Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 298.
-
Αν έχει κάποιος το hangouts ας δει αν του κλείνει η εφαρμογή όταν ανοίγει μια συνομιλία. Μου κλείνει και λέει αποστολή αναφοράς, αλλά σε μια συγκεκριμένη επαφή.Όχι σε όλες
-
@kostas203 Πας κέντρο ασφαλειας, δικαιώματα, προνόμια root και πρασινίζεις όποια εφαρμογή το χρειάζεται.
-
Παράθεση από xristoz27: “καλησπερα, απο την εκδοση 6.4.7 καθως και την 6.4.14(developer) που εβαλα εχω το ιδιο θεμα: εκει που κοιταω τις φωτογραφιες ξαφνικα κολλαει το κινητο και περνανε περιπου 8 δευτερολεπτα ωστε να ξεκολλησει.το εχει παθει καποιος αλλος? γενικα η αλλαγη στο μενου των φωτογραφιων δεν με τρελαινει και με τα αγγλικα κιολας αλλα κυριως αυτο το κολλημα του κινητου που 1η φορα συμβαινει στην συσκευη μου που την εχω 6 μηνες. ” Μου το έκανε και μένα χθες αυτό 2-3 φορές. Συν ότι κάνει…
-
coolicool.com/xiaomi-mi-5-3gb-…hd-screen-android-g-43211
-
Σε μένα πάντως η ραμ κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες ρομ.Και από θέμα μπαταρίας μου φαίνεται πολύ καλύτερη από άλλες.Με 2 ώρες οθόνη είμαι στο 70℅!
-
Θα το τιμήσω το nickname μου και θα γράψω την απορία μου που την έχω από μικρό κορίτσι: Αυτό που γράφουμε όλοι(βάζω και τον εαυτό μου μέσα για να μη παρεξηγηθείτε) "καλή τύχη ΣΕ ΟΛΟΥΣ" τι φάση? Εύχεστε σε όλους να κερδίσουν το δώρο? Αφού το δώρο είναι ΕΝΑ! Και στο κάτω κάτω το σωστό θα ήταν ΚΑΚΗ τύχη σε όλους για να το κερδίσετε εσείς. Πωωωω
-
Από τον @pechr (με τον οποίο έχουμε "φαγωθεί" χαχαχαχα) είδα αυτό το τόπικ και είπα να συστηθώ κι εγώ! Με λένε Ιφιγένεια (από εκεί έβγαλαν κάποιοι φίλοι μου το "νυφίτσα" με πολλή φαντασία.. Ίφη -> Νύφη -> Νυφίτσα ), κατάγομαι και μένω στα Γιάννενα, 29 χρονών, έχω τελειώσει διοίκηση επιχειρήσεων και επειδή έμαθαν ότι πήρα πτυχίο ήρθε η κρίση και έκλεισαν όλοι τις επιχειρήσεις τους Έτσι ασχολούμαι με διάφορες εποχικές εργασίες ως τώρα. Τα ενδιαφέροντά μου είναι η μουσική,το ποδόσφαιρο(να βλέπω μόν…