Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 143.
-
Παράθεση από proskopos: “kaλησπερα σε ολους/ ξερουμε ποτε θα ειναι ετοιμη η stable για redmi note 2? γιατι βλεπω οι ξενες εχουν κυκλοφορησει καιρο τωρα. ευχαριστω ” Γιατί τόση κάψα βρε αδέρφια για την καινούργια stable;;;;;...Μία χαρά δουλεύει η 8.1.3!!!
-
LG G Pad V500 ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αυτό ψάχνεις ? ---> [ROM][V500][4.4.4][UNOFFICIAL] MIUI v7 [2015… | LG G Pad 8.3 ” » Blog Archive » How to Unlock Bootloader on LG G Pad 8.3 LG Cell Phones Blog Βρήκα αυτό εδώ αλλά πρέπει να βρω λίγο χρόνο για να ξεκλειδώσω μετά θα βάλω την ROM που μου έστειλες..... Σε ευχαριστώ και πάλι!!!
-
LG G Pad V500 ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν έχω ασχοληθεί με το αντίστοιχο κομμάτι, στο needrom δεν βρήκες κάτι ? ” Από ότι έχω καταλάβει το πρόβλημα είναι ότι είναι κλειδωμένος ο bootloader , μόλις βρω λίγο χρόνο από το πηξιμο της δουλειάς θα το ψάξω σκληρά.....!!!! Απλά ως Έλλην έλπιζα σε μία έτοιμη λύση =============== Φεβ 24th 2017, 8:55pm =============== Αδερφέ ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου ...Και τα συγχαρητήρια μου για την δουλειά που κάνετε για να έχουμε εμείς τα κινητά μας και να γουστάρουμε!!!!
-
LG G Pad V500 ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Έκανες τίποτα με το tablet ? ” Περίμενα κάποια βοήθεια από την αδελφότητα αλλά προφανώς είμαι εξαίρεση μέσα στο foroum.....μόλις βρώ λίγο χρόνο θα κάνω μια πιο βαθειά αναζήτηση στο διαδίκτυο.
-
LG G Pad V500 ROM
ΜήνυμαΜια ερώτηση ήθελα κάνω , έχω ένα τάμπλετ LG G Pad V500 και θέλω να του περάσω miui,έχω κάνει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο αλλά κόλλησα.....το έκανα rooted και κόλλησα στο πέρασμα του twrp του cyanogen με το flashify που δοκίμασα...κάνει εγκατάσταση αλλά μόλις του πω reboot σε recovery μου βγάζει error.. Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω μια MIUI rom;;;
-
Καλησπέρα αδερφέ τo factory reset αρκεί...... OTA αναβαθμίσεις μόνο στους κινέζους. Εμείς η από RECOVERY ή από την εφαρμογή της αναβάθμισης επιλέγοντας την ROM που έχεις κατεβάσει και έχεις βάλει στην συσκευή σου.
-
Πρόβλημα Συλλογή-Gallery
ΜήνυμαΤο κατάλαβα....... =============== Φεβ 11th 2017, 8:28am =============== Αυτά που λέγαμε αδερφέ....μετά το πέρασμα της νέας rom...τα ίδια πάλι!!! Παρεμπιπτόντως, εάν κάνω κλίκ πάνω στο κενό τετράγωνο που παραπέμπει σε φωτογραφία την βλέπω κανονικά, η προεπισκόπηση τραβάει ζόρι...
-
Πρόβλημα Συλλογή-Gallery
ΜήνυμαΓιατί μαμά ...?????? Ευχαριστώ anyway αδερφέ!!!!!!!!
-
Πρόβλημα Συλλογή-Gallery
ΜήνυμαΤο πρόβλημα δημιουργείται όταν αλλάζω rom , την τελευταία εγκατάσταση την έκανα καθαρή fastboot miflash κ.τ.λ ......Παρθένο το τηλέφωνο βάζω την sd μια από τα ίδια.....όταν έκανα εγκατάσταση το quick pic έστρωσε.
-
Πρόβλημα Συλλογή-Gallery
ΜήνυμαΤο πρόβλημα είναι ότι τις έχω στην sd αλλά ορισμένες από αυτές παρότι με τον file browser τις βλέπω στην gallery εμφανίζονται σαν κενά πλαίσια.....κατέβασα το quick pic που με συμβούλεψε ένας συνforumίστας και μόλις το έτρεξα μου τις δείχνει κανονικά και η gallery. Από την στιγμή που έβαλα miui 8 το ίδιο συμβαίνει κάθε φορά που αλλάζω rom , έχω την εντύπωση ότι κάτι τρέχει με τα thubnails.
-
Πρόβλημα Συλλογή-Gallery
ΜήνυμαΑπενεργοποιημένο είναι , πάντα απενεργοποιημένο το είχα. Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση!!!
-
Πρόβλημα Συλλογή-Gallery
ΜήνυμαΚαλησπέρα αδέρφια , είμαι κάτοχος redmi note 2. Έχω το εξής θέμα : ενώ έχω τις φωτογραφίες στην sd και μπορώ να τις δω από τον file explorer και αφού έχω επιλέξει τον φάκελο να εμφανίζεται στην gallery ορισμένες ή δεν τις εμφανίζει και φαίνονται σαν κενά τετράγωνα ή μου αναφέρει ότι χρειάζεται συγχρονισμό με mi cloud που έχω και backup. Μέχρι εχθές μου τις εμφάνιζε , την προηγούμενη φορά που μου το έκανε με την τελευταία stable 8.1.3 είχα βρεί μία εφαρμογή που είχε όνομα data..κάτι και έκανε κάπ…
-
Συλλογή - Gallery
marabu - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ... συνέβει το εξής παράδοξο: μόλις έτρεξα το quick pic δείχνει κανονικά τις φωτογραφίες ή gallery. Κάπου τραβάει ζόρι με την ανάγνωση των thubnails.... Όταν είχε ξανασυμβεί είχα βρεί τυχαία μία εφαρμογή που ονομαζόταν data..κάτι , τρέχοντας την μου έδειχνε κανονικά τις φωτογραφίες. Αυτή την εφαρμογή ψάχνω και ήλπιζα κάποιος να είχε μία απάντηση στον πόνο μου!!!!
-
Συλλογή - Gallery
marabu - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΚαλησπέρα αδέρφια , είμαι κάτοχος redmi note 2. Έχω το εξής θέμα : ενώ έχω τις φωτογραφίες στην sd και μπορώ να τις δω από τον file explorer και αφού έχω επιλέξει τον φάκελο να εμφανίζεται στην gallery ή δεν τις εμφανίζει ή μου αναφέρει ότι χρειάζεται συγχρονισμό με mi cloud που έχω και backup. Μέχρι εχθές μου τις εμφανιζε , την προηγούμενη φορά που μου το έκανε με την τελευταία stable 8.1.3 είχα βρεί μία εφαρμογή που έκανε κάποιου είδους αναζήτηση και μου τις εμφανιζε,δεν θυμάμαι ποια εφαρμογή …
-
Παράθεση από Leontamp: “Εγω πάντως με την 8.1.3.0 σε RN2 δεν έχω κανένα πρόβλημα.... Ίσα ίσα έστρωσε η μπαταρία και εξαφανίστηκαν κάτι random restarts που έτρωγα με τις τελευταίες Dev... Άβυσσος.... ” Και εγώ 8.1.3.0 σε RN2 έχω και δουλεύω απροβλημάτιστα με βελτίωση στην διαχείριση της μπαταρίας σε σχέση με παλαιότερες dev και stable,.. μου κάνουν εντύπωση τα προβλήματα τα οποία δημιουργούντε σε ''ομόσταύλους¨!!!!!
-
Παράθεση από d.mellios: “Να κάνω επανεγκατάσταση ; Λέτε να διορθωθεί ή θα τα παίξει τελείως ;! ” Κάνε άλλη μια εγκατάσταση από πάνω πάντα από το recovery, αφού πάρεις ένα backup τα αρχεία σου για τον φόβο των Ιουδαίων κάνεις Dalvic / cache και μετά flash πάλι την rom. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.....!!! .....μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί έχω την ίδια συσκευή και δουλεύω απροβλημάτιστα
-
redmi note με την 8.1.3 Παράθεση από d.mellios: “Καλησπερα παιδιά, Έχω περάσει στο redmi note 2 την 8.1.3 από την 8.0.2 που είχα προεγκατεστημένη . Και έχω παρατηρήσει ότι όσο έχω ανοιχτό το wifi η συσκευή δεν δέχεται αλλά ούτε πραγματοποιεί κλήσεις ! Επίσης η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα (όχι σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση , γενικά ) . Έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο Καλημέρα αδερφέ έχω την ίδια συσκευή , έχω περάσει την ίδια ROM και δουλεύω απροβλημάτιστα!!!!!! ”
-
Παράθεση από d.mellios: “Παιδιά Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά ! Ξέρετε αν θα βγει καινούρια stable για Redmi note 2 ; ” Η υπομονή είναι αρετή....!!!!!! Έχεις πρόβλημα με την 8.1.3 ;; Καλή χρονιά αδερφέ !!!!!
-
Παράθεση από spyrossss: “Καλημέρα και καλή χρόνια σε όλους.Εχω το Hermes με την ελληνική stable 7.2.3,αξίζει να κάνω αναβάθμιση 8.1 η να περιμένω; ” Αδερφέ χρόνια πολλά και καλά!!!!! Η stable 8.1.3 είναι σταθερή και ωραία..!!!!! Θα πρέπει να μπείς στο recovery , να κάνεις factory reset (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΑΠΟ MIUI 7 ΣΕ MIUI 8 ,reboot πάλι σε recovery και install την νέα ROM που θα έχεις βάλει στη συσκευή σου. Έχω την ίδια συσκευή θα σφυράει μόλις αλλάξεις ROM..
-
Παράθεση από Panos61: “Παράθεση από marabu: “Κατέβασα την stable 8.1.3.0...... Γιατί δεν την βλέπω τώρα στα downloads;;;; Redmi note 2 ” Την περάσες απ'ευθείας στην συσκευή η μέσω Η/Υ? ” Την κατέβασα με το pc , την πέρασα στην sd και έκανα update μεσω miui.. Όλα καλά..σε κάποια σημεία βρήκα έλλειψη μετάφρασης και κάνει φλασαρίσματα όταν γράφω στο forum μέσω του app. Η απορία μου είναι γιατί δεν την βλέπω πλέον στα downloads.... Κουφό αυτό πάντως.......να μπαίνω από το xiaomi και να μην τη βλέπω …