Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 106.
-
καλη επιτυχια σε ολους Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Σε mi3w με καθαρη εγκατασταση απροβληματιστη η rom.Μπραβο για αλλη μια φορα στους συντελεστες που κοπιασαν γι αυτο.
-
σε mi3w αξιζει η αναβαθμιση στην 6.3.31.Ευχαριστω εκ των προτερων οποιο φιλο την δοκιμασε και θελει να απαντησει.
-
Η 6.3.17 πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ΜΜ μέχρι στιγμής στο mi3. Μεγάλη βελτίωση στην ένταση των ήχων και στην μπαταρία. Μπράβο στους υπεύθυνους. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για τρίτη συνεχόμενη rom σε 6.0.1 μετά από καθαρή Εγκατάσταση δεν εγκαθίσταται το Mikey. Ξέρει κανείς κάτι; Έκανα και προσπάθεια εγκατάστασης σαν ξεχωριστή εφαρμογή αλλά δεν το εγκαθιστά. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από kaplaz: “Παράθεση από maddoctor: “ ” Κανένα μήνυμα απλώς δεν υπάρχει πουθενά το Mi key Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εδώ τις βρίσκεις όλες και το Mi key: Ελληνες Developers” Κατέβασα την εφαρμογή αλλά δεν μπορώ να την εγκαταστήσω. Μού γράφει δεν εγκατασταθηκε. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από kaplaz: “Ξερει κανεις γιατι στην 6.3.3 και στην 6.3.10 δε γινεται εγκατασταση του mi key και πως μπορω να το εγκαταστησω ” Τι μήνυμα παίρνεις? Mi key περιλαμβάνει η ρομ” Κανένα μήνυμα απλώς δεν υπάρχει πουθενά το Mi key Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξερει κανεις γιατι στην 6.3.3 και στην 6.3.10 δε γινεται εγκατασταση του mi key και πως μπορω να το εγκαταστησω
-
καλη τυχη σε ολους XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Το Mikey δεν είναι στην 6.3.3? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους. Επειδή χρησιμοποιώ πολύ το Bluetooth θέλω να ρωτήσω τους κατόχους mi3 αν στην 6.3.3 υπάρχει πρόβλημα Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλο μηνα και καλη επιτυχια σε ολους
-
Ερωτηση προς κατοχους mi3w τελικα αξιζει η αλλαγη απο κιτ κατ σε ΜΜ η να περιμενουμε ακομα.Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον εχει διαθεση να απαντησει.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kaplaz: “Εάν κάνουμε backup με cwm μπορούμε να το επαναφερουμε με twrp ” OXI !!!” Τότε κάνουμε backup μόνο μέσω της εφαρμογής του τηλεφώνου; Μιλάω για το backup που χρειάζεται από 4,4 σε 6.0.1 Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια ερώτηση μια και αναφέρθηκε παραπάνω το nandroid backup. Εάν κάνουμε backup με cwm μπορούμε να το επαναφερουμε με twrp Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικα ποιες ειναι οι διαφορες της 6.0.1 ρομ με την 4.4 δεν εχω καταλαβει απο αυτα που διαβαζω.Αν μπορουσε καποιος φιλος να μου εξηγησει θα του ημουν ευγνωμων.Παντα για mi3w μιλαμε.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GS1985: “Παράθεση από kaplaz: “Μετα την εγκατασταση της 5.12.3 και τις επανεκινησεις αποφασισα να φλασαρω την 5.11.26.Αμεσως μετα μου βγαζει το μηνυμα android.proccess. acore. εχει σταματησει.Πρεπει να ξαναφλασαρω με wipe data και αν ναι εχει restore η 5.11.26?Οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ. ” Ναι πρέπει να φλασάρεις τη 5.11..... σα καινούργια, δηλ wipe data->factory reset και dalvik/cache τα πάντα δηλ όλα και να ξεκινήσεις σα να το άνοιξες για πρώτη φορά. Όλα αυτά θ…