Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 81.
-
Παράθεση από thanosgk13: “Καλήσπερα σε όλους, ειμαι καινούριους στο φόρουμ σας και νέος κάτοχος του xiaomi redmi note 3 pro. Έχω το κινητό περίπου μια βδομάδα με την επίσημη Global Rom και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Χθές αποφάσισα να περάσω την αναβαθμισή που μου έβγαζε( 8.1 Global Stable -8.1.1.0 MHRMIDI) και εχω κάποια θεματα: 1) Άρχισε να καταναλώνεται η μπαταρία του κινητού πιο γρήγορα σε σχέση με πριν. 2) Όταν βγάζω φωτογραφίες, εχω την εντύπωση οτι το κινητό τις βγάζει πιο θολές και κατ…
-
σε kenzo όλα κομλπε.επιτελους ξεκληδωνει το τηλ και με τα 2 χέρια!!!!!
-
iwlan βγάζει όταν γυρναω σε 2g και έχω wifi ανοικτό και conected.επείσης δηχνει ότι νυρναει σε 4g και ας είναι σε 2g.το κάνει μόνο με τις καινούριες ρομ.εψαξα και βρήκα ότι και καλά μοιράζει το σήμα της ομιλίας μεταξύ gsm kai wifi για καλητερη ποιότητα σήματος.δεν νομίζω όμως να υποστηρίζει κάτι τέτοιο η cosmote....
-
σε kenzo ολα φενονται ok.το δαχτιλικο ηθελε ξανα ρυθμιση.το προβλημα που δεν μπαινει σε 2g οταν ειναι conectet το wifi παραμενει.για μπαταρια θα δουμε βρηκα αυτο network mode - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum iwlan στο network type..........
-
μολις περαστηκε το kenzo.ολα δειχνουν καλα εκτος ξανα απο την αδυναμια να μπει σε 2g δικτιο..το εχει κανεις αλλος το προβλημα αυτο? εψαξα στο net και βρηκα οτι εαν κλεισεις το wifi γυρναει σε 2g.με το που το ξανανοιξεις ξαναπαει 4g ασχετος το τι εχεις επιλεξει στις ρυθμισεις....
-
καλησπερα και απο εμενα.μολις περασα την xtrv σε redminote 3 pro .ολα καλα μεχρι στιγμης.1 bug ακι που βρηκα οταν επιλεγω να γυρισω σε 2g δικτιο υποθετω γυρναει αλλα στην μπαρα γραφει οτι ειναι 4g
-
zuranote τσεκαρε τον bootloader ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ CHECK
-
Eav εχεις ΜΜ και πας σε last global stable που ειναι lollipop θα μπρικαρει νομιζω....
-
καλημερα!σε redmi note 3 pro που φοραω την ελληνικη 6.8.18 (lollipop) για να περασω την νεα κανω full wipe cash/system/data/dalvik μεσω twrp, η θα πρεπει να περασω πρωτα την προηγουμενη που ειχε βγει χωρις supersu και atmos?
-
σε rdnote 3 pro ολα καλα.βρισκομαι στην τριτη μερα χωρις φορτιση και η μπαταρια ειναι στο 50 της 100.μονο bug το wifi που εαν αλαξεις password κραταει το παλιο.ξεπερνιεται ομως ευκολα εαν κανεις delete το δικτιο σου και περασεις απο την αρχη το pass
-
Παράθεση από tiraki44: “καλουτσικη η ρομ, μεχρι τωρα ενα μικρο προβληματακι στο οτι θελει καθε φορα χειροκινητα τον κωδικο για να μπει στο δικο μου δικτυο ” σβησε τελειως το δικτιο σου απο την μνημη του κινιτου και ξαναπερνα τον κοδικο απο την αρχη
-
μολις εγινε install.ολα καλα μεχρι τωρα..δουλευει επιτελους το auto στην φωτινοτητα της οθονης που με την προηγουμενη ρομ δεν επαιζε!!!!! redmi note 3 pro 6.7 κατι ειχε
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από AkriPro: “Καλησπέρα...και πάλι εδώ! Έκανα επιτυχώς το Unlock του bootloader αν και ποτέ δεν ήρθε ειδοποίηση αλλά χαλάλι! Και καπάκι πέρασα την τελευταία Stable ελληνική δική σας ROM από τον αντίστοιχο οδηγό! Απλά η διαδικασία μου φάνηκε πολύ γρήγορη στο κομμάτι με το TWRP έκανα όμως Reboot, άργησε να ανοίξει αρκετά όπως έπρεπε για πρώτο boot και πλέον έχω τα παρακάτω! Μία επιβεβαίωση θέλω πως όλα είναι εντάξει και πως είμαι έτοιμος να χρησιμοποιήσω άνετος το κινητό! forums.xiaomi-mi…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kolakokas: “καλημερα!παρελαβα και εγω 1 redmi note 3 pro απο gearbest προχτες και γραφω να ενημερωσω οτι φοραγε μια rom που ειχε την ελληνικη στις επιλογες και ο bootloader ξεκλειδωτος....περασα oficial chinese develop και κλειδωσε.αναμενω τωρα κοδικο σε sms για να συνεχισω... ” Σε 2 - 5 μέρες θα πρέπει να μπορείς να ξεκλειδώσεις. ” ηρθε σημερα!περασα καi την ελληνικη dev και ολα κομπλε.επιτελους 1 μηχανακι που δουλευει το gps!!!
-
καλημερα!παρελαβα και εγω 1 redmi note 3 pro απο gearbest προχτες και γραφω να ενημερωσω οτι φοραγε μια rom που ειχε την ελληνικη στις επιλογες και ο bootloader ξεκλειδωτος....περασα oficial chinese develop και κλειδωσε.αναμενω τωρα κοδικο σε sms για να συνεχισω...
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαεχεις δικιο δουλεψε!!ευχαριστω πολυ!!παρεπιπτοντος ηταν στα αγγλικα το form