Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 298.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26826/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26827/ Για όποιον ενδιαφέρεται!Αυτό είναι το tempered glass που παρήγγειλα από ali. Είναι αυτό με το άσπρο πλαίσιο πάνω κάτω. Πιάνει τέλεια όλη την οθόνη. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26828/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26829/ Και αυτή είναι η θήκη της nillkin. Επίσης πολύ καλή και προστατεύει αρκετά το κινητό! Υ.Γ: Οι φωτογραφίες είναι μάπα γιατί δεν είναι τραβηγμένες από xiao…
-
+1 από το note2 της μαμάς (giannadou)
-
Έτοιμο! (nifitsa)
-
Υπάρχουν και χαζές μελαχρινές σαν εμένα που χρειαζόμαστε παραπάνω βοήθεια και μας την προσφέρουν υπομονετικά και ακομπλεξάριστα κάποιοι εδώ! Και τους ευχαριστούμε
-
Στο redmi pro επιμένει στη χρήση μπαταρίας να μη δείχνει καμία εφαρμογή από google play forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26123/
-
Ξέρει κάποιος που οφείλεται αυτό??Δε μου βγάζει καμία εφαρμογή! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25643/
-
Παράθεση από pechr: “εγω εδώ και 3 ημέρες είμαι αποκλειστικό support της @nifitsa_kakia. Δεν θεωρουμαι επίσημη υποστήριξη; της το έχω μπρικάρει το κινητό 10 φορές αλλα συνεχίζει να με εμπιστεύεται... Ψάχνω τρόπους να της το κανω κομψά ένα τούβλο που να μην μπαίνει ούτε σε fastboot μετά΄... ” Και ΔΩΡΕΝ υποστήριξη! Αυτό που το πας?? Αν θες να τουβλιάσεις κινητό να βρεις καμιά τυχάρπαστη! Εγώ είμαι γατόνι και τα ξέρω απλά ήθελα να σιγουρευτώ :p
-
Σε redmi pro(omega) όλα καλά. Σε σχέση με τη stable που είχα πριν μου φαίνεται πιο γρήγορο το κινητο τώρα.
-
@johnjor και για όποιον άλλον έχει το θέμα με το κινέζικο twrp.. Κατεβάζεις απο εδώ το τελευταίο twrp στο pc, το αποσυμπιέζεις και περνάς στο κινητό χύμα το αρχείο recovery.img. Μπαίνεις στο κινέζικο twrp και πατάς την πρώτη επιλογή(install). Μετά πατάς το πράσινο κάτω δεξιά,επιλέγεις το recovery.img και πριν κάνεις swipe πατάς το "recovery" που σου έχει πάνω από τη μπάρα. Μετά reboot recovery και εισαι ready!