Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 63.
-
Redmi note 2 κλείνει μόνο του
panos56 - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΟΚ αν και δεν είμαι πολύ άνετος μαρέσει να ανακατεύομαι και θα το ανοίξω. Αν όμως το καλώδιο είναι τραυματισμένο τι να κάνω;
-
ΜήνυμαΟΚ, το κάνω και επανέρχομαι. =============== Οκτ 27th 2017, 8:37pm =============== Έκανα ότι είπε ο iAmLiakos αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. Αγόρασα και μπαταρία αλλά έγινε χειρότερα. Πιστεύω ότι όλα αυτά συμβαίνουν από τότε που χάλασε η θύρα φόρτισης και την άλλαξα ή λόγω γήρανσης του τηλεφώνου. Επίσης έχω πρόβλημα και με την μία κάρτα sim. Έχω μία vodafone και μια cosmote. To σήμα της Vodafone αδυνάτισε πολύ σε σημείο όταν μιλάω να μου λένε να αλλάξω θέση γιατί δεν με ακούνε ενώ της άλλης sim…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων θα βοηθούσε αφού κρατήσεις αντίγραφα η πέρασμα μια νέας rom” Τα έκανα και τα δύο, τίποτε. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΈχω το redmi note 2. Εδώ και τρεις εβδομάδες κλείνει μόνο του σε απροσδιόριστες στιγμές. Άλλες φορές όταν με καλούν, άλλες όταν το φορτίζω, άλλες όταν δουλεύω προγράμματα. Αγόρασα καινούργια μπαταρία αλλά δεν έγινε τίποτα. Μπορεί να διορθωθεί ή γέρασε και είναι πλέον για πέταμα; Επίσης με την τελευταία arΩma δεν δουλεύει μόνο η εφαρμογή της ryanair. Με το που ανοίγω το κινητό ή όταν το έχω ανοικτό με το που ανοίγω την εφαρμογή, βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν μπορεί να λειτουργήσει και να στείλ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Here we go κολλάει
ΜήνυμαΜε τη νέα αναβάθμιση της rom που έγινε και αυτόματα, επανήλθε η ομαλότητα. Ευχαριστώ για τις βοήθειες.
-
Here we go κολλάει
ΜήνυμαΈκανα και καθαρισμό και επανεγκατάσταση αλλά τίποτα. Την εφαρμογή την χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα από τότε που έχω το κινητό. Πρώτη φορά έχω πρόβλημα με την νέα rom.
-
Here we go κολλάει
ΜήνυμαΤο έκανα αλλά δεν έγινε τίποτα.
-
Here we go κολλάει
ΜήνυμαΜόλις έβαλα την νέα ROM στο redmi note 2 και το HERE ανοίγει και αμέσως κλείνει.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Και σε μένα το ίδιο σφάλμα redmi note 2