Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 119.

• XTRV rom για το 9s

itmaster99 - - RedMi Note 9S (Curtana)

Μήνυμα

Καλησπέρα ! Μήπως υπάρχει πρόβλεψη για το πότε θα έχουμε 12.5 ??

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Καλησπέρα...! Υπάρχει διαθέσιμη νέα έκδοση xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9Pro_HMNote9S_V12.0.2.0.RJWMIXM_v12-11.zip Με miui 12.5 & android 11 Σωστά? Να μην πάθω ότι έπαθα με την προηγούμενη προσπάθεια και ανοίξω πληγές. Όταν πήγα από android 10 σε 11 έγιναν όλα άψογα χωρίς προβλήματα. Εάν κάποιος το έχει ήδη κάνει και αναβαθμίστηκε χωρίς να χρειαστεί format data ας ανεβάσει εδώ την εμπειρία του Ευχαριστώ.

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από itmaster99: “Όχι Σωστά τα είπα ” Δοκίμασε να κατεβάσεις την προηγούμενη ROM Version που είχες στην συσκευή σου (Android 11) και να την κάνεις Flash από πάνω από αυτή που έχεις τώρα.Με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να αναγνωρίσει η συσκευή σου το παλιό Encrypt που έχει στα Data και να δουλέψει κανονικά .... Φυσικά το Flash θα πρέπει να γίνει με εξωτερικό USB Stick (εκεί θα βάλεις την ROM) με OTG... ” Ευχαριστώ για το tip! Μπήκα όμως στη διαδικασία format data και α…

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “μήπως είναι ανάποδα ; Μήπως είχες την 12.0.6 κ.ηρθε η 12.0.1??? ” Όχι Σωστά τα είπα

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Παράθεση από itmaster99: “Παράθεση από geoanto555: “Πηγές από 10 σε 11?? Ίσως να παίζει ρόλο και το twrp που έχεις. Είναι άγνωστος ο λόγος γιατί σε μερικούς θέλει φορμάτ κ μερικοί το ξεπερνάνε. ” Μου ήρθε update 12.0.6 και την έκανα πρίν λίγο Είχα 12.0.1 Έχω twrp-3.4.1b-0530 Νομίζω 11 είναι και οι δυο Δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός format? ” Λοιπόν η 12.0.1 που είχα φορεμένη είχε android 11 Η 12.0.6 που μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση έχει android 10 Και δυστυχώς δεν πρόσεξα την ονομασία του zip…

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Τζίφος..... unable to decrypt FBE device

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Το έβαλα το twrp αλλά τίποτε. Υπάρχει περίπτωση αν με το καινούργιο ξαναπεράσω το update?

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Αυτό κάνει..??? twrp_joyeuse-curtana_RN9S-PRO_3.5-1.A10-30-03-2021_d-bl-l.img

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Δυστυχώς δεν έχω τώρα pc για να το κάνω αυτό. Έχει νεότερο twrp για το 9s από αυτό που έχω πάνω?

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Πηγές από 10 σε 11?? Ίσως να παίζει ρόλο και το twrp που έχεις. Είναι άγνωστος ο λόγος γιατί σε μερικούς θέλει φορμάτ κ μερικοί το ξεπερνάνε. ” Μου ήρθε update 12.0.6 και την έκανα πρίν λίγο Είχα 12.0.1 Έχω twrp-3.4.1b-0530 Νομίζω 11 είναι και οι δυο Δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός format?

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “αν πατησεις πάνω στο format data γράφει τα βήματα . Σημαίνει διαγραφή τα πάντα. ” Άλλη λύση? Τι διαγραφή τα πάντα? κάηκα ολοσχερώς..!!!!! Στην προηγούμενη αναβάθμιση δεν συνέβη κάτι. Τώρα γιατί δλδ?

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “format data ” Που σημαίνει..???

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από itmaster99: “αίρε σε όλους Μου ήρθε update 12.0.6 για το 9s Έχω 12.0.1 Έχω twrp-3.4.1b-0530 Προχωρώ ή πρέπει να προηγηθεί κάτι? Εκτός backup φυσικά.... ” Την περνάς κανονικά πάνω από την παλιά, και ναι έχει ελληνικό ευρετήριο. ” Καλησπέρα σας Την πέρασα ΑΛΛΑ έχω reboot σε twrp..... Δεν ξεκινάει ΕΠΕΙΓΟΝ μια λύση..??

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Χαίρε σε όλους Μου ήρθε update 12.0.6 για το 9s Έχω 12.0.1 Έχω twrp-3.4.1b-0530 Προχωρώ ή πρέπει να προηγηθεί κάτι? Εκτός backup φυσικά.... Υ.Γ. έχει ελληνικό ευρετήριο?

• Παράθεση από amavroudis: “Αν δε σου κοστίσει τίποτα η αλλαγή, κάνε το... ” Αλλαγές χωρίς κόστος δεν υπάρχουν εύκολα.....

• Hello team Μια σκέψη έκανα μόλις και ερωτώ : Να δώσω το 9s και να πάρω το poco x3 ? Αξίζει τον "κόπο" ?

• Hello everyone Το miui12.5.mtz κατεβαινει σαν .bin Μετονομασία απλά .??? ή κάτι άλλο κάνουμε? Ευχαριστώ

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Από όσο ξέρω η xtrv δεν πειράζει το arb και το σύστημα και μπορείς άνετα να γυρίσεις σε προηγούμενες xtrv χωρίς να περιμένεις προβλήματα... Αλλά θέλει καθαρή εγκατάσταση. ” Δλδ όλα χάνονται και πάλι απ την αρχή..?

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Σε official rom αναφέρεσαι; Είσαι με κλειδωμένο bootloader; ” XTRV-HMNote9Pro_HMNote9S_V12.0.1.0.RJWMIXM_v12-11 Σε αυτή αναφέρομαι. Ξεκλειδωτη η συσκευή. Note 9s 6/128

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Καλησπέρα .... Οι εντυπώσεις μου από την τελευταία αναβάθμιση σε android 11 δεν μου είναι ευχάριστες. Μέχρι στιγμής κάτι καλύτερο/θετικό σε σχέση με πριν δυστυχώς δεν βρέθηκε μπροστά μου. Καθυστέρηση στην επανεκκίνηση η πρώτη διαπίστωση. Η δεύτερη [ χειρότερη απ΄όλες ] ότι είχα δυο τουλάχιστον επανεκκινήσεις εκ του μηδενός, μια κάποια στιγμή που πήγα να ανοίξω το viper , μια δεύτερη στο άνοιγμα της διαχείρισης αρχείων. Hard restart απ το καλό..!!!!... Τρίτη κακή διαπίστωση σήμερα, κατά την χρήση…