Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 153.
-
Ένα μικρό δωράκι! - 1
fighter - - Ο καφενές μας
Μήνυμαμπραβο Κωστα πολύ καλή δουλειά και όμορφη
-
παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους σας για της πολυ σημαντικες για μενα πληροφοριες τα καταφερα και τελικα εχω και παλι κινητο εν ζωη πραγματικα σας ευχαριστω πολυ ολους.....το μονο που θελω τωρα ειναι να ξεκλειδωσω τον bootloader παλι γτ μου τον κλειδωσε! και 8ελω να ρωτησω εχω λογαριασμο mi στον οποιο μου ειχε ξεκλειδωσει η εταιρια τον bootloader γτ τωρα παλι με τον ιδιο λογαριαμο δεν το ξεκλειδωνει? πρεπει να στειλω παλι μηνυμα στην εταιρια να μου το κανουν?
-
Παράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε 2-3 φορές και αν δεν...πέρνα μία fastboot rom όπως σου είπα πιο πάνω.. Μετά πέρνα mi account ξεκλείδωσε και πέρνα twrp και Ελληνική. Αν έχεις το Κένζο όλα αυτά. ” το kenzo εχω πφφφφ αντε να δουμε εχω μεινει χωρις τηλεφωνο γαμωτο σε ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια
-
Παράθεση από dtsilog: “@MIUI_ART μάλλον επιβεβαιώνεται ότι μετά το πέρασμα της 6.8.4 κλειδώνει ο bootloader μόλις προσπαθήσεις να βάλεις άλλη rom. @fighter έτσι όπως είσαι σε fastboot mode τρέξε κατευθείαν το mi unlock tool όπως έκανες παλιότερα, πιστεύω θα στο ξεκλειδώσει αμέσως και μετά θα μπορείς να μπεις twrp που μάλλον υπάρχει δεν έχει σβηστεί, ώστε να βάλεις όποια rom θες. Όπως σου είπε και ο @geoanto555, πιστεύω θα ξεκλειδώσεις αμέσως και μετά με volume up και power θα μπει στο twrp., ίσω…
-
Παράθεση από geoanto555: “Οκ .. δοκιμάζεις να ξεκλειδώσεις όπως είσαι... Αν καταφέρεις καλώς.... φλασάρεις twrp όπως είσαι μετά απο δεύτερο έλεγχο του bootloader. Αν δεν ξεκλειδώνεις όπως είσαι πρέπει να βάλεις μία developer fastboot rom με miflash σε edl.. Υπάρχει αρχείο στον οδηγό που γυρίζει από fastboot σε edl ... Ότι χρειαστείς μου λες. ” sto 50% σταματαει και μου λεει couldn't verify device
-
Παράθεση από dtsilog: “Υποψιάζομαι ότι έπαθες το ίδιο με μένα, ακόμα όμως δεν υπάρχει επιβεβαίωση. Σε περίπτωση πού δε μπαίνει πούθενά: (...Μπορεις να διακόψεις το συνεχόμενο bootloop (εφόσον ούτε το power λειτουργεί ούτε μπαινει σε download mode, και δε σταθεροποείται στο fastboot, το δείχνει στιγμιαία και πάλι επανεκκίνηση. Δοκίμασε να διακόψεις τις επανεκκινήσεις κρατώντας power up και power down και αμέσως και το power κουμπί (δηλαδή και τα τρία κουμπιά μαζί). Αν δεν κάνω λάθος το κινητό θα …
-
ναι το κινητο το ειχα ξεκλειδωμενο ειχα ελληνικη ρομ μεσα την 6.8.4 αλλα ειχα βρει μια epic rom στην οποια ελεγε οτι θα εχω πιο ελευθερη μνημη ram γυρω στα 2.1gb apo ta 3gb που εχει και ειπα να την δοκιμασω τελικα ηταν μια παπατζα δεν μου αρεσε και πηγα να βαλω παλι αυτην που ειχα την εκανα εγκατασταση τελειωσε και πατησα να κανω reboot system κανει reboot και με το που μου βγαζει το σημα MI στην αρχη σβηνει το ξανα βγαζει σβηνει παλι και τελος το κινητο δεν κανει τπτ αλλο πλεον το παταω να ανοι…
-
καλημερα σε ολοι την ομαδα! παιδια εχω σοβαρο προβλημα και τωρα εχω μεινει και χωρις τηλεφωνο! το κινητο δεν ανοιγη καθολου μου βγαζει μονο το σημα MI στην αρχη σβηνει ξανα αναβει και μετα παλι σβηνει και αυτο μετα το κινητο δεν κανει τπτ και το μονο που κανει ειναι να το βαλω σε λειτουργια fastboot πατωντας το volume down & 0\i ουτε στον twrp δεν μπορω να μπω ουτε που8ενα ξερει κανενας να με βοηθησει τι να κανω?