Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Google web view (msa crash)

flytouch1111 - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Είναι μήπως θέμα της Google? Διαβαζω σχετικη αρθρογραφια. Τις τελευταίες ώρες αντιμετωπίζει κάποια θέματα! Some Android apps are crashing for users – Google is working on a fix | Business Insider India

• Google web view (msa crash)

Μήνυμα

Διορθωση λογω βιασυνης. Magisk ήθελα να πω και όχι twrp καθώς δεν δέχεται καιρό τώρα την ποιο νεα έκδοση και γύρισα σε παλιότερη.το αναφερω πληροφοριακα. Ευχαριστώ

• ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Μήνυμα

Καλημέρα στα μέλη Περασα την τελευταία σταθερη ρομ 12.0.1.0 PEKMIXM και εφαρμογές αρχίζουν και κρασσαρουν. Πως να το διορθώσω αυτό μιας και κάποιες εφαρμογές είναι βασικές στην εργασία μου και απαραιτητες. Δοκίμασα δευτερη εγκατάσταση αλλά δεν έγινε κάτι. Να περασω παλιοτερη έκδοση ? Μήπως φταίει το twrp? Μια βοήθεια ??

• Παράθεση από derveni: “@starman Μπορείς να περάσεις την developer και χωρίς να έχεις κάνει unlock bootloader πέρασε το zip στον φάκελο Download και μετά πήγαινε στην ενημέρωση συστήματος και πάτησε της 3 τελείες και επέλεξε πακέτο κατά 99% θα την περάσει forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62660/ Με αυτην την μέθοδο χρειάζεται factory reset ή όχι ?? ”

• μαρεσει το χιούμορ σου @MIUI_ART γιατί προφανώς γνωριζεις κινεζικα. Για μετεφρασε μου ποιο κουμπι λέει αυτό το πράγμα ?? Οεο!! Α! Και γιατί βγαίνει στα κινεζικα ??

• Αυτό μου βγάζει επάνω για 2 δευτερόλεπτα και μετά εξαφανίζεται. Πως το διορθώνω αυτό ??

• MI 9 πρόβλημα με το copy paste

flytouch1111 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

έχει τώρα λιγο καιρό που μου παρουσιάζει θέμα η αντιγραφή. Νομίζω απο την προηγούμενη εκδοση. Αλλά τώρα με την τελευταία MIUI 12/20.12.2 έχει γίνει ακόμα ποιο ακαταλαβιστικο. Οταν θελω να κανω επικόλληση μου βγάζει ενα μικρό κείμενο με κινεζικα επάνω για 1-2 δευτερόλεπτα και πριν ακόμα μπορεσω να καταλάβω τι να κάνω εξαφανίζεται και μετα δεν μπορώ να κάνω επικόλληση. Στην προηγούμενη έκδοση ήταν στα αγγλικά με μεγαλύτερα γραμματα και σου έδινε κάποια δευτερόλεπτα. Πως το λυνω αυτό το πρόβλημα ??

• Χανει το root

flytouch1111 - - RedMi Note 6 Pro (Tulip)

Μήνυμα

εχω παρατηρησει οτι το κινητό μου χάνει ενίοτε το root χωρίς να κάνω κατι εγω. Υποθέτω ότι αυτό γίνεται όταν χρησιμοποιώ την σκούπα για καθαρισμα αλλά δεν είμαι σίγουρος. Φοράει την σταθερή έκδοση που την έκανα πρόσφατα και αναβάθμιση αλλά μου το έκανε και πριν απο αυτό. Twrp δεν θυμάμαι ποιο φοράει αν φταίει αυτό να το κοιτάξω

• Με τον ρυθμό πολυβολου που γράφονται εδω.... Πφφφφφφ

• Το redmi note 6 pro θα περάσει στην 12 ?? Ξέρουμε κάτι επ αυτού ??

• απο alliexpres απλή μεταφορά εχω καμιά 10αρια παραγγελίες κάτω των 22 ευρώ που έκλεισαν 5αμηνο. Καλή υπομονή Ελλαδισταν συστεμ, μύρια δέματα, προσωπικό, τι είναι αυτό κλπ κλπ. Αναμείνατε... Loading new millennium age. Welkom to star trek.

• Stable Rom

flytouch1111 - - RedMi Note 8T (Willow)

Μήνυμα

ευχαριστώ σενιόρ!

• Stable Rom

Μήνυμα

Ναι!!! Πουυυυυύύ?? Γιατί δεν την βλέπω ??

• Stable Rom

Μήνυμα

Ελληνικές developer! Τι άλλο!! ??

• Stable Rom

Μήνυμα

- Υπάρχει κάποια σταθερή ρομ για το 8Τ ? - Ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις ???

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

flytouch1111 - - Recoveries

Μήνυμα

ελα μου ντε που απο την πολύ μάθηση έρχεται και ανοια και τα μπουρδουκλονουμε! Τι να πρωτοθυμασαι πλέον ειδικά με τα σημερινά μαραφετια η πληροφορία πάει σύννεφο ☁ ☁

Μήνυμα

γηρασκω αει διδασκομενος

Μήνυμα

@drivth Η προσθήκη δεύτερου img λειτούργησε ολα Ευχαριστώ για το ξελασπωμα. Δεν καταλαβαίνω όμως κάθε φορά γιατί να υπάρχει αυτό το θέμα της ονομασίας με το img. Anyhow!

Μήνυμα

@geoanto555 εχεις δικιο αφεντικο !

Μήνυμα

Καμιά ιδέα γιατί δεν βλέπει το adb το αρχείο twrp xxxx img στο willow?? Όπως και να ονομασω το αρχείο δεν το βλεπει. Ξεκλειδωσα τον bootloader έκανα και update τα driver's προσπαθησα και με τα δύο twrp. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βρίσκω πάντα θέμα στο twrp!!!!!!!?????