Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 218.
-
Περαστηκε η ρομ με το fix στο helium. Επιτέλους δουλεύει σωστά το play store.
-
Σε kenzo μετά την εγκατάσταση είχα συνεχόμενα fc σε διάφορες εφαρμογές, σε σημείο που ήταν αδύνατο να χρησιμοποιηθεί η συσκευή. Σημειωτέον είχε γίνει fr στην προηγούμενη ρομ. Τα ίδια συνεχίστηκαν κ μετά από restart. Ξαναπεράστηκε από πάνω εκ νέου η ίδια ρομ (χωρίς fr) και φαίνεται να έστρωσε.
-
Σε helium όλα καλά μέχρι στιγμής
-
Για το Αναμονή για wifi, bug του play store μάθαμε κάτι?
-
Περάστηκε σε helium χωρίς fr και για την ώρα φαίνεται να είναι όλα καλά
-
Μια ερώτηση: Αν έχουμε περάσει στη συσκευή νεώτερο twrp από αυτό που έχει η rom που θα εγκαταστήσουμε, τι θα συμβεί? Θα μείνει η νεώτερη ή θα αντικατασταθεί από την ρομ? Sorry για το off topic.
-
Σε helium καλά μέχρι στιγμής
-
Σε helium μέχρι στιγμής καλά
-
Παράθεση από Nelias: “2. όπως και στην προηγούμενη 7.2.23 κατά την εγκατάσταση εμφανίστηκαν κόκκινα γράμματα στην προτελευταία σειρά E:unknown command []] δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. ” [tabmenu][/tabmenu] Το ίδιο κ στο helium. Επίσης μετά την ενημέρωση ειχαν χαθεί κάποιες εγκατεστημένες εφαρμογές κ χρειαστηκε να τις ξαναπεράσω από το play (opera, skroutz, accuweather, viber), καθως κ ένα παιχνίδι ειχε χάσει το save που είχα αλλά κ δεν έκανε μετά αλλο save και αναγκάστηκα να κάνω απεγκατάστασ…
-
Καλή τύχη σε όλους!
-
Παράθεση από Perarg: “Καλησπέρα, σε Mi5 (Gemini) χάθηκε πάλι η ρύθμιση για τους 160 χαρακτήρες. Περνάμε το fix της προηγούμενης ή περιμένουμε; Κατά τα άλλα δεν έχω εντοπίσει κάτι άλλο, όλα καλά. ” Σε helium το ίδιο
-
Σε helium 4/128 όλα καλά μέχρι στιγμής.
-
Να συμπληρώσω σε όσους ενω αρχικά δουλεύει αλλά μετά απο ώρα παύει, κατι που έκανα εγώ και δεν έχω πια πρόβλημα: Από τις πρόσφατες εφαρμογές (στον task manager) κλειδώνουμε το caller id, έτσι ώστε οταν πατάμε το χ να κλείσουν όλες οι εφαρμογές αυτή να την κρατάει. Η ρύθμιση αυτη μένει και μετά από επανεκκίνηση και μετά από πέρασμα ενημερωμένης ρομ. Πρόσφατα το δοκίμασα χωρίς να πειράξω το miui optimization και την διαχείρηση μνήμης και δείχνει να λειτουργεί καλά.
-
Σε helium 4/128 μέχρι στιγμής μία χαρά.
-
Σε helium 4/128 έφτιαξαν τα modes της κάμερας.
-
Παράθεση από sakis0547: “Μπορεί κάποιος σε Mi max με την συγκεκριμένη ρομ να δει στην φωτογραφική αν δουλεύει το hdr? Ενώ με την 6αρα δεν είχα κάνενα πρόβλημα, τώρα δεν ξέρω τι συνέβη... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν δουλεύει η νυχτερινή & η πανοραμική λήψη, καθώς και το hdr.
-
Παράθεση από petrosarfaras: “@MIUI_ART Η διορθωμένη version για το helium που βάλατε εξακολουθεί να εχει το πρόβλημα με την κάμερα στα modes HHT και πανόραμα ” και εδώ μία από τα ίδια.
-
Παράθεση από Johnny Best: “ έχω την εξής απορία μόνο, στις φωτό που βλέπετε υπάρχει ένα κενό στα apps ” Τσεκαρε το κενό μήπως είναι το ρολόϊ ή ο καιρός. Για να το φτιάξεις βάλε εικονίδια από άλλο θέμα