Διαφήμιση

Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)

• Application
  • Xiaomi
  • Ο/H karasarinis έγραψε:

Ναι αδερφέ πολύ καλή εφαρμογή. Σκέφτομαι να αγοράσω και την Pro έκδοση. Νομίζω όμως ότι πρέπει να απεγκαταστησεις το Mi Fit για να δουλέψει 100%
    Eπειδή είσαι μέσω tapatalk από ότι είδα, θα σε διορθώσω στο ότι είμαι η zaf :P
    Τώρα την δοκιμάζω να δω πως θα πάει. Έτσι από περιέργεια, αν και τα ελληνικά σε μνμ και κλήσεις μου αρέσουν από το φίλο μας τον maddoctor....

edit: Μου είναι ανατρεπτικό να την έχω μόνη αυτή απ ότι είδα δεν φαίνεται ποιος σε καλεί και αυτό με κάνει να θέλω να γυρίσω πίσω στην ελληνική. Θα την έχω όμως stand by.
    zaf_4 --> Zafeira
  • Παιδιά να ρωτήσω; Έχω το miband 1s στις τελευταίες 3 φορτίσεις μου παρουσιάζει το εξής. Η μπαταρία φτάνει στο 100% και μετά απο 1-2 μέρες πάει στο 60-70%. Απο εκεί και πέρα κατεβαίνει κανονικά η μπαταρία... Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω, έχετε ξανακούσει κάτι παρόμοιο; ή έρχεται η ώρα να αγοράσω καινούριο;

Σχετικά με ξεχωριστές εφαρμογές που αναφέρετε. Ένα παλικάρι ανέφερε κάποια στιγμή το mi band tools. Έχει κόστος 1-2ευρώ. Πραγματικά πιστεύω οτι τα αξίζει και με το παραπάνω αυτη η εφαρμογή, δουλεύει έτσι όπως πρέπει!!
    Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
  • Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:

Παιδιά να ρωτήσω; Έχω το miband 1s στις τελευταίες 3 φορτίσεις μου παρουσιάζει το εξής. Η μπαταρία φτάνει στο 100% και μετά απο 1-2 μέρες πάει στο 60-70%. Απο εκεί και πέρα κατεβαίνει κανονικά η μπαταρία... Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω, έχετε ξανακούσει κάτι παρόμοιο; ή έρχεται η ώρα να αγοράσω καινούριο;

Σχετικά με ξεχωριστές εφαρμογές που αναφέρετε. Ένα παλικάρι ανέφερε κάποια στιγμή το mi band tools. Έχει κόστος 1-2ευρώ. Πραγματικά πιστεύω οτι τα αξίζει και με το παραπάνω αυτη η εφαρμογή, δουλεύει έτσι όπως πρέπει!!
    Ισως είναι θέμα λογισμικού.Είσαι στην τελευταία έκδοση firmware;;Οπωσδήποτε -30% στο διήμερο για το 1s , είναι μεγάλο ποσοστό.
    Αν θέλεις να συνδυάσεις το βηματόμετρο - παλμογράφο με ένα ρολογάκι ( με κάποιες "έξυπνες λειτουργίες" ) που εκ των πραγμάτων θα το φοράς συχνότερα , η αναβάθμιση σίγουρα αξίζει.Αν χρησιμοποιεις το miband αποκλειστικά όταν γυμνάζεσαι , δεν νομίζω οτι η οποια αναβάθμιση στο "δυάρι" θα σου δώσει κάτι επιπλεον.
    Προσωπικά , αγόρασα το miband 2 , για πρώτο wearable , ως ένα επιπλέον κίνητρο για άσκηση.
    Κάποιος που έχει ήδη το miband 1 ( και μάλιστα στην έκδοση με παλμογράφο , 1s ) , ίσως ειναι προτιμότερο να κατευθυνθει σε κάτι πληρέστερο απο το κατα τ'άλλα εξαιρετικό για την τιμή του miband.

Το Notify & fitness pro , στην τελευταία έκδοση ειναι η πληρέστερη εφαρμογή θεωρώ , για όσους έχουν το miband 2 ( υποστηρίζει αναγνώριση κλήσης αλλά και απορριψη κλήσης με το κουμπί ).To miband tools ειναι καλή εφαρμογή αλλά με λιγότερες λειτουργίες , με ιδιαίτερο ωστοσο χαρακτηριστικό την αλλαγή εικονιδίων για τις εφαρμογές.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Alpha01 έγραψε:

Το Notify & fitness pro , στην τελευταία έκδοση ειναι η πληρέστερη εφαρμογή θεωρώ , για όσους έχουν το miband 2 ( υποστηρίζει αναγνώριση κλήσης αλλά και απορριψη κλήσης με το κουμπί ).

To χρησιμοποιείς μόνο ως εφαρμογή χωρίς το mifit; Επίσης όταν λες αναγνώριση κλήσης, όταν σε καλούν βλέπεις τον αριθμό και το όνομα; Δοκίμασα όχι την pro έκδοση, αν ναι, είναι στις ρυθμίσεις να φανταστώ;
    zaf_4 --> Zafeira
  • Καλησπέρα , χρησιμοποιώ την έκδοση 4.10.4 pro , που ενσωματώνει κάποιες επιπλέον λειτουργίες ( κάποιες σε πειραμάτικο στάδιο - beta ).Υπάρχει και νεώτερη έκδοση 4.11.3 ( μη διαθέσιμη ακόμη στο play store ).

Ναι , έχεις την δυνατότητα να ρυθμίσεις ξεχωριστά είτε αν θα βλέπεις ψηφία απο το νούμερο κλήσης είτε αν θα βλέπεις και ονομα ( με λατινικούς χαρακτήρες ).

Οι δυνατοτητες που υπόσχεται η εφαρμογή είναι παμπολλες ( μόλις τσέκαρα οτι και μεσω notify μπορείς να αλλάζεις εικονίδια στις εφαρμογές )με κάμποσα μενού και υπομενού στην διεπαφή χρήστη.Ωστόσο πολλές απο τις λειτουργίες απαιτούν την χρήση της εφαρμογής ανεξάρτητα απο το επίσημο mifit.
    Προσωπικά στο μικρο διάστημα που το χρησιμοποιώ ( παράλληλα με το mifit )έχω μεινει αρκετά ικανοποιημενος.

Υγ εσωκλείω συνημμένα screenshots απο το υπομενού , για τις ρυθμίσεις κλησης.
    Images
    • Screenshot_2017-02-02-18-30-51.png

217,79 kB, 1.440×2.560, viewed 100 times
    • Screenshot_2017-02-02-18-30-57.png

448,25 kB, 1.440×2.560, viewed 102 times
  • Ο/H Alpha01 έγραψε:

Ισως είναι θέμα λογισμικού.Είσαι στην τελευταία έκδοση firmware;;
    Δεν νομίζω, έχω ακόμα την έκδοση 2.1.7, αλλά δεν νομίζω οτι έχει σημασία διότι πριν δεν συνέβαινε αυτο...Μόλις ο γιατρός μεταφράσει την καινούρια θα βάλω εκείνη κατευθείαν.Άλλωστε λόγο firmware να πέφτει στο 60%(έτσι μου έκανε εχθές) και μετά να συνεχίζει κανονικά...; περίεργο μου φαίνεται... Επίσης οταν το βγάζω απο τη φόρτιση είναι στο 100% το τσέκαρα!

Ο/H Alpha01 έγραψε:

Αν χρησιμοποιεις το miband αποκλειστικά όταν γυμνάζεσαι , δεν νομίζω οτι η οποια αναβάθμιση στο "δυάρι" θα σου δώσει κάτι επιπλεον.
    Το φοράω όλη την ώρα και χρησιμοποιώ σχεδόν όλες τις λειτουργίες του. Δόνηση με κλήσεις-μηνύματα, ξυπνητήρι, και παλμογράφος στη διάρκεια της γυμναστικής. Δεν θέλω κατι παραπάνω, εκτος εαν πάω σε smartwatch...το θέμα είναι εαν θα αναγκαστώ να πάρω καινούριο γιατί πεθαίνει αυτο που έχω :P

Ο/H Alpha01 έγραψε:

To miband tools ειναι καλή εφαρμογή αλλά με λιγότερες λειτουργίες , με ιδιαίτερο ωστοσο χαρακτηριστικό την αλλαγή εικονιδίων για τις εφαρμογές.
    Αρχικά το κατέβασα για την συνεχή μέτρηση παλμών, που δεν γινόταν χωρίς να έχεις το mi fit στο running. Στη συνέχεια όμως διαπίστωσα οτι λειτουργεί πιο καλά απο το mi fit και με πολύ περισσότερες επιλογές...
    Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
  • Το ο,τι δεν παρουσίασε αρχικά θέματα αυτονομίας , πολύ λογικά σε κάνει να σκεφτείς ότι πιθανότατα δεν είναι θέμα λογισμικού αλλά θέμα μπαταρίας.
    Από την άλλη κανείς μας δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα εμφανιστεί εκείνο το bug που θα μας σπάσει τα νεύρα..Τα προγράμματα ακολουθούν συνήθως την δική τους "λογική" !!
    Όταν κάνεις την αναβάθμιση στην καινούργια έκδοση του software , θα μπορείς , σίγουρα , να εξάγεις και ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Χαίρομαι που "του δίνεις και καταλαβαίνει" , το ξεζουμίζεις , όπως λέμε!!
    Βεβαίως με συνεχόμενη χρήση - όπως την περιγράφεις - οποιοδήποτε άλλο wearable δεν θα σε κάλυπτε ούτε για "ζήτω"!!
    Θέλω να πω , οτι ακόμη και με αυτή την μειωμένη αυτονομία , συγκριτικά με άλλα activity trackers ( καλά για smartwatches δε το συζητώ ) , το δικό σου miband 1s υπερτερεί κατά πολύ!
    Όπως και να χει μακάρι να βρεις την λύση , αλλά και αν δεν την βρεις ..το miband 2 σε αναμένει!! :thumbup:
  • Διαφήμιση
  • @maddoctor Γιατρέ καλημέρα με το που αγόρασα το Mi Band 2 έβαλα το Mi fit του play store μετά το κινέζικο και μετά το δικό σου και μου έκανε update ξανά το firmware δουλεύει η αναγνώριση στα ελληνικά όλα μια χαρά, σε περίπτωση που θέλω να το γυρίσω πάλι στην ορίτζιναλ θα έχω θέμα με το firmware? δεν ξέρω αν είναι χαζή ερώτηση απλά να ξέρω τι μου γίνεται

Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Ο/H reborn έγραψε:

@maddoctor Γιατρέ καλημέρα με το που αγόρασα το Mi Band 2 έβαλα το Mi fit του play store μετά το κινέζικο και μετά το δικό σου και μου έκανε update ξανά το firmware δουλεύει η αναγνώριση στα ελληνικά όλα μια χαρά, σε περίπτωση που θέλω να το γυρίσω πάλι στην ορίτζιναλ θα έχω θέμα με το firmware? δεν ξέρω αν είναι χαζή ερώτηση απλά να ξέρω τι μου γίνεται

Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Τι να την κάνεις του playstore? Η ελληνική είναι πιο βελτιωμένη. Πάντως όχι
  • Ο/H Alpha01 έγραψε:

Χαίρομαι που "του δίνεις και καταλαβαίνει" , το ξεζουμίζεις , όπως λέμε!!
    Βεβαίως με συνεχόμενη χρήση - όπως την περιγράφεις - οποιοδήποτε άλλο wearable δεν θα σε κάλυπτε ούτε για "ζήτω"!!
    Θέλω να πω , οτι ακόμη και με αυτή την μειωμένη αυτονομία , συγκριτικά με άλλα activity trackers ( καλά για smartwatches δε το συζητώ ) , το δικό σου miband 1s υπερτερεί κατά πολύ!
    Όπως και να χει μακάρι να βρεις την λύση , αλλά και αν δεν την βρεις ..το miband 2 σε αναμένει!!
    Ναι δεν το συζητάω... Ευχαριστημένος είμαι και το έχω και ένα χρόνο(πέρυσι τέτοια μέρα το παρήγγειλα!). Απλά είχα καλομάθει να το φορτίζω κάθε 25 μέρες και τώρα στις 12-14 με χαλάει... :P :D

Τεσπα θα δούμε... Άλλωστε τα λεφτά του τα έβγαλε!!
    Stay away from dx.com

• Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:

Ναι δεν το συζητάω... Ευχαριστημένος είμαι και το έχω και ένα χρόνο(πέρυσι τέτοια μέρα το παρήγγειλα!). Απλά είχα καλομάθει να το φορτίζω κάθε 25 μέρες και τώρα στις 12-14 με χαλάει..

Εγώ το δικό μου miband 2 κρατά τόσο 12 με 14 μέρες το πολύ, ποτέ δεν κρατούσε παραπάνω και το έχω 4 μήνες. Βέβαια και εγώ το χρησιμοποιώ όλη μέρα συνέχεια, με βολεύει ιδίως πολύ στις ειδοποιήσεις όταν είμαι πάνω στο μηχανάκι ή στην δουλειά μου. Όπως για τις θερμίδες, βήματα και φυσικά να τσεκάρω το βάρος μου. ^^
    zaf_4 --> Zafeira
  • Διαφήμιση
  • Ο/H zaf_4 έγραψε:

Εγώ το δικό μου miband 2 κρατά τόσο 12 με 14 μέρες το πολύ, ποτέ δεν κρατούσε παραπάνω και το έχω 4 μήνες. Βέβαια και εγώ το χρησιμοποιώ όλη μέρα συνέχεια, με βολεύει ιδίως πολύ στις ειδοποιήσεις όταν είμαι πάνω στο μηχανάκι ή στην δουλειά μου. Όπως για τις θερμίδες, βήματα και φυσικά να τσεκάρω το βάρος μου.
    Τι να πω ίσως τότε να είμαι τυχερός... :P
    Τι εννοείς να τσεκάρεις το βάρος;; Να κρατάς στατιστικά στο mi fit ή κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω...;
    Stay away from dx.com