Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 78.
-
Παράθεση από wankel13: “Καλησπέρα.Σε Mi9 lite κατέβασα και εγκατέστησα την Ρομ μέσω updater , μπήκε TWRP και ξεκίνησε την εγκατάσταση αλλά όταν έφτανε στο τελείωμα της εκεί που βγάζει την επιλογή για wipe dalvik-cache k reboot ,ξανάξεκινουσε από την αρχή.Αυτο έγινε πέντε φορές, οπότε αναγκαστηκα έσβησα το κινητό και μπήκα χειροκίνητα στο TWRP και έκανα την εγκατάσταση κανονικά.Μαλλον υπάρχει κάποιο bug στον updater υποθέτω .Είχε κάποιος άλλος με pyxis το ίδιο πρόβλημα; ” Σε pyxis δεν αντιμετώπισ…
-
Καλημέρα παιδιά Όλα καλά σε mi9 lite. Ευχαριστούμε
-
Διορθώθηκαν όλα μετά απο update του Android WebView .
-
καλημέρα και πάλι, μετά την εγκατάσταση της νέας ρομ εχθές ολά πήγαιναν καλά. Σήμερα πριν γράψω ότι όλα είναι καλά στο mi9 lite, κατά λάθος χτύπησα σε μια διαφήμιση που αναδύθηκε στο site (το ανοίγω μέσω chrome) και έκτοτε κάποιες εφαρμογές δεν λειτουργούν, όπως για παράδειγμα το app του πρώτου θέματος, το newsbeast και άλλες. Ξέρετε σε τι οφείλεται και τι μπορώ να κάνω για να αποφύγω το format? Ευχαριστώ,
-
Όλα καλά σε mi9 lite μετά την εγκατάσταση της νέας rom. Ευχαριστώ.
-
Και σε εμένα κρασαρει η συλλογή φωτογραφιών (mi9 lite)
-
Όλα καλά σε mi9 lite εκτός από το lag που υφίσταται κατά την αναζήτηση ονόματος στις επαφές.
-
Καλησπέρα παιδιά, σας ευχαριστούμε. όλα καλά σε mi9 lite, εκτός από ένα μικρό lag που υπάρχει στην αναζήτηση επαφών και το είχα παρατηρήσει και στην προηγούμενη rom.
-
Καλημέρα παιδιά . Σε mi9 lite όλα καλά.
-
Καλησπέρα παιδιά, όλα καλά σε mi9 lite. Η εγκατάσταση έγινε μέσω twrp γιατί μέσω του updater δεν γινόταν.
-
Παράθεση από geoanto555: “Για δοκίμασε και πες μας .. Θα το δει και ο @MIUI_ART αυτό μήπως υπάρχει κάποιο κόλλημα στον uupdate. ” έκανα το update μέσω twrp και όλα καλά. Ευχαριστώ
-
Ναι αυτό ακριβως. Πατάω ναι και μένει εκεί. Έχω το τελευταίο twrp. Θα το τρέξω από εκεί. Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ka@: “Σε mi9 lite, το πρόγραμμα εγκατάστασης δεν προχωρά σε install της νέας rom είτε αυτή την έχω κατεβάσει μέσω του browser είτε μέσω του ίδιου του προγράμματος εγκατάστασης. ” ποιιο εννοείς πρόγραμμα εγκατάστασης; ”
-
Καλησπέρα, Σε mi9 lite, το πρόγραμμα εγκατάστασης δεν προχωρά σε install της νέας rom είτε αυτή την έχω κατεβάσει μέσω του browser είτε μέσω του ίδιου του προγράμματος εγκατάστασης.
-
Ευχαριστώ amaroudis, vanni και geoanto555. Έβαλα στο mi9 lite την νέα twrp και μετά την rom, χωρίς format data και όλα καλά. Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία το κινητό άνοιξε με την νέα rom και android 11. Ευχαριστώ και πάλι παιδιά.
-
Ευχαριστώ amavroudis.
-
Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά. Κάτοχος του mi9 lite. Έχω την twrp 3.3.1_Q-29-11, αλλά στο site βλέπω διαθέσιμη και τη 3.5.Α9_08-01-21. Για να προχωρήσω στην αναβάθμιση πρέπει να κατεβάσω και εγκαταστήσω την 3.5.Α9_08-01-21? Ευχαριστώ. * Pyxis * 3.3.1_Q-29-11 * 3.5.A9_08-01-21
-
Ολα καλά σε mi9 lite. Μια ερώτηση; Η επόμενη αναβάθμιση που θα λάβουν μια σειρά από συσκευές και θα είναι σε Android 11, τι προϋποθέτει ; Θα χρειαστεί διαγραφή όλων των δεδομένων και εγκατάσταση από την αρχή του android 11; Ή απλά θα κάνουμε μια αναβάθμιση της xtrv με τον κλασσικό τρόπο και όλα καλά ;
-
Καλημέρα παιδιά. Όλα καλά σε mi9 lite Μια ερώτηση. Βλέπω στις εφαρμογές ότι υπάρχει το android auto , αλλά δεν υπάρχει πουθενά στο desktop του κινητού. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το εμφανίσω ;
-
Παιδιά καλησπέρα. Σε mi9 lite όλα μια χαρά. Ωστόσο έχω παρατηρήσει ήδη από το προηγούμενο update, ότι δεν μπορώ να κάνω επικόλληση στους browser (πχ dolphin, Chrome, Firefox) οτιδήποτε είχα αντιγράψει. Για παράδειγμα αντιγράφω από ένα email ένα κωδικό αποστολής από μια παραγγελια και πηγαίνοντας στην σελίδα του courier δεν μου εμφανίζει την επιλογή της επικόλλησης.