Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 348.

• Καλημέρα και από μένα... με redmi note 3 pro δεν είδα να κλειδώνει ο bootloader, όλα καλά. .ΑΛλά 2 μέρες που την έχω βάλει, πρόσεξα ότι σε 2 wifi στη δουλειά δεν με βάζει, ενώ στο σπίτι είναι κανονικά. Είναι τυχαίο γεγονός ή έχει συμβεί και σε άλλους. Δεν είμαι επίσης ευχαριστημένη, διότι όταν κλείνω το τηλέφωνο μετά από κλήση μένει μαύρη η οθόνη όπως και συνέχεια μου βγάζει ότι πρέπει να ξεμπλοκάρει το κινητό πατώντας φωνή+ και δεξί πλήκτρο, κατάντησε κουραστικό. Οπότε λέω να γυρίσω στην προηγο…

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

zaf_4 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Πρέπει να κάνω εδώ επίσημη πρόταση στους Βολιώτες, Βολιωτισες λίγο χλωμό το κόβω! Δεν ξέρω άλλους miui fan εδώ.. Οπότε βγείτε από το καβούκι σας, άμα με ακούτε! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

zaf_4 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Θα κάνω παράπονα εγώ.. Αν και έχω καιρό να εμφανιστώ! Νομίζω ότι επιβάλλεται μια μάζωξη στον όμορφο Βόλο.. Ήρθε η άνοιξη! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Stavros_P: “Καλημέρα σε όλους, Νέο μέλος με το Mi Band 2 να παρελήφθη σήμερα, προσπαθώ να το σετάρω και διαπιστώνω ότι το link της πρώτης σελίδας για την έκδοση Mi Fit 2.2.10 GR δεν "παίζει". Αυτή δεν είναι που πρέπει να κατεβάσουμε για να έχουμε Ελληνικά ; ” Kαλημέρα και μεγειά το σουπερ miband2. Βάλε την τελευταία που έχει μεταφραστεί από τον doctor mi fit 2.3.0 Παράθεση: “ παρακαλώ όχι active links εκτός του πρώτου μηνύματος ”

• @skepasti21 Ότι σου είπε και η fog για τα μηνύματα, στις ρυθμίσεις εάν θα φαίνεται. Εξαιρετική η @fog δεν πρόλαβα να κουνήσω δαχτυλάκι.

• @fog και εγώ με τη σειρά μου, ευχαριστώ τον @gkalen που μου είπε κάτι απλό και μετά βοήθησα και εγώ με την μεριά μου. Έτσι είναι το φόρουμ μας... αλληλεγγύη!

• Παράθεση από fog: “Χρησιμοποιώ μεν την ελληνική rom, ΑΛΛΑ με την αγγλική γλώσσα. Εκεί η συγκεκριμένη επιλογή δεν υπάρχει. Μόλις γύρισα τη γλώσσα σε ελληνικά, εμφανίστηκε. Μπορούμε να έχουμε αυτή την επιλογή ακόμη και αν έχουμε επιλεγμένη γλώσσα interface στα αγγλικά; ” Επέλεξα να έχω αγγλική γλώσσα και μου γράφει 160 χαρακτήρες. Ίσως θέλει να βάλεις ελληνικά, ενεργοποίηση 160 χαρ. και μετά να βάλεις ξανά την αγγλική γλώσσα. Για δες το. εδιτ:να και για του λόγου το αληθές σε screenshot

• edit: ok μόλις το τσέκαρα, έχεις δίκιο για το 160 χαρακτήρες και ενεργοποίηση στις ρυθμίσεις των μνμ! και όχι τίποτε άλλο, βλέπω ότι μπορείς να γράψεις και με μικρά γράμματα. Και ήταν τόσο εύκολο...

• Περάστηκε και από μένα με factory reset, είχα καιρό να το κάνω οφείλω να ομολογήσω. Αλλά όλα μια χαρά. Βέβαια τώρα διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει ότι πρέπει να περάσω ξανά το mod 160 χαρακτήρων για να μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή sms του κινητού. εδιτ: Διάβασα 2 σελίδες πίσω, έχουμε θέμα με το mod 160 χαρακτήρων; Καλύτερα να μην το περάσουμε προς το παρόν;

• Παράθεση από derveni: “@fog Να είσαι καλά κοπέλα μου δυστυχώς είσαι Αθήνα και δεν μπορώ να σε έχουμε στο δικό μας tim της Θεσσαλίας, θα μιλάς περισσότερο με τον @NasDriver που είναι στην Αθήνα αλλά πέρα από αυτό όλα τα παιδιά εδώ είναι εξαιρετικά, μην φανταστείς ότι όλοι έχουμε γνώσεις ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, εκτός από τους admin που τα παιδιά είναι καθηγητές. ” Δεν είμαστε πολλές εδώ μέσα, θες και όλες να είναι από Θεσσαλία;

• Ποια εφαρμογή έχει περάσει; Μήπως να δοκιμάσει του doctor στην 1η σελίδα; Και να δει εάν θα συνδεθεί ή οχι;

• Τελευταίες 3 μέρες δεν μου αναγνωρίζει το heart rate, δεν άλλαξα κάτι είμαι με 2,2,12 αγγλική που έχει φτιάξει ο γιατρός μας. Άσε θα δοκιμάσω την τελευταία mi fit 2.3.0GR και θα τσεκάρω. edit: Μόλις έκανα αναβάθμιση αλλά ακόμη επιμένει να βλέπει τους χτύπους της καρδιάς. Κάτι που να παίζει; Θα προσπαθήσω να το ψάξω και μόνη μου. edit2: έτσι για να γκρινιάξω ήταν μόνο. Μετά την αναβάθμιση, έκανα log out και reboot στο κινητό μου, log in ξανά και δουλεύει τώρα. Όλα καλά. Ευχαριστούμε γιατρέ για τη…

• παιδιά, οκ ναι είδα το update δεν το έχω να μου έρχονται αυτόματα. Επιτέλους... γιατί μια μέρα ήταν αρκετή!

• Καλημέρα παιδιά, από χθες που ενημέρωσα αυτό το άτιμο το viber! Μου βγάζει ότι έχω μήνυμα, ενώ φυσικά δεν έχω δηλαδή να βγάζει κενή προειδοποίηση και φυσικά να χτυπά και στο miband 2 μου το ίδιο. Προς το παρόν, απενεργοποίησα για το miband αλλά είναι άκρως ενοχλητικό. Το έχει πάθει κανείς άλλος; Επίσης, δεν βλέπω ακόμα ενημέρωση για update μάλλον δεν θα γίνει fix;

• ωραίος διαγωνισμός...καλή τύχη σε όλους μας! Ποιος δεν θα το ήθελε;;

• RE: RE:

zaf_4 - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από RockHead: “Παράθεση από zaf_4: “Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Ναι δεν το συζητάω... Ευχαριστημένος είμαι και το έχω και ένα χρόνο(πέρυσι τέτοια μέρα το παρήγγειλα!). Απλά είχα καλομάθει να το φορτίζω κάθε 25 μέρες και τώρα στις 12-14 με χαλάει.. ” Εγώ το δικό μου miband 2 κρατά τόσο 12 με 14 μέρες το πολύ, ποτέ δεν κρατούσε παραπάνω και το έχω 4 μήνες. Βέβαια και εγώ το χρησιμοποιώ όλη μέρα συνέχεια, με βολεύει ιδίως πολύ στις ειδοποιήσεις όταν είμαι πάνω στο μηχανάκι ή στην δουλει…

• RE:

zaf_4 - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Παράθεση από zaf_4: “Εγώ το δικό μου miband 2 κρατά τόσο 12 με 14 μέρες το πολύ, ποτέ δεν κρατούσε παραπάνω και το έχω 4 μήνες. Βέβαια και εγώ το χρησιμοποιώ όλη μέρα συνέχεια, με βολεύει ιδίως πολύ στις ειδοποιήσεις όταν είμαι πάνω στο μηχανάκι ή στην δουλειά μου. Όπως για τις θερμίδες, βήματα και φυσικά να τσεκάρω το βάρος μου. ” Τι να πω ίσως τότε να είμαι τυχερός... Τι εννοείς να τσεκάρεις το βάρος;; Να κρατάς στατιστικά στο mi fit ή κάτι άλλο που δεν καταλαβαί…

• Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Ναι δεν το συζητάω... Ευχαριστημένος είμαι και το έχω και ένα χρόνο(πέρυσι τέτοια μέρα το παρήγγειλα!). Απλά είχα καλομάθει να το φορτίζω κάθε 25 μέρες και τώρα στις 12-14 με χαλάει.. ” Εγώ το δικό μου miband 2 κρατά τόσο 12 με 14 μέρες το πολύ, ποτέ δεν κρατούσε παραπάνω και το έχω 4 μήνες. Βέβαια και εγώ το χρησιμοποιώ όλη μέρα συνέχεια, με βολεύει ιδίως πολύ στις ειδοποιήσεις όταν είμαι πάνω στο μηχανάκι ή στην δουλειά μου. Όπως για τις θερμίδες, βήματα και φυσι…

• Παράθεση από Alpha01: “Το Notify & fitness pro , στην τελευταία έκδοση ειναι η πληρέστερη εφαρμογή θεωρώ , για όσους έχουν το miband 2 ( υποστηρίζει αναγνώριση κλήσης αλλά και απορριψη κλήσης με το κουμπί ). ” To χρησιμοποιείς μόνο ως εφαρμογή χωρίς το mifit; Επίσης όταν λες αναγνώριση κλήσης, όταν σε καλούν βλέπεις τον αριθμό και το όνομα; Δοκίμασα όχι την pro έκδοση, αν ναι, είναι στις ρυθμίσεις να φανταστώ;

• Παράθεση από karasarinis: “Ναι αδερφέ πολύ καλή εφαρμογή. Σκέφτομαι να αγοράσω και την Pro έκδοση. Νομίζω όμως ότι πρέπει να απεγκαταστησεις το Mi Fit για να δουλέψει 100% ” Eπειδή είσαι μέσω tapatalk από ότι είδα, θα σε διορθώσω στο ότι είμαι η zaf Τώρα την δοκιμάζω να δω πως θα πάει. Έτσι από περιέργεια, αν και τα ελληνικά σε μνμ και κλήσεις μου αρέσουν από το φίλο μας τον maddoctor.... edit: Μου είναι ανατρεπτικό να την έχω μόνη αυτή απ ότι είδα δεν φαίνεται ποιος σε καλεί και αυτό με κάνει ν…