Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-218 από 218.
-
Παράθεση από c3250nik: “Οντως δεν κατεβαινει η Εφαρμογη μας δειχνει μια σελιδα με γραμματα !!!!!!!! και εγω θελε να την κατεβασω για τσεκαρε το ..... ” Την κατέβασα κανονικά, την εγκατέστησα και προς το παρόν δουλεύει κανονικά. Πάντως όταν την εγκατέστησα δεν είδε την προηγούμενη για να μου πει ενημέρωση, ήταν απεγκαταστημένη.
-
Σε Mi Max Helium ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί η εφαρμογή του forum. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων μπας και στρώσει, επανεκκίνηση, και μετά εξαφανίστηκε.
-
Θέλω να ρωτήσω γιατί στις rom είναι ενσωματωμένο το swiftkey beta? Δηλαδή γιατί δεν είναι η τελική έκδοση? Υπάρχει θέμα συμβατότητας?
-
Παράθεση από pavlosGr: “Παράθεση από kbougiouklis: “Αν εννοεις τον χρονο που ειναι ενεργη η οθονη λεει 34%. Αν δεν ειναι αυτο πες μου που και τι να κοιταξω. ” αν πατησεις πανω στο 'οθονη" εκει αναφερει "χρονος ενεργποποιησης" σε ωρες.λεπτα,δευτερα το ξερω ειναι σχετικο αυτο και αλαζει με την χρηση του καθενα που κανει στην συσκευη του απλα ετσι να ξερουμε στο περιπου , ” Γράφει 6ω5λ34δ 35% και ειμαι απο προχτες το πρωι που αποσυνδεσα τον φορτιστή με 18% ακόμα
-
Παράθεση από pavlosGr: “Παράθεση από kbougiouklis: “Σε MI MAX μπαταρία 2 μερες, αγγλικά στα θέματα κανένα bug ακόμα εμφανές. ” SOT περιπου μεσο ορο ποσο βγαζει? στο mimax πως και εχει αγγλικα ενω σε roms αλλων κινητων εχει κινεζικα? μηπως ενσωματωθηκε καποιο fix για τα θεματα για to mimax? ” Αν εννοεις τον χρονο που ειναι ενεργη η οθονη λεει 34%. Αν δεν ειναι αυτο πες μου που και τι να κοιταξω.
-
Σε MI MAX μπαταρία 2 μερες, αγγλικά στα θέματα κανένα bug ακόμα εμφανές.
-
Να σας ρωτήσω, γιατί έχω μείνει πίσω σε αναβαθμίσεις. Σε redmi note 3 pro από MIUI 8 GTV 6.8.18 σε XTRVBeta1-6.11.10 γίνεται εύκολα και χωρις να χαθεί τίποτα ή θέλει κάποια διαφορετική διαδικασία?
-
Στην εφαρμογή θέματα τα βγάζει κ σε εσας ολα κινεζικα? Ρωτάω γιατί στο redmi note 2 pro τουλάχιστον είναι στα αγγλικά. Υπάρχει τρόπος να αλλάξω τη γλώσσα? Ευχαριστώ.
-
Έχει εγκαταστήσει κάνεις το xposed framework στην τελευταία GTV (ρουταρισμένη) και του δουλεύει? Εμένα μου λέει οτι είναι εγκατεστημένη αλλά οχι ενεργή. Δοκίμασα απεγκατάσταση / εγκατάσταση από twrp αλλά τα ίδια. Επίσης το es file manager δεν παίρνει root permission και ο opera δεν κάνει download στην εξωτερική sd
-
Παράθεση από Bodai: “@kbougiouklis την επόμενη φορά θα φλασάρεις απο πάνω και δεν θα χαθεί τίποτα. Οσον αφορά το Supersu καλό θα είναι να χρησιμοποιείς αυτό που προτείνει η κοινότητα για λόγους κατα βάση συμβατότητας με την rom .. ” Έβαλα αυτό που προτείνετε: Επειδή παρατηρήθηκαν διάφορα προβλήματα με το Super User το οποίο δεν κάνει σε αρκετές περιπτώσεις σωστή εγκατάσταση, κατεβάστε το παρακάτω zip και κάντε το εγκατάσταση από το TWRP Recovery. => SuperSU-v2.78.zip Παρακάτω είδα αυτό στο chang…
-
Θέλω να ρωτήσω εσάς που γνωρίζετε γιατί δεν το έχω ξανακάνει: Πέρασα την GTV_6.10.27 MIUI V8 και έκανα root με το SuperSU-v2.78.zip που προτείνετε. Όλα καλά. Όταν βγεί η επομενη έκδοση π.χ. GTV_6.11.3 μπορεί να περαστεί κανονικά πανω από την ρουταρισμένη (χωρίς να χαθεί τίποτα απο τα δεδομένα) και πρέπει να ξαναγίνει root? Εαν ναι, να γίνει με το ίδιο SuperSU-v2.78.zip ή με το 2.78b1? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Μπορεσα και τσεκαρα τον bootloader. Ειναι κλειδωμενος. Τωρα προσπαθω να περασω την offical global dev για να ξεκλειδωσω τον bootloader. Δεν με αφηνει η εφαρμογη του updater του κινητου. Κατι λεει δεν μπορει να κανει couldnt verify update package. Τελικά έκανα ξεκλείδωμα με την ρομ που είχε και πέτυχε με την πρώτη. Τα υπόλοιπα βήματα ήταν εύκολα.
-
Ναι ειναι ενεργοποιημενο. Οταν ειναι συνδεμενο κανονικα στο adb devices το δειχνει μα οταν μπαινω σε fastboot οταν γραφω adb devices δεν το βλεπει
-
Προσπαθώ κανα δίωρο και δεν έχω καταφέρει να το συνδέσω ούτε με το mi pc suite ούτε σε fastboot. Με το redmi δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Δοκίμασα διάφορους drivers άλλα στο adb devices δε βρίσκει τίποτα...
-
Παράθεση από geoanto555: “Όταν πας για το unlock , καλά είναι να έχεις αποσυνδέσει από την άλλη συσκευή το λογαριασμό. ” ΟΚ. Μετά μπορώ να τον ξανάπροσθέσω όμως, έτσι?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kbougiouklis: “Θα μπορέσω να ξεκλειδώσω στο max με το ίδιο mi account ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο? ” Μπορείς αρκεί να έχουν περάσει 30 μέρες...Πρέπει να αλλάξεις ρομ πρώτα βέβαια γτ με αυτή αδυνατον να ξεκλειδώσει. Κάνε και έναν έλεγχο bootloader ” Ευχαριστώ πολύ! Ναι έχουν περάσει 30 μέρες. Χάθηκα στη μετάφραση. Κατάλαβα στις οδηγίες του unlocker οτι με τον mi account μπορείς να ξεκλειδώσεις ΜΙΑ συσκευή μέσα σε 30 μέρες.
-
Παρέλαβα σήμερα το prime (4/128) και φοράει την MIUI GLOBAL 7.3 / STABLE 7.3.14.0.0 (MBDCNDE). Θέλω να περάσω την ελληνική GTV-6.10.27. Το ερώτημα μου είναι: Μέσω του mi account έχω ήδη ξεκλειδώσει τον bootloader του redmi note 3 pro της γυναίκας μου. Δεν μου βγάζει επιλογή για νέο αίτημα ξεκλειδώματος. Θα μπορέσω να ξεκλειδώσω στο max με το ίδιο mi account ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο?