Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 778.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ειναι απλά το....nickname σου!!! :thumbsup:” δεν αντεχω αλλο το θελω.!!!χαχαχχα ευχαριστώ καλημέρα! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Παράθεση από chrdes: “Παράθεση από apsogos4ever: “ok παιδια. ..αν χασεις το κινητό για εντοπισμό δυστυχώς είναι μάπα.Καταλαβα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Το find device δεν χρησιμεύει για να βρεις τη συσκευή όσο ακρίβεια κι αν διαθέτει. Ακόμη και στα 10 μέτρα πως θα τη βρεις; Αξία έχουν αυτά που σου γράφει ο @BanditGR . RN2 Official Global 8.1.2.0 ” Καλημερα αδερφε.Τοτε ας το ονομασουν αλλιως....και οχι find device.Γιατι η πραγματικοτητα ειναι οτι δεν την βρισκεις την συσκευη.Φιλ…
-
Xiaomi box 3
Μήνυμαμε kodi εχω δοκιμασει τα παντα δουλευουν ρολοι.
-
Παράθεση από derveni: “@apsogos4ever Γιατί βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να έχεις μπει στο κόπο να διαβάσεις τον οδηγό που έχω γράψει. Μπες στην υπογραφή μου και μπες να διαβάσεις τι γράφουν τα μέλη, μην βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζετε παιδιά χαλαρώστε ” προς Θεου στο χιουμορ το εγραψα.Απλα σε 2 κινητα που δοκιμασα δεν παιζει, δειχνει δηλαδη πιθανον κοντινες gps Κεραιες.Με νευριασε και ενα φιλος με iphone που με κοροιδευε οτι δειχνει αλλου για αλλου.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Παράθεση από apsogos4ever: “ξερει κάποιος να μου απαντησει έγκυρα;δεν δουλεύει σωστά; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Μην φοβάσαι φίλε ορισμένες φορές έχει απόκλειση δεν είναι ανησυχητικό.” ποσο αποκλιση;;;; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Xiaomi box 3
Μήνυμααγγλικό μενού βάζεις.Mε το build 16.1
-
Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από apsogos4ever: “παιδια απο screen protect Που να μην ειναι μικρο και να κοβετε στις ακρες τι εχετε κανει; ” Δυο post πιο πανω εβαλα link με φωτο απο αυτο που παρελαβα σημερα.Αν σε καλυπτει εχει καλως. Ολα τα υπολοιπα ειναι μικρα και δεν καλυπτουν την οθονη τοσο πολυ, εκτος αν υπαρχει καποιο αλλο που μου διαφευγει. ” Βλεπω να παραγγελνω να δοκιμαζω film της nilkin .....Με εχει κουρασει αυτη η ιστορια με τα tempered glass .Στο mi max Που ειχα πριν παλι τα ιδια.Εν…
-
Xiaomi box 3
ΜήνυμαΒασικα σου βγαζει τις εφαρμογες που ειναι συμβατες με android tv .To kodi δεν το συζητω παιζει αψογα αυτο ελειπε....βαλε aptoide tv store
-
Xiaomi box 3
ΜήνυμαΛοιπον τα mi box 3 ΔΕΝ ειναι rootarismena! απο εκει και περα....root χρειαζεσται αν θελεται να παιζεται καποια παιχνιδια που χρειαζονται τα google services.Οποιος μπει στη διαδικασια να γινει root πρεπει να ειναι σχετικος.Επισης υπαρχει επιλογη να βαλει usb flash για να αποθηκευονται η εφαρμογες και τα παιχνιδια εκει .ΠΡΟΣΟΧΗ οτι κατεβαζεται απο playstore παει στο internal memory το οποιο ειναι μικρο.Οποτε το κολπο ποιο ειναι; να εχετε το google playstore Και τα services εγκατεστιμενα αλλα να κα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gvoi: “@apsogos4ever καλα μην τρελαίνεσαι κιόλας. Ένα μείον για εμένα και 2 ντουζίνες θετικά. Είναι θέμα ισοζυγίου! Στάλθηκε από το MI 5s μου” Στο Mi max ικανοποιημένος ήμουν αλλά θα μπορούσε να ήταν πιο ποιοτικό ς.Για να ακούσω την ντουζίνα.. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gvoi: “Εγώ στο 5s ακούω χαμηλά πάντως... Ίσως είναι ένα από τα μειονεκτήματα του. Βέβαια διάβασα ότι μπορεί να είναι θέμα ρομ, οπότε αναμένουμε. Στάλθηκε από το MI 5s μου” νατα μας.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από manwlis77: “αριστη ποιότητα ομιλίας και ακουστικού Μη σε απασχολεί” πιο τηλέφωνο είχες πριν αν επιτρέπεται; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk