Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 173.
-
Παράθεση από jor: “Παράθεση από sokri_m: “Ρυθμισεις επαφων-->προβολή προτιμήσεων -->ταξινόμηση-->επώνυμο ” Τις ρυθμίσεις επαφών δεν μπορώ να βρω. Είμαι με 5.12.31 dev. ” Μπες Επαφές και πάτα ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ τις τρεις παυλίτσες κάτω αριστερά στο κινητό σου. Διαφορετικά, πας Ρυθμίσεις > Εφαρμογές συστήματος > Επαφές
-
Καλημέρα στο forum. Έχω δύο θεματάκια που μπορεί και να συνδέονται μεταξύ τους. 1) Είναι φορές που το here maps κρασάρει και δεν ανοίγει καθόλου. Άλλες φορές πάλι λειτουργεί κανονικά. Νομίζω ότι κάπου διάβασα ότι συμβαίνει και σε άλλους. Τί μπορεί να φταίει; 2) Την ίδια στιγμή πατάω το κουμπί του gps (όπως έκανα χθες, σε ανοιχτό χώρο με καθαρό ουρανό), περιμένω ώρα αλλά ούτε καν το εικονίδιο εμφανίζεται και δεν έχω σύνδεση. Άλλες φορές πάλι συνδέεται κανονικά. Φοράω την 5.10.29. Κάθε βοήθεια ευπ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ASXETOSSS: “Καλησπέρα. Εδώ και λίγη ώρα μου βγαίνει συνεχώς το μήνυμα : ''Δυστυχώς η εφαρμογή Υπηρεσίες Google Play έχει σταματήσει''. Μου έχει σπάσει τα νεύρα, το βγάζει συνεχώς. Δεν ξέρω αν έχω πειράξει κάτι, καμμιά ιδέα; Φοράω την 5.10.29 ” Μπορεί να σου προέκυψε από μία ενημέρωση που έκανε το Google Play. Πήγαινε Ρυθμίσεις => εφαρμογές => Google Play Store => και δες αν μπορείς να κάνεις Απεγκατάσταση ενημέρωσης. Διαφορετικά στο ίδιο μενού κάνε Διαγραφή Δ…
-
Έκανα κι εγώ μια βολτούλα από εκεί...απλά για να τους πω ότι ''δεν τισ κόβουμε κιόλας''...εδώ: en.miui.com/thread-204593-13-1.html
-
Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από alexakos68: “Πως να σβησω επαφη απο Ψ η Ω αφου δεν τις εμφανιζει. ” Με scroll από το προηγούμενο γράμμα Παράθεση από alexakos68: “Ουσιαστικα λες να ψαξουμε ολες τις επαφες μας για τυχον περιεργα γραμματικα συμβολα και να τα σβήσουμε.Αυτό εννοεις; ” Ναί! Σβήνεις μία μία τις επαφές και δοκιμάζεις... μόλις σου δουλέψει έ, αυτή η τελευταία επαφή έχει κάποιο σφάλμαΑυτά αν δεν δουλέψουν αυτά που λέει ο @Bodai. ” Έκανα αυτό που είπε ο φίλος spoulk, έσβησα όποια επαφή …
-
Παράθεση από GR_Macedon: “ Όλα αυτά τα κάνει. Το μόνο που δεν δουλεύει είναι να επιλέξεις αυτά τα 4 γράμματα (Φ,Χ,Ψ,Ω) από το ευρετήριο με την αλφαβήτα. ” Συμφωνώ. Επίσης έκανα το πείραμα του alexakos68, αποθήκευσα στο Ω μια επαφή,όμως πατώντας το Ω εμένα δεν μου βγάζει την επαφή! Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, στις επαφές μου αμέσως μετά το Ω εμφανίζονται οι επαφές που έχω αποθηκευμένες με λατινικούς χαραχτήρες.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Τελικά πρέπει να είναι bug, γιατί το δοκίμασα κι εγώ και φτάνω μέχρι Υ. Από Φ μέχρι Ω δεν τα επιλέγει, μόνο τη #. Και έχω ονόματα από Φ και Χ και Ψ. :-)Δεν ξέρω αν δούλευε στις προηγούμενες ROMs γιατί δεν το χρησιμοποιώ. ” Να σκεφτείς ότι φοράω την 5.10.29. Κι εγώ δεν το πολυχρησιμοποιώ, απλά το είδα και είπα να το αναφέρω. Σ΄ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από anikologr: “Στις επαφές που έχω στο Google πως γίνεται να μου εμφανίζει μόνο αυτές με αριθμό και όχι με email? ” Ρυθμίσεις επαφών-Προβολή προτιμήσεων-Απόκρυψη ελλιπών αριθμών ” Εμένα πάλι μου βγάζει τα ονόματα επαφών με βάση το αρχικό γράμμα μέχρι και το Φ. Όταν πατάω το Χ, το Ψ ή το Ω μου εμφανίζει το γράμμα L και επαφές που έχω αποθηκευμένες με λατινικούς χαραχτήρες, και όχι αυτές που αρχίζουν αντίστοιχα από Χ,Ψ και Ω. Καμμιά ιδέα;
-
Με το ίδιο nick ASXETOSSS και είμαι τo 127. ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!
-
Καλησπέρα σε όλους/ες. Έχω RΝ2 και φοράω την 5.10.29 Είμαι ευχαριστημένος με τη rom αυτή, το μόνο που παρατηρώ είναι τη μνήμη να είναι μονίμως απασχολημένη στο 60 - 65%. το πρόβλημα διορθώνεται προσωρινά με reboot, η ram πέφτει στο 40-45%, μετά από κανα 24ωρο όμως πάλι τα ίδια, τη στιγμή που δεν έχω φορτώσει τη συσκευή μου με εφαρμογές (ένα greenify έχω μόνο..). Είναι φυσιολογικό; Καμμιά λύση; Ευχαριστώ προκαταβολικά..
-
Παράθεση από maddoctor: “5€ κάνει η αντικατάσταση, ανεξαρτήτου αιτίας. ” Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ASXETOSSS: “Πάντως θα μου μείνει και η απορία γιατί όλα αυτά μετά τα wipes...σύμπτωση άραγε; ” Σύμπτωση 100%. ” Παράθεση από caeser: “Παράθεση από ASXETOSSS: “Λοιπόν, διαπίστωσα τα εξής: 1) Η επίμαχη κάρτα της cosmote δεν δουλεύει σε κανένα από τα δύο slots του redmi note 2 αλλά ούτε και σε άλλες δύο συσκευές που τη δοκίμασα. 2) Αντιθέτως, τόσο στα δύο slots του redmi note 2 όσο και στις άλ…
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Δοκίμασες σε άλλο κινητό την SIM.. ” Παράθεση από caeser: “Παράθεση από ASXETOSSS: “Φίλε καλημέρα, φλάσαρα την 5.10.29 (είχα φαντάσου μέχρι χθες την 5.9.27 καθώς ήμουν ευχαριστημένος, γενικά δεν είμαι από αυτούς που ''σκαλίζουν'' το κινητό) αλλά τπτ πάλι. Έχω σοβαρό θέμα καθώς η sim που δεν μου διαβάζει έχει τον αριθμό τηλ. που χρησιμοποιώ κατά 95% καθημερινά, το πιο σοβαρό πρόβλημά μου όμως είναι ότι...δεν ξέρω ποιό είναι το πρόβλημα για να βρω τη λύση. Υπάρχει περίπτω…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από ASXETOSSS: “Ακριβώς αυτό. Δεν μου διαβάζει απ΄ό,τι είδα την συγκεκριμένη sim σε κανένα slot. ” Όλα τα "κουλά" και τα περίεργα τέτοιες ώρες συμβαίνουν... Ελπίζω αν ξαναβάλεις τη ρομ να δουλέψει... Τι να πω?Σχεδόν δεν υπάρχει μέρα που να μην κάνω σε μια τουλάχιστον συσκευή τέτοια wipes και ποτέ δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα... Φαντάζομαι ήταν σύμπτωση...αλλά ΤΩΡΑ? Μετά τα wipes???? Πολύ περίεργο! ” Φίλε καλημέρα, φλάσαρα την 5.10.29 (είχα φαντάσου μέχρι χθες την 5.9…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από ASXETOSSS: “Καμμιά λύση; ” Δηλαδή φταιει το slot? Εννοώ την κάρτα που είχες στο Slot1 την βάζεις στο Slot2 και την διαβάζει?Όσο δε για τα wipes... δεν σχετίζονται το ένα με το άλλο... ” Ακριβώς αυτό. Δεν μου διαβάζει απ΄ό,τι είδα την συγκεκριμένη sim σε κανένα slot.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ξανακάνε Flash την ίδια ROM που είχες.... Και PLEASE μην σπαμάρεις κάθε 5 λεπτά με μηνύματα. Κάνε και λίγο υπομονή και θα σου απαντήσει κάποιος.... ” Συγγνώμη φίλε μου, έχεις δίκιο, σκέψου ότι έχω αγχωθεί γιατί τέτοια ώρα δεν λειτουργεί η sim που χρησιμοποιώ για την δουλειά μου και μπορεί να έχω πρόβλημα ακόμα κι αυτή την ώρα.Επειδή είμαι άσχετος με αυτά, άν θες θύμισέ μου πού θα βρώ τον τρόπο να φλασάρω την rom μου - ευχαριστώ...!