Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 778.
-
Παράθεση από knight666: “Παίδες θα ήθελα τη γνώμη σας. Σκέφτομαι να δώσω το υπέροχο κ απροβλημάτιστο Kenzo μου κ να πάρω το Mi 5S Plus 4/64. Σκόπευα να παραγγείλω το Mi Mix αλλά μετά από την φρίκη που έφαγα με την κάμερα του άπαπαπαπα. Εννοείται πως δεν είμαι fan της φωτογραφίας απλώς δεν ανέχομαι το κινητό που θ' αγοράσω με 600 ευρώ να βγάζει μάπα φωτό. Για το Kenzo π.χ. δεν με χαλάει γιατί σιγά τα λεφτά που έδωσα. Θα ήθελα λοιπόν την ειλικρινή σας άποψη μιάς κ έχω δεί αρκετά reviews κ συγκριτι…
-
Mi5s Plus
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Θέλεις δηλαδή να πεις ότι είδες εδω -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…10-27-Xiaomi-Mi-5S/#files και δεν βρήκες τίποτα?? ” Ισχυει και για το Plus ?γιατι ειδα mi5s.Συγνωμη και ευχαριστω εκ των προτερων . Επισης δεν εχει καποιο οδηγο; .Ξεκλειδωνω bootloader περναω twrp και φλασαρω;
-
Mi Max !!! Aγορα
ΜήνυμαΠαράθεση από c3250nik: “Παράθεση από apsogos4ever: “φιλε απο αθηνα υπαρχουν συσκευες.Εχω και εγω τωρα αλλα το μηνυμα σκγ ειναι απο τελος αυγουστου Sent from Mi Max Helium Perfomance ” Σημερα το ειδα .....Αν ειναι ευκολο θα ηθελα να το δω απο κοντα ,Ακομα δεν το εχω παρει γιατι δεν το εχω δει? ” τωρα ειδα το μηνυμα .Ευχαριστως.
-
Mi5s Plus
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά .Σήμερα το απόγευμα θα έχω στα χέρια μου το Mi5s Plus φίλου ο οποίος το αγόρασε απο το εξωτερικό κατευθείαν.Έχω κάνει ήδη αίτηση και μου απάντησαν σε 20 λεπτά για να ξεκλειδώσω τον bootloader.Βλέπω ότι GTV δεν υπάρχει ακόμα.Έχω βρεί την ευρωπαική xiaomi.eu_multi_MI5SPlus_6.10.27_v8-6.0.zip .Γνωρίζουμε πότε θα έχουμε δικιά μας! ; ευχαριστώ!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jimmydimo: “Καλησπέρα. Κατά πάσα πιθανότητα θα πάρω ένα mi max αυτές τις μέρες μτχ. Τι προτείνετε για Backiup-restore? Έχω to Redmi_Note_3G τώρα με τελευταία dev rom. Μιλάω για seeings & apps. φωτο, βιντεο κλπ data με κάρτα. Θα προτείνατε κάτι να μην τα περάσω από Backup αλλά "παραδοσιακά" από την αρχή; Υπάρχει περίπτωση από κάποια μέθοδο restore να μου "φέρει πίσω" κ προβλήματα από το παλιό, ή να δημιουργήσει εκ νέου; Υπάρχει κάπου στο forum αναλυτικός οδηγός για τις μεθόδους Backu…
-
Παιδια για να παω σε stable ghalen μπορω και χωρις wipe?
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΒλέπω να πάω για nvidia shield Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από apsogos4ever: “Ειχα για λιγες μερες το mi box 3 enchanched της xiaomi.Παρα πολυ καλο. Ειχα το λευκο κινεζικο version το πιο δυνατο τους μεχρι στιγμης. Ομως τα 8gb rom δεν μου ηταν αρκετά και ετσι παμε για αλλα. Με ενδιαφέρει οτι πιο γρήγορο και ποιοτικό υπάρχει αυτη την στιγμη σε λογικη τιμη.Θα ελεγα εως 150. Sent from my MI MAX using Tapatalk ” καλό θα είναι να γράφετε και για ποια χρήση το θέλετε (π.χ. για μένα τα mi box χωρίς ethernet δεν έχουν λόγο ύ…
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΕιχα για λιγες μερες το mi box 3 enchanched της xiaomi.Παρα πολυ καλο. Ειχα το λευκο κινεζικο version το πιο δυνατο τους μεχρι στιγμης. Ομως τα 8gb rom δεν μου ηταν αρκετά και ετσι παμε για αλλα. Με ενδιαφέρει οτι πιο γρήγορο και ποιοτικό υπάρχει αυτη την στιγμη σε λογικη τιμη.Θα ελεγα εως 150. Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
XIAOMI Mi Box 3 Pro
ΜήνυμαΑντιμετωπιζω το εξης θεμα.Επειδη εχει μονο 8gb θελω να μεταφερω τις εφαρμογες στο usb flash.Ελα ομως που αν δεν ειναι sdcard δεν γινεται.....και sd slot δεν εχει.....καμμια ιδεα?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Είναι πολυ δλδ το 81.5?” Αναλογα το κινητο.Πριν επειδη εκανα αναβαθμίσεις πιθανόν χωρίς wipe στην τελευταία 6.10.20 σε εμένα αλλα και σε άλλους με mi max μας επεσε 10000 κατω. Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Παιδια εκανα καθαρισμο τα παντα εβαλα την νεα ρομ και antutu 81500 χαλαρα. Ετσι για την ιστορία
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Παράθεση από apsogos4ever: “και η καινουρια και η προηγουμενη antutu 71000 περιπου με την προπροηγουμενη γυρω στα 82.000.Mi Max Helium.Πως το δικαιολογειται; ” Για να μην αισθάνεσαι μονος, και σε μένα το ίδιο 33bpyms.jpg Αλλα δεν με νοιάζει, ποτε δεν ασχολήθηκα με αριθμούς ... :lol:” μηπως οντως παιζει κατι ;μιλαμε για 10000 κατω... Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
mi max helium το αρχειο εχει προβλημα παιδια Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
παιδια με τις τελευταις εκδοσεις εχει κανει καποιο με mi max antutu; Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
και η καινουρια και η προηγουμενη antutu 71000 περιπου με την προπροηγουμενη γυρω στα 82.000.Mi Max Helium.Πως το δικαιολογειται; Sent from Mi Max Helium Perfomance Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
και η καινουρια και η προηγουμενη antutu 71000 περιπου με την προπροηγουμενη γυρω στα 82.000.Mi Max Helium.Πως το δικαιολογειται; Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
ekana mono wipe cache kai dalvik apo thn prohgoumebh rom.exei kollisei 30 lepta sto android logotypo.mi max hellium.helppp
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Παράθεση από apsogos4ever: “παιδια στην 6.10.13 πολλα force close...σε διαφορες φασεις. Sent from Mi Max Helium Perfomance ” Ε βαλε και συ 6.10.20 :P” κατεβαινει..... Sent from Mi Max Helium Perfomance