Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 120.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Κατέβασε αυτή από το plsy store. Εγώ αυτή έχω. ” μα αυτήν έχω και όπως έγραψα πριν..... Παράθεση: “Στο playstore η βέρσιον του miwifi είναι η 3.0.10 ενώ εμφανίζεται στο apkmirror σαν 4.0.3... τι συμβαίνει? ”
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυμαγια κατέβασέ την εσύ και σαν ποιο έμπειρος να μου τι γίνεται.....
-
ΜήνυμαΔηλαδή στο APKMirror έχει τις Κινέζικες εκδόσεις μόνο?
-
ΜήνυμαΣτο playstore η βέρσιον του miwifi είναι η 3.0.10 ενώ εμφανίζεται στο apkmirror σαν 4.0.3... τι συμβαίνει?
-
Xiaomi box 3
vasma - - Mi-TV & TV Box
Μήνυμαυπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα αναπαραγωγής ταινιών (λόγω μη refresh rate) όταν παίζουμε με kodi...?
-
Γεια σας και χρόνια πολλά, υπάρχει κάποιος οδηγός εγκατάστασης (εδώ μέσα) για το mi home.... κλπ? Δεν θα σας κουράσω πολύ, λίγες ερωτησούλες έχω μόνο.... α) από που κατεβάζουμε την 5.1.26...? β) για εγκατάσταση 2-3 αισθητήρων κίνησης και 2-3 για πόρτες παράθυρα εκτός του κινεζικού σέρβερ μπορώ και από αλλού? γιατί το ευρωπαϊκό δεν έχει τίποτα.... Ευχαριστώ....
-
Υποδοχή Νέων Μελών
Μήνυμαευχαριστώ για την υποδοχή....
-
fingerprint sensor
vasma - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμαθα περιμένω μπας και ξέρει κανείς άλλος.... αλλά μάλλον εκεί θα καταλήξω... και πιστεύω να γίνουν όλα εντάξει....
-
fingerprint sensor
vasma - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμαενώ γράφει.... δεν μου κάνει εκκίνηση cit
-
fingerprint sensor
vasma - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμαναι κανονικά...
-
fingerprint sensor
vasma - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΓεια, για να μην ανοίγω άλλο θέμα, έχω πρόβλημα με το αποτύπωμα (για χρήση αντί κωδικού) σε προγράμματα καρτών κλπ., ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες μου δούλευε σήμερα που το δοκίμασα δεν δούλευε... ξέρει κανείς κάτι πχ. εάν κάτι απενεργοποιήθηκε κλπ....