Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 495.

• Παιδιά εγώ έχω και τα τρία αποτύπωμα αναγνωρίσει προσώπου και πιν εε το η αναγνώριση προσώπου είναι όλα τα λεφτά και εγώ έτσι το χω το αποτύπωμα σπάνια χάνει! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ μόλις πέρασα 8.1.11 άρωμα ότι είναι ενημερώνω! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά και εγώ πέρασα χθες το πρωί την 8.1.4 άρωμα και όλα μια χαρά μέχρι τώρα! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ τι να πω κλάμα με xtrv 7.12.21 Απορώ με αυτά τα νούμερα... Πως τα βγάζετε Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

tarnanas - - Amazfit

Μήνυμα

Εγώ το έχω από αρχές καλοκαιριού και δεν το έχω βγάλει από το χέρι το έχω ευχαριστηθεί όσο δεν πάει! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά τελικά μια χαρά και η 12.7

• Καλησπέρα παιδιά να μείνω με την 11.23 ή να πάω στην 12.7 αξίζει τι λέτε! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από lorenzo81: “Παράθεση από tarnanas: “Παιδιά η 11.23 έχει αναγνώριση προσώπου? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι έχει και αξίζει πολύ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από linuxilakis: “Παράθεση από pavlidisc: “Το Mix 2 έχει Β20;;;; Καρατσεκαρισμένο;;;; from my Mi5s” Ναιιιιι λεμε” Καλημέρα ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δοκίμασα πολύ καλή δουλειά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι πάντως …

• Παιδιά η 11.23 έχει αναγνώριση προσώπου? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πάντως καλά τσουλάει!!! Δεν του το είχα! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από pavlidisc: “Και εγώ για φούλ wipe είμαι σε λίγο.... αλλά με μαμά recovery. @spideman3 : και ένας που νιώθει ρεεεεε!!!! σκουλικιασμένα ρεμάλια... from my Mi5s” Αν σου πω ότι έφαγα 80% μπαταρία μέσα σε 2 ώρες στήσε ξεστησε και wipe και άλλες ρομ να δω αν το κάνει!! Αλλά έβγαλα άκρη! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ πάντως αυτά τα τρελά που μου έκανε τα έφτιαξα πάτησα ένα full wipe και ισχιωσε Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tarnanas - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από tarnanas: “Ναι αλλά σου λέω ένα παράδειγμα ότι δεν μου λειτουργεί σωστά γενικά εκτός αν είναι έτσι και σε σας που δεν νομίζω. Δες το βίντεο drive.google.com/file/d/1cz7cF…qc0-ydJ/view?usp=drivesdk Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μα δεν φοράμε ίδια rom. Εσύ έχεις την epic. Η ελληνική xtrv τώρα που το δοκίμασα ήταν οκ.” Ναι αλλά αυτό μου το έκανε και με την official stable και dev αλλά τώρα και με την epic! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμο…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Ποια λειτουργία με το ένα χέρι; Για τη μπαταρία δεν μιλάγαμε;” Ναι αλλά σου λέω ένα παράδειγμα ότι δεν μου λειτουργεί σωστά γενικά εκτός αν είναι έτσι και σε σας που δεν νομίζω. Δες το βίντεο drive.google.com/file/d/1cz7cF…qc0-ydJ/view?usp=drivesdk Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από tarnanas: “Καλημέρα και εμένα με την epic rom αλλά και την dev official το ίδιο drain έχω 5% μέσα από τις 4 τη νύχτα μέχρι στις 8 το πρωί με όλα κλειστά εννοείται εκτός σήμα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε μόλις 4 ώρες; Εσύ έχεις πολύ μεγάλο drain.” Και όμως δεν του το βρίσκω με τίποτα χθες τελείωσα το στήσιμο το κινητόυ και σήμερα μάλλον πάλι θα το ξανά στήσω όπως βλέπω! Και από ότι νομίζω δεν λειτουργεί σωστά δεν ξέρω αν στις ρυθμίσε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Γενικά στην αναμονή έχει αρκετό drain. Εκεί που με άλλες συσκευές έχω κάπου 1% drain το βραδυ, στο mi5s έχω κάπου 5%. Αυτό το drain προφανώς γίνεται και κατα την διάρκεια της ημέρας. Για αυτό έγραψα ότι εγώ προσωπικά αποκλείεται να δω 5 ώρες sot σε 2 μέρες. Σε μια ίσως... Επίσης βλέπω ότι κανένας δεν αναφέρει το χρόνο ομιλίας, κάμερα και gps. Αυτά τα 3 μην τα υποτιμάτε. Ρουφάνε αρκετή μπαταρία.” Καλημέρα και εμένα με την epic rom αλλά και την dev official το ίδιο drain έχ…

• Παράθεση από Antretng: “@tarnanas αυτήν εδώ έβαλες; Epic ROM ” Ναι την global dev μέχρι στιγμής μου φαίνεται πολύ καλή αλλά είναι νωρίς ακόμα από το μεσημέρι την έχω!

• Παράθεση από Antretng: “Δες εδώ GC_Android-6.0 _arm-arm64_C2API_maxParam.apk ” Οκ σε ευχαριστώ πολύ!

• Θα ενημερώσω και εγώ από αύριο με την epic rom που έβαλα και θα σας πω...! @Antretng δεν μπορώ να βρω γιατί είμαι μέσω tapatalk αν γίνεται βάλε ένα λινκ σε ευχαριστώ! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Χτύπα καλύτερα μια έξτρα ...τυρογαριδάκια, γιατί με τη μαμά είσαι σουπερ καλυμμένος!! :mrgreen:” Χάχα δεν τα μπορώ κολλάνε στα δόντια και με εκνευρίζει χε χε χε θα περάσω και την άλλη που είπε ο φίλος για βράδυ έτσι για αλλαγή! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk