Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 343.
-
κανονικα to εκανα. με factory reset
-
την ξαναπερασα...τιποτα δε κανει!
-
χρειαζεται να παρω backup @baiosss , ή δεν εχει θεμα;
-
εγω εχω ενα θεμα με τα μηνυματα sms παταω το εικονιδιο και μια που παει να ανοιξει τα sms και μια που κλεινει οπως ειναι. με λιγα λογια δε μπορω να στειλω,να διαβασω και επισης να δεχτω sms. εκανα εκκαθαριση στις εφαρμογες και wipe dalvik kai cashe αλλα τιποτα. μηπως να βρω καποιο αρχειο για να ανοιξουν παλι τα μηνυματα μου; ευχαριστω
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από jimarios: “υπαρχει καμια λυση; ” Κάνε ένα καθαρισμό δεδομένων --εφαρμογές/μηνύματα ” τιποτα δε κανει με καθαρισμό....
-
Σε redmi 2td δε μου ανοιγουν τα μηνυματα.δηλαδη παταω το εικονιδιο και μια που παει να ανοιξει τα sms και μια που κλεινει μετα η εφαρμογη.υπαρχει καμια λυση; μηπως καπου χαθηκε κανα αρχειο για τα sms; ευχαριστω
-
Γυροσκοπιο Redmi 2 pro
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολους! Σημερα παρελαβα κατι κινεζικα virtual γυαλια, τα λεγομενα ritech3D Κατεβασα λοιπον καποια προγραμματα για να δω τι παιζει. ενα sitesinVR ενα cardboard και ενα within. βαζω λοιπον να τρεξω τα apps και τα βιντεο απλα γυριζουν μονα τους συνεχεια και δεν ειναι σταθερα. απενεργοποιησα λοιπον την αυτοματη περιστροφη μηπως και γινει κατι, αλλά τιποτα. ξερει κανεις τι παιζει;
-
Μπουφανάκι απο Xiaomi
ΜήνυμαΣήμερα έπεσα σε αυτό το άρθρο... Από τον άλλο μήνα βγάζει μπουφανάκι η Xiaomi!! Xiaomi Launches Ultra-Light, 90 Minutes Jacket under Crowdfunding - Gizmochina
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από elpa02: “Καλησπέρα, πέρασα την stable MIUI 8, και αντιμετώπιζε το εξής. Όταν λαμβάνω στον messenger app του fb μύνημα έρχεται το notification κανονικα παταω πάνω αλλά δεν ανοίγει ή εφαρμογή. Μέχρι το φλασαρισμα δούλευαν όλα καλά. Κατά πού να κοιτάξω? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Εγώ είχα αυτό το θέμα με όλες τις ρομ αλλά δεν έβγαλα άκρη Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγγελιες
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ @Bodai Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγγελιες
ΜήνυμαΈχω πάνω από τριάντα... Οπότε τι κάνω; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγγελιες
Μήνυμαμε ενδιαφερει και μενα να ανεβασω μια αγγελια για κινητο xiaomi... πρεπει να κανω κατι αλλο εκτος απο το να ανοιξω ενα νεο θεμα και να λεω τι πουλαω;
-
CM TRANSFER APPLICATION
Μήνυμαεγω θελω να ρωτησω κατι αλλο... γινεται αυτα οι φωτογραφιες και τα βιντεο που λαμβανω απο το cm tranfer, να τα βλεπω κατευθειαν μεσα σε φακελο cm στη συλλογη μου?οπως φτιαχνουν φακελους δηλαδη to viber, whatsapp, messenger κλπ...
-
Γενέθλια Φόρουμ
Μήνυμαχρονια πολλα στο φορουμ και ενα μεγαλο μπραβο σε οσους φτιαχνουν, δημιουργουν και βοηθανε εδω μεσα!!
-
Παράθεση από Thracia: “@jimarios Θα πας Ρυθμισεις-Προσθετες Ρυθμισεις-Αντιγραφα και Επαναφορά-Τοπικα αντιγραφα-Δημιουργια αντιγραφου.Θα αποθηκευτή στο φακελο miui.Μετα οπως σου ειπα πιο πανω Θα περασεις το Backup στο pc θα κανεις κανονικα install την lollipop με factory reset και όταν ανοιξει το κινιτο θα επαναφερεις το backup από την ιδια διαδρομή ” το οτι θα αλλαξει παλι το recovery με το lollipop δεν μας νοιαζει αυτη τη φορα; θα το ανοιξει κανονικα λες το backup του κιτ κατ;
-
Παράθεση από Thracia: “@jimariosΚαλημέρα φίλε μου,χαίρομαι που τα κατάφερες.Αν κατάλαβα καλά θέλεις να πας σε lollipop χωρίς να χάσεις τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις σου.Το backup απο το twrp σου επαναφέρει το κινητό στη κατάσταση που ήταν την στιγμή που το πήρες όχι μονο τις εφαρμογές.Αν θες να πας σε lollipop χωρίς να χάσεις τίποτα,παρε ενα backup μέσα απο το miui αποθηκευσερο στο PC θα το βρεις στο φάκελο miui.Κανε καθαρή εγκατάσταση τη lollipop και απο το backup επανέφερε τις εφαρμογές και …
-
Παράθεση από jimarios: “Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από jimarios: “λογω του οτι το redmi 2 εχει κιτ κατ και παει σε lollipop, χρειαζεται να κανω backup τα αρχεια μου;αν κανω αναβαθμιση μεσω αναβαθμισης miui υπαρχει προβλημα; ” Πάντα πρέπει να κρατάμε backupΑφού ο ατμίν μας δεν έγραψε έξτρα οδηγίες όπως στα marshmallow τότε δικαιούσαι κανονικά ” να κανω backup με καποιο προγραμμα; οταν περασω την καινουργια ρομ και τρεξω το backup θα ειναι οπως ηταν πριν το κινητο; μονο με διαφορετικο andro…
-
Παράθεση από gkalen: “@jimarios Όπως σου είπα και δυστυχώς είχα δίκιο , ΔΕΝ κάνουμε backup σε ΚιτΚατ , μετά βάζουμε Lollipop και μετά επαναφερουμε το backup της Kitkat , αυτά ΔΕΝ γίνονται ... Εχεις αλλάξει baseband , πηγες από ΚιτΚατ σε Lollipop , το backup που έχεις δουλεύει μόνο σε Kitkat based rom και ΔΕΝ μπορείς να γυρίσεις σε Kitkat με το backup που έχεις . Πρέπει να γυρίσεις σε ΚιτΚατ ξανά μέσω fastboot rom , μετά να βάλεις το TWRP με το οποίο έχεις πάρει το backup και μετά μπορείς να το κ…
-
Φιλε μου @Thracia σε ευχαριστω πολυ για ολα!!!επιτελους εχω το κινητο μου οπως πριν, και ας εχω 4.4 6.3.24(που ειμαι πολυ ευχαριστημενος) ελπιζω παιδια στο μελλον να γινει κατι ετσι ωστε το backup του κιτ κατ να μπορει να ανοιγει se lollipop Για αλλη μια φορα λυθηκε το προβλημα μου απο ατομο εδω μεσα!!(και παραλληλα μαθαινω και εγω λιγο τα πραγματα) Ευχαριστω
-
Παράθεση από Thracia: “@jimarios Το backup θελεις να το εγκαταστήσεις για να γυρισεις στη ρομ που ήσουν η για τις εφαρμογες σου? Το δευτερο δεν γίνεται.Αν θες να γυρισεις στη ρομ που ησουν όταν πηρες το backup κατέβασε την ρομ καναι unzip την ρομ,παρε το recovery image από μεσα φλασαρισετο με το recovery που εχεις και μετα τρεξε και το backup σου ” νομιζα οτι οταν εκανα το backup οτι θα ειναι το κινητο οπως πριν αλλά με lollipop. αφου τελικα δεν γινεται, θελω να ξαναβαλω το παλιο ρομ για να το τ…