Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από papsr6: “σωστος....Οσο αφορα αν εχω δει αλλες εταιριες να υποστηριζουν το unlock official θα σου πω ναι...η motorola αλλα τα brickαρει κιολας ...χα χα χα χα χα... ” Έλα ρε δεν ήξερα ότι το υποστηρίζει επίσημα! Αυτό σημαίνει ότι δεν χάνεις και την εγγύηση όπως γίνεται και με τη xiaomi?

• Ναι λογικά είναι εντάξει! Δεν είναι υποχρεωτικό να κάνεις factory reset, άλλωστε η έκδοση android είναι ίδια και στις 2 εκδόσεις της rom και είναι και η αμέσως προηγούμενη Αν τη περάσεις και δεις ότι δεν σου δουλεύει σωστά μπορείς να κάνεις τότε factory reset και να ξαναφλασάρεις τη rom.

• Επίσης φίλε @papsr6 δεν είδα κάποιον εδώ πέρα μέσα (τουλάχιστον από τότε που είμαι μέλος) που να brickαρε η συσκευή του και να μην κατάφερε να την επαναφέρει με test point. Να έχεις ενεργή άδεια ξεκλειδώματος και καλό είναι να έχεις ξεκλειδώσει bootloader. Μην φοβάσαι τίποτα, τα xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν, άλλωστε έχεις δει πολλές εταιρίες να υποστηρίζουν επίσημα το ξεκλείδωμα?

• Σωστή η σκέψη του @geoanto555 γιατί τα santoni με B20 κατασκευάζονται Ινδία Και φυσικά το B20 ή όχι είναι θέμα hardware. @ppantelos Το κινητό σου υποστηρίζει B20? @derveni Τα κινητά που στείλατε με το πρόβλημα υποστήριζαν B20?

• Εδώ αφού απαγορεύονται, και γενικότερα στην Ευρώπη, δε νομίζω να πάνε σε δημοπρασία

• Παράθεση από derveni: “κατασχέθηκαν τα προϊόντα τέλος, έκλεισε η υπόθεση δεν μπορεί να κάνει κάτι ” Και που καταλήγουν αυτά τα προϊόντα που έχουν κατασχεθεί?

• Παράθεση από cacau: “αλλιώς με βλέπω για developer. Την έχει βάλει κανείς? ” Ναι την έχει βάλει ο @lorys1810 όπως μπορείς να δεις εδώ και λύθηκε το πρόβλημα

• Mi 5x Έξυπνος βοηθός

8@nos - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

Ποια rom έχεις? Ρυθμίσεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο.

• Μην ανησυχείς ούτε σ'εμένα το βγάζει που έχω official global dev Όσο για την αναβάθμιση πάλι μην ανησυχείς γιατί θα σου έρθει κανονικά κάποια στιγμή.Τώρα μπορεί να είχε και bugs

• Miui Battery Tips

8@nos - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Ναι δοκίμασε να το αλλάξεις μήπως είναι αυτό. Κοίτα προσωπικά δεν με νοιάζει γιατί σπάνια θα παίξω κανένα παιχνιδάκι και αφού όπως λες εφαρμογές όπως το viber είναι λογικό να μου τις κρατάει ανοιχτές δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Εδώ μου κράταγε και το παιχνίδι με όλα αυτά, τι θα κάνω δηλαδή θα τρέχω δύο παιχνίδια ταυτόχρονα? Δεν είμαι Mr. Sega όπως εσύ sms, viber, messenger, email, gps κτλ δουλεύουν όλα τέλεια, δεν θέλω κάτι παραπάνω. Επίσης η rom που φοράω τώρα είναι η official global dev. Στ…

• Miui Battery Tips

Μήνυμα

Σ'εμένα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, με βγάζει εκεί που το άφησα! Το δοκίμασα και μόλις τώρα επειδή το είπες, παιχνίδι ανοιχτό μαζί με messenger, viber και whatsapp, σε όλα έγραψα από κάτι και έμεναν εκεί που τα άφησα όπως και το παιχνίδι φυσικά Αν και να σου πω την αλήθεια πίστευα με τις ρυθμίσεις αυτές ότι πάνω από 2 εφαρμογές θα κάνει αυτό που λες γιατί αν θυμάμαι καλά είχα πιο παλιά αυτό το πρόβλημα και είχα αλλάξει το όριο ενέργειας παρασκηνίου σε τυπικό ή 3-4 αλλά μετά το ξαναέβαλα σε 2 γιατ…

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

8@nos - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από gkoutrou68: “Το έγραψα 3.2.0 Είχα την 3.2.1 αλλά η άρωμα μου πέρασε αυτήν, και την άφησα έτσι. ” Επίσης λογικά με την 3.1 έκδοση δεν θα είχες κανένα πρόβλημα με την επαναφορά

• Miui Battery Tips

Μήνυμα

Μια χαρά παίρνεις ειδοποιήσεις. Όταν βγεις από την εφαρμογή δεν τερματίζεται εκτός αν πατήσεις το Χ στο βήμα του οδηγού (Recent-Background apps - Πρόσφατες εφαρμογές στο παρασκήνιο). Βέβαια αν το φοβάσαι αυτό, το όριο ενέργειας παρασκηνίου να το αφήσεις τυπικό.

• Magic WormHole

8@nos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

@flytouch1111 Κοίτα επειδή αποζημίωση στο Ελλαδιστάν δεν παίζει, καλύτερα να παίρνουμε τα μέτρα μας Δεν σου λέω ότι αν το κυνηγήσεις δεν θα κερδίσεις κάποια αποζημίωση αλλά θα έχεις πληρώσει περισσότερα.

• Ωραία αυτό πρέπει να κάνεις και στο Mi Flash επιλέγεις clean all and lock για να κλειδώσεις και το bootloader. Έτσι επιστρέφεις το κινητό στο κατάστημα καθαρό όπως όταν το πήρες και τους λες δεν λειτουργεί η δεύτερη sim Βάλε βέβαια το κωδικό σου στο Mi account και βάλε τις sim και κοίτα αν δουλεύουν. Αν πάλι δεν δουλεύει η 2η πήγαινέ το πίσω και πες ότι δεν δουλεύει ενώ στο 5 σου δουλεύει κανονικά. Υ.Γ. Μην τους πεις ότι είχες βάλει την ελληνική του φόρουμ!

• Magic WormHole

8@nos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

@flytouch1111 Πολύπριζα με σταθεροποιητή τάσης.

• Λοιπόν θα έλεγα να κάνεις αυτό ==> UNBRICK Ή ΚΑΘΑΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ FASTBOOT ROM ΜΕ ΤΟ MI FLASH (SNAPDRAGON) και μετά να ξαναγράψεις εδώ για να σου πω πώς να κλειδώσεις τον bootloader για να το πας πίσω στο Κωτσόβολο. Λογικά έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή σου και αν το πας έτσι όπως το έχεις τώρα δεν θα έχεις εγγύηση ενώ με αυτό που σου λέω να κάνεις θα είσαι εντός εγγύησης

• Από που έχεις πάρει το κινητό?

• Αυτό το έκανες? Ρυθμίσεις ==> κάρτες sim ==> επιλέγεις τη 2η ==> ενεργοποίηση.

• Αν εννοείς μετά το single item test ναι και πες μου τι θα σου γράψει.