Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Επιλογή συσκευής
8@nos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣτο παζάρι λογικά
-
Παράθεση από Thanidee: “δηλαδή φίλε μου για την 8.5.2.0 global stable που έχω εγώ θα χρειαστώ αναγκαστικά το fix. Χρειάζεται ξεκλείδωμα ο bootloader για να το περάσω; Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου ” Όπως σου είπε και παραπάνω πολύ σωστά ο φίλος άμα θες να περάσεις την official global developer δεν χρειάζεσαι ξεκλείδωμα, τη περνάς μέσω του updater. Αν θες να περάσεις το fix στη rom που είσαι τώρα χρειάζεται να ξεκλειδώσεις bootloader για να βάλεις twrp ώστε να μπορέσεις να φλασάρεις το fi…
-
Τι κάνουμε για να μειώσουμε την πιθανότητα κλοπής του κινητού μας ή οποιασδήποτε συσκευής
8@nos - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΑπλός και κατανοητός οδηγός Μαζί με αυτό τον οδηγό ==> ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ είμαστε καλυμμένοι όσο γίνεται Εγώ προσωπικά έχω μετατρέψει το κινητό σε βόμβα έτσι ώστε σε περίπτωση κλοπής να γίνει ανατίναξη, έτσι ούτε κινητό ούτε κλέφτης Αυτά τα κινέζικα κινητά ανατινάσσονται ξαφνικά
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official ROM από Linux Terminal για κινητά Xiaomi με ξεκλείδωτο Bootloader
ΜήνυμαΤέλεια απάντηση ευχαριστώ
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official ROM από Linux Terminal για κινητά Xiaomi με ξεκλείδωτο Bootloader
ΜήνυμαΑλήθεια υπάρχει εντολή σαν το clean all and lock του Miflash? πχ flash_all_lock.sh ??? Λογικά πρέπει να υπάρχει, δεν το έχω ψάξει γι'αυτό ρωτάω.
-
@Thanidee Τώρα που έχω την official developer αρκετό καιρό έχω δει ότι έχει διορθωθεί το πρόβλημα Παλιότερα που είχα xtrv aroma dev και είχα τέτοιο πρόβλημα λύθηκε με ένα fix, κοίτα εδώ. Αυτό! Δεν είναι θέμα hardware @ppantelos Ναι μίλα με το μαγαζί που το πήρες για να το στείλεις πίσω Ενημερωτικά μήπως το χρησιμοποιούσες ή/και είχες τα δεδομένα ανοιχτά ενώ το φόρτιζες?
-
Παράθεση από Retro: “Πολύ ωραία και συμπαγής άποψη! Συμφωνώ σε όλα σχεδόν μαζί σου εκτός από το σημείο που λες ότι δεν το παίρνει κάποιος που δεν θέλει να μπλέξει με πειράγματα. Πια και η κουτσή Mαρία τα ξέρει (τα ξιαόμοι όπως μου τα λένε και θέλω να αυτομαστιγωθώ ), και έχουν γίνει συνώνυμα με το καλό και φθηνό κινητό. Με αρκετούς που μιλάω ακούω πάντα το ίδιο: "είναι πολύ καλό, ε εντάξει η κάμερα δεν είναι και τόσο καλή αλλά δεν είναι και χάλια". Αλλά αυτοί είναι άνθρωποι που ούτε το καλώδιο δ…
-
Παράθεση από Retro: “Ναι το αποτέλεσμα με google camera με ικανοποιεί (νομίζω δεν είναι περφεξιονισμός να πω ότι δεν αγγίζει κινητά που έβγαζαν καλύτερες φώτο το 15, μην πάω και πιο πίσω). Όμως ο άλλος που δεν έχει ιδέα να ξεκλειδώνει και να φλασάρει κινητά, θα κάτσει με την stock κάμερα και θα παρακαλάει να την βελτιώσει η XIAOMI. Δεν θέλω όμως όταν πάρω το 7 να κάνω ξεκινήσω να φλασάρω πάλι, αλλά μου φαίνεται ότι αυτό θα γίνει. ” Η xiaomi φίλε μου είναι μια εταιρία που κοίταξε να βγάλει κινητά…
-
@antnatal Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι δεν συμβαίνει σε όλα τα santoni, προχώρα σε αναβάθμιση γιατί είναι αρκετά παλιά έκδοση. Γενικά αν συμβεί κάτι, έχεις την εγγύηση και το πας πίσω αυτό. Μπορείς άμα θες να περάσεις και την official global developer rom που δεν έχει ακουστεί για τέτοιο πρόβλημα, κι εγώ αυτή έχω και είναι μια χαρά @mao2017 Δεν άλλαξες φορτιστή έτσι? Λες να κάνανε τίποτα στη rom και περνάει περισσότερο ρεύμα και αυτό να δημιούργησε το πρόβλημα στο hardware? Μπορεί αλλά και πάλι π…
-
Όπως πολύ σωστά είπε ο @amavroudis, στήσιμο από την αρχή είναι Δεν ξέρω τι να σου πω, προτείνω απλά κάποια πράγματα μήπως λυθεί το πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι είναι κάπως περίεργο γιατί γίνεται επιλεκτικά μόνο σε ένα λογαριασμό και όχι σε όλους, επίσης γίνεται μόνο στη συγκεκριμένη εφαρμογή. Δοκίμασες να συνδεθείς στο instagram με το συγκεκριμένο λογαριασμό από άλλο κινητό?
-
Mi 5x Έξυπνος βοηθός
8@nos - - Mi-5X (Tiffany)
ΜήνυμαΤην ίδια έκδοση?
-
Ακριβώς @makis1024 και μάλιστα η 3/32 έκδοση. Την 4/64 τη βρίσκεις στα 160 και είναι και η global έκδοση . Δεν είναι καθόλου άσχημα! Στα καταστήματα που συνεργάζονται με την infoquest είναι φυσικά πολύ πιο ακριβό που και εκεί ισχύει αυτό που είπα παραπάνω, το πολύ πολύ να κατέβει 5-10 ευρώ. @tuxx Κοίτα πχ πόσο κάνει το redmi 4A και το 5A, 10 ευρώ πιο ακριβό είναι το 5. Στη τιμή που είναι τώρα το 5 ήταν το 4.
-
Παράθεση από tuxx: “Καλή σας ημέρα, θα ήθελα αν είναι εφικτό μια εκτίμηση βάσει του παρελθόντος αναφορικά με το αν πρόκειται να δούμε μειωμένες τιμές του mido στην Ελλάδα, τώρα που θα παρουσιαστεί το redmi note 5. Αξίζει ενδεχόμενη αναμονή ή όχι; Ευχαριστώ προκαταβολικά. ” Δε νομίζω φίλε μου και αν δεις κάποια μείωση δεν θα είναι πάνω από 5-10 ευρώ το πολύ! Αν θες δείξε μας από που θες να το πάρεις να σου πουμε αν είναι λογική τιμή ή όχι
-
Mi 5x Έξυπνος βοηθός
8@nos - - Mi-5X (Tiffany)
ΜήνυμαΔεν είχες δοκιμάσει αν σου δούλευε με official rom ε? Λογικά είναι κάποιο πρόβλημα της stable, μπορεί στην επόμενη έκδοση να το φτιάξουν αλλά αν το χρειάζεσαι άμεσα μπορείς επίσης να βάλεις και τη developer που λογικά θα δουλεύει ο "έξυπνος βοηθός" χωρίς πρόβλημα