Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΜήνυμαΚαλημέρα στα μέλη Περασα την τελευταία σταθερη ρομ 12.0.1.0 PEKMIXM και εφαρμογές αρχίζουν και κρασσαρουν. Πως να το διορθώσω αυτό μιας και κάποιες εφαρμογές είναι βασικές στην εργασία μου και απαραιτητες. Δοκίμασα δευτερη εγκατάσταση αλλά δεν έγινε κάτι. Να περασω παλιοτερη έκδοση ? Μήπως φταίει το twrp? Μια βοήθεια ??
-
Παράθεση από derveni: “@starman Μπορείς να περάσεις την developer και χωρίς να έχεις κάνει unlock bootloader πέρασε το zip στον φάκελο Download και μετά πήγαινε στην ενημέρωση συστήματος και πάτησε της 3 τελείες και επέλεξε πακέτο κατά 99% θα την περάσει forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62660/ Με αυτην την μέθοδο χρειάζεται factory reset ή όχι ?? ”
-
έχει τώρα λιγο καιρό που μου παρουσιάζει θέμα η αντιγραφή. Νομίζω απο την προηγούμενη εκδοση. Αλλά τώρα με την τελευταία MIUI 12/20.12.2 έχει γίνει ακόμα ποιο ακαταλαβιστικο. Οταν θελω να κανω επικόλληση μου βγάζει ενα μικρό κείμενο με κινεζικα επάνω για 1-2 δευτερόλεπτα και πριν ακόμα μπορεσω να καταλάβω τι να κάνω εξαφανίζεται και μετα δεν μπορώ να κάνω επικόλληση. Στην προηγούμενη έκδοση ήταν στα αγγλικά με μεγαλύτερα γραμματα και σου έδινε κάποια δευτερόλεπτα. Πως το λυνω αυτό το πρόβλημα ??
-
Χανει το root
Μήνυμαεχω παρατηρησει οτι το κινητό μου χάνει ενίοτε το root χωρίς να κάνω κατι εγω. Υποθέτω ότι αυτό γίνεται όταν χρησιμοποιώ την σκούπα για καθαρισμα αλλά δεν είμαι σίγουρος. Φοράει την σταθερή έκδοση που την έκανα πρόσφατα και αναβάθμιση αλλά μου το έκανε και πριν απο αυτό. Twrp δεν θυμάμαι ποιο φοράει αν φταίει αυτό να το κοιτάξω
-
Με τον ρυθμό πολυβολου που γράφονται εδω.... Πφφφφφφ
-
Το redmi note 6 pro θα περάσει στην 12 ?? Ξέρουμε κάτι επ αυτού ??
-
Stable Rom
Μήνυμαευχαριστώ σενιόρ!
-
Stable Rom
ΜήνυμαΝαι!!! Πουυυυυύύ?? Γιατί δεν την βλέπω ??
-
Stable Rom
ΜήνυμαΕλληνικές developer! Τι άλλο!! ??
-
Stable Rom
Μήνυμα- Υπάρχει κάποια σταθερή ρομ για το 8Τ ? - Ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις ???