τύχει να μου βγάλει ότι έχει ελεύθερη μνήμη 2.2 λογικό είναι ότι κάπου θα έχει θέμα και εντάξει δεν γίνεται όλα να είναι τέλεια γιαυτό και βγάζουν και κάθε εβδομάδα ρομ γτ όλο και κάπου θα έχει κάποιο θέμα κάτι που εμείς μπορεί και να μην το βλέπουμε! Απλά μερικοί θα πρέπει να κάνουμε υπομονή σε τέτοια προβλήματα από την στιγμή που πειραματιζομαστε συνεχεια με ότι καινούργιο βγαίνει και να μην τρελενομαστε ούτε να τρελενουμε και τα παιδιά εδώ μέσα που δίνουν αγώνα …
-
παιδια μην το ψαχνετε σε όλα τα κενζο πάνω κάτω τα ίδια προβλήματα εχει αυτή ή ρομ αλλά υπομονή δύο μερουλες γτ ο θεουλης @gkalen θα κάνει πάλι το θαύμα του και τα κινητά μας θα γίνουν πάλι πύραυλοι
-
δεν τα κάνει μόνο σε εμένα αλλά και σε άλλον
-
@kon.geo είναι ο μόνος τρόπος και εγώ το ίδιο έκανα αυτή ή ρομ δεν ήταν και τόσο καλή γιαυτό την ανακάλεσαν κιόλας
-
- καλυτερα να περάσεις και την επόμενη γτ αλλιώς δεν σε βλέπω να πινεις καφέ ποτε! @jgougos
-
@gkalen φίλε μου και εγώ αυτό πιστεύω πως είναι το πρόβλημα στο κενζο γτ και καλή διαχείριση μνήμης έχει και κρατάει και ή μπαταρία αλλά σε αυτό το just a second μας τα έχει κάνει τσουρέκια και με τα κουμπιά κάτω που για την γνώμη μου είναι άχρηστα
-
@panastros και στο δικό μου κενζο τα ίδια κάνει
-
χαχαχαχα αέρα δεν λες τπτ
-
και στο δικό μου κενζο τα ίδια κάνει πάλι βγαίνουν αλλά τα σερνω κάτω και φεύγουν
-
οντως άκρη δεν βγαίνει! τεσπα δεν με ενοχλεί από την στιγμή που δουλεύει σωστά και δεν κανει τπτ οπότε ας πάει να χεστει
-
αυτο μου το έβγαλε όταν εστησα το τηλ βασικά όταν πέρασα τον twrp είχα θέμα γτ όταν έκανα φλας για πρώτη φορά την ελληνική ρομ μετά από μόνο του μου έβγαλε ένα κινέζικο twrp τελείως διαφορετικό με αυτό εδώ και αναγκαστικά μετά ξανά φλασαρα πάλι τον twrp και από τότε μου βγάζει αυτό αλλά δεν έχω κάποιο θέμα κάνει κανονικά φλας και δουλεύει άψογα το τηλ με την δικιά σου ρομ @gkalen
-
καλησπερα στην παρεα μπορεί να μου πει κάποιος γτ μου το βγάζει αυτό? Ενώ όλα τα κάνω μία χαρά και δουλεύει σωστά!
-
και στο δικό μου κενζο όλα είναι κομπλε μέχρι τώρα