Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 495.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “"Ασφάλεια" - "Κατανάλωση δεδομένων" - "Περιορισμός χρήσης δεδομένων" ....τρεις τελείες επάνω δεξιά... " Σύνδεση παρασκηνίου" . Προτείνω να ψαχτείτε λίγο με την συγκεκριμένη ρύθμιση. Αναλόγως με τον τρόπο που έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε την συσκευή σας μέχρι σήμερα, μπορεί να έχετε από μηδενικά έως εξωφρενικά καλά αποτελέσματα σε ότι αφορά την απόδοση της μπαταρίας. ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΟΝ Και μία μικρή ιστορική αναδρομή, γιατί εάν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας π…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Όλα θα γίνουν... και πίνακες με τις διαφορές... όταν ολοκληρωθεί η μετάβαση στις Global και τελειώσουμε με τις παρεμβάσεις σε επίπεδο κώδικα (Mods - Tweaks κτλ). Η αλλαγή Source από CN/xiaomi.eu σε Global έγινε γιατί πλέον στο xiaomi.eu έχουν στην κυριολεξία καταστρέψει τις ROM με τις πολλές παρεμβάσεις που έχουν κάνει στον πηγαίο κώδικα και τις περισσότερες φορές χωρίς προφανή λόγο, με αποτέλεσμα τις αστάθειες και πολλά errors που οδηγούν σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tarnanas: “Ρε παιδιά μια ερώτηση για μας γιατί δεν έχω βγήκε 8.4.29 άρωμα ? Η είμαι τυφλός! ” Δεν έβγαλε Global ROM η xiaomi και οι περισσότερες από τις δικές μας ROM βασίζονται σε Global Source . ;)” Ααα έτσι εξηγείται υπομονή τότε... Σε ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vortalhe: “Καλησπέρα. Θα πάρει το κινητό μας andoird 8; επίσης μπορώ να περάσω Remote control ;για να χρησιμοποιείτε σαν τηλεκοντρόλ;” Λογικά θα πάρει μεσω άρωμα... Τώρα για το remote control πως θα το κάνεις τηλεκοντρόλ αφού το κινητό δεν έχει iR (Μάτι) Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Δεν πήγαινε σε σένα που ... χωθηκες σφήνα!! :grumble:” Το ξέρω Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Format data ,αγαπητέ κ αλλαγή, αυτή είναι η λύση!” Χαχαχα ριζική αλλαγή! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vortalhe: “Καλησπέρα μάγκες. Έχω ξεχάσει το μοτίβο από το κινητό υπάρχει τρόπος να μπω χωρίς reset... Η τουλάχιστον να πάρω αντίγραφα ασφάλειας και μέτσ να κάνω το reset” Έχεις φλασαρη twrp? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από lorenzo81: “Με την τελευταία dev αρωμα τις 2 πρώτες μέρες πήγαινε καλά το κινητό. Αλλα μετά τα είδε όλα... Κολλήματα φουλ ελεύθερη μνήμη κάτω από 1gb με όλα κλειστά και πατώντας συνέχεια το "x". Δεν δουλεύει καμία gcam (6 δοκίμασα που ήξερα ότι δουλεύουν στο mi5s αλλά κάθε φορά μόλις πήγαινα να βγάλω τη φωτογραφία με πέταγε έξω, πάντα). Λοιπόν πάλι fr και μπήκε η 9.5.1.0 stable eu ξανά και βλέπουμε στο μέλλον. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μια από τα ίδια και ε…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕγώ πάντως που το έχω 8 μήνες δεν μου έχει κάνει το παραμικρό που το χρησιμοποιώ κάθε μέρα συνέχεια! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Αν θέλεις αλλαγή πάρε ένα iphone ή galaxy s8. :)” Μπαα δεν τα συμπαθώ κάνα note 8 ίσως αλλά πάει ψιλά! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk