Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 218.
-
Σε helium πέρασα το fix πάνω απο την προηγούμενη και όλα καλά
-
Σε helium όλα καλά μέχρι στιγμής
-
Παράθεση από panosvo: “Σε redmi note 3 με global stable 8.06 καθώς και 8.1.1 δεν δουλεύει. Έχω κάνει τις ρυθμίσεις που γράφονται παραπάνω. καμία άλλη συμβουλή; ” Μετά από πολλούς πειραματισμούς, κατάφερα να δουλέψει η εφαρμογή. Βάζοντας τις ρυθμίσεις που λένε οι προηγούμενοι δηλ. δίνουμε permissions για να μπορεί να σχεδιάσει πάνω από άλλες εφαρμογές, για αναδυόμενα παράθυρα, για εξοικονόμηση μπαταρίας κλπ. δουλεύει για λίγο και μετά τίποτα. Αυτό που έκανα και πλέον δουλεύει η εφαρμογή (και οχι …
-
Dr.Kostas +1
-
+1 Dr.Kostas
-
Ξαναψήφισα ως Dr.Kostas.
-
Καλή επιτυχία! Ψήφισα με το Account ID: 1616397188
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μερικές ROM προχώρησαν σε Beta2 (Global ROM ως Source) και απλά στο Mail δεν έχει αλλάξει ο τίτλος της επικεφαλίδας. ” ΟΚ. Ευχαριστώ!
-
Στο mail που ήρθε η νεα ρομ ονομαζεται RedMi Note 3 PRO (Full ROM) => xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta2_6.12.29.zip Το beta2 ισχύει ή ειναι τυπογραφικο? Το ρωταω γιατι στον τιτλο του mail καθως και στο changelog γραφει beta1.
-
Παράθεση από jgougos: “Παράθεση από kbougiouklis: “Δοκίμασε κανεις τις νέες XTRV-6.12.22 ROM για τα Mi-Max (Hydrogen) & Mi-Max PRO (Helium)? ” Μιά χαρά είναι χρειάζεται να βάλεις μόνο πρωτόκολλο στο APN για το Internet. Αν δεν γνωρίζεις πως να το κάνεις διάβασε 2-3 μηνύματα πριν από αυτό όπου υπάρχει λινκ με σχετικό οδηγό. ” Εκανα update και μετά άλλαξα τα πρωτόκολλα για το ιντερνετ σε ip4/ip6. Δεν πείραξα τίποτα άλλο. Φαίνεται να λειτουργούν όλα.
-
Δοκίμασε κανεις τις νέες XTRV-6.12.22 ROM για τα Mi-Max (Hydrogen) & Mi-Max PRO (Helium)?
-
Παράθεση από fotis_lyk: “γεια σας παιδιά. έχω μείνει στην ελληνική ρομ 6.10.20 και σκέφτομαι να βάλω την official για να κάνει μόνο του ενημερώσεις. είναι αυτό το λινκ που την κατεβάζω? xiaomi-miui-hellas-6.0_hydrogen_XTRVbeta1_Stable_V8.1.4.0.zip Και ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να την περάσω? ” Κάπου διάβασα ότι απο τη στιγμή που έχουμε κάνει unlock τον bootloader και έχουμε βάλει άλλο recovery δεν κάνει αυτόματα ενημερώσεις. Πρέπει να τις κατεβάζουμε κ να τις περνάμε χειροκίνητα.
-
Παράθεση από GogoF: “Καλησπερα σε xiaomi mi max έχει θέμα το gps με αυτη την ρομ... Δοκιμασα από δυο διαφορετικες εφαρμογές (google maps , here we go ) και δεν βρίσκει λέει gps. Άρα λογικά φταίει η ρομ γιατί σε άλλη συσκευή δουλεύουν κανονικά . Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε Mi Max Prime 4/128 δουλεύει αψεγάδιαστα το gps. Το τσέκαρα σε ταξίδι με sygic.
-
Σε Mi Max Prime 128 μέχρι στιγμής ΟΚ
-
Απλά το αναφέρω, όχι οτι με ενοχλεί αλλά στο ιστορικό κλήσεων μου γράφει στα Αγγλικά τον χρόνο εκτέλεσης δραστηριότητας πχ. Λέει Just now, Today, Yesterday, xx mins ago κλπ. Αυτό ξεκίνησε με την 6.11.17. Με τις προηγούμενες εκδόσεις ήταν Ελληνικά
-
Απλά το αναφέρω, όχι οτι με ενοχλεί αλλά στο ιστορικό κλήσεων μου γράφει στα Αγγλικά την ημερομηνία πχ. Λέει Today, Yesterday, xx mins ago κλπ. Με τις προηγούμενες εκδόσεις ήταν Ελληνικά.
-
Παράθεση από ntinos_g7: “Παράθεση από kbougiouklis: “Παράθεση από ntinos_g7: “Καλησπερα .Εχουν σταλει mail σε vip για την 6.11.24; Η οχι ακομα; ” Μόλις μου ήρθε στο μειλ. Είναι η διορθωμένη? ” Εμενα δεν μου εχει ερθει ακομα τιποτα.Τι εννοεις διορθωμενη;Ειχες παρει κ αλλο mail ποιο πριν; ” Όχι ένα έλαβα μόνο. Το λέω γιατι διάβασα οτι είχαν πρόβλημα οι πρώτες 6.11.24. Την πέρασα ήδη πάνω από την 6.11.17 και μέχρι στιγμής φαίνεται οκ. Ο καιρός δουλεύει τώρα.
-
Παράθεση από ntinos_g7: “Καλησπερα .Εχουν σταλει mail σε vip για την 6.11.24; Η οχι ακομα; ” Μόλις μου ήρθε στο μειλ. Είναι η διορθωμένη?
-
Παράθεση από linuxilakis: “κάτι παίζει με τους server φαίνεται...σε kenzo εδώ και δύο μέρες δεν βρίσκει δίκτυο για να κατεβάσει δεδομένα ο καιρός...Πρέπει να είναι γενικό το κακό Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Και εδώ το ίδιο. Mi max Helium. Επίσης στην κυρίως κάμερα δεν εμφανίζονται οι πληροφορίες προσώπου (φύλλο & ηλικία) ενώ στην πρόσθια τα δείχνει.