Μετά από μία εβδομάδα με την xtrv έχω να παρατηρήσω 2-3 κολλήματα στην αρχή με reboot, κάποιες κλήσεις που ενώ μιλούσα έκλεισε ( 2 - 3 παλι) αλλά κυρίως ότι η μπαταρία τελείωνε πολύ γρήγορα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Phone
Optimization - Optimized ringtone volume for the cases when the earphones are connected (11-15)
Lockscreen, Status Bar, Notification Bar
Optimization - Lock screen PIN layout (11-15)
Fix - Battery status of Bluetooth devices was displayed incorrectly sometimes (11-14)
Fix - Notification shade issues (11-15)
Fix - Issues with opacity after using third party themes (11-15)
Home screen
Fix - Minor adjustments for animations in the Launcher (11-14)
Quick Ball
New - One-handed mode for Quick ball (11-16)
- MI5, MI5S, MI5SPlus, MiMIX, MINote2suspended this week due to Qualcomm code optimization
- Game speed boost double icons fixed
- Added HM4A
καλήμερα στο πάνελ ...έχω το ρεδμι νοτε 3 προ και σημερα δεν μπορουσα να καλεσω ουτε να με καλεσουν ..ειπα ειναι προβλημα του δυκτιου ..αλλα το διαβασα εδω μεσα και απο αλλο φίλο που ειχε το ιδιο προβλημα και το αναφερω .. επίσης στην καμερα εχω μια ροζ γραμμη οταν ειναι ενεργοποιημένο το hdr και απο καποιον φιλο το εχω ξαναδιαβασει εδω μεσα ...
gia sas
exo to redmi note 4 alla den exo elliniki glossa
yparxoun kapou odigies gia to pos na to kano?
Καλωσήλθες στην κοινότητά μας και καλορίζικο. Σε παρακαλώ να μην γράφεις τα μηνύματά σου με greeklish...
Φαίνεται ότι στο έστειλαν χωρίς να το πειράξουν με global stable. Για να αρχίσει το κινητό σου να μιλάει Ελληνικά, θα κατεβάσεις την αντίστοιχη official global developer (που είναι για το κινητό σου) και θα την βάλεις στο κινητό όπως είναι (χωρίς rename κλπ), θα πας στην εφαρμογή Updater και θα την περάσει μια χαρά. Έτσι θα έχεις Ελληνικά και μετά με την ησυχία σου, μελετάς τους άπειρους οδηγούς του forum για να το φέρεις στα μέτρα σου...(ξεκλείδωμα, Ελληνική ROM κλπ).
gia sas
exo to redmi note 4 alla den exo elliniki glossa
yparxoun kapou odigies gia to pos na to kano?
Καλωσήλθες στην κοινότητά μας και καλορίζικο. Σε παρακαλώ να μην γράφεις τα μηνύματά σου με greeklish...
Φαίνεται ότι στο έστειλαν χωρίς να το πειράξουν με global stable. Για να αρχίσει το κινητό σου να μιλάει Ελληνικά, θα κατεβάσεις την αντίστοιχη official global developer (που είναι για το κινητό σου) και θα την βάλεις στο κινητό όπως είναι (χωρίς rename κλπ), θα πας στην εφαρμογή Updater και θα την περάσει μια χαρά. Έτσι θα έχεις Ελληνικά και μετά με την ησυχία σου, μελετάς τους άπειρους οδηγούς του forum για να το φέρεις στα μέτρα σου...(ξεκλείδωμα, Ελληνική ROM κλπ).
Σε ευχαριστω
υπαρχει καπου λιγο πιο αναλυτικα γιατι ειμαι λιγο ασχετος με το κινεζικο?