Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 194.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Κάνε Flash αυτό το twrp recovery => twrp.img ” +++AAA+++ mate!!!
-
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά Έλληνες. Πριν 15 περίπου μέρες που προσπάθησα να περάσω τη developer, στο recovery εμφανίστηκε η πορτοκαλί TWRP και δε δούλευε το touch. Πέρασα με adb την TWRP eu και την TWRP της official rom από τον οδηγό του ΚωσταςF, αλλά δυστυχώς το touch δε δουλεύει με καμμία... Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
-
Συνάδελφοι sos!, Κατέβασα στο ΜΙΧ την 7.4.6 και όταν κάνω επανεκκίνηση στο recovery εμφανίζεται η πορτοκαλί TWRP και δε λειτουργεί το touch screen, ενώ μέχρι πρότινος εμφανιζόταν η μπλε και ήταν όλα οκ.
-
downloading now...
-
Καλημέρα παίδες, Εχθές παρέλαβα το tempered glass το οποίο πέρασα κανονικά πάνω στο mix μου, ωστόσο με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα πώς σε εισερχόμενη κλήση, η φωνή μου ακούγεται δύο φορές (με αντίλαλο). Θεωρώ πως συμβαίνει λόγω της φύσης της τεχνολογίας του ακουστικού "Cantilever piezoelectric ceramic acoustic system", και σκέφτομαι να το βγάλω. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία, ή έχει ακούσει/διαβάσει κάτι σχετικό?
-
Thumbs up @Kostas_F
-
Έβαλε κανείς 7.1.19 ???
-
Xiaomi Mi 6: Έρχεται το Μάρτιο σε δύο εκδόσεις με Snapdragon 835 και μεταλλική κατασκευή.
recep - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΜπράβο στη Xiaomi που πάει αεροπορία στις συσκευές!, ωστόσο θα αράξω στα αυγά μου για φέτος μιας και τα mi5 & mi mix τα λατρεύω (προς το παρόν τουλάχιστο)
-
Όλα ρολόι στο mix πολλά ευχαριστώ στην ομάδα που κοπιάζει για τις rom
-
Παρήγγειλα από εδώ την κόκκινη και τη μαύρη Original Aixuan Super Smooth Shield Hard Case Cover For Xiaomi Mi Mix (6.4"inch) | eBay
-
Αθήνα είμαι, κ έχω την 7.1.5, και τώρα θα βάλω την 7.1.12 =============== Ιαν 14th 2017, 4:11pm =============== Ok κι εγώ με IPv4.
-
Δε ξέρω Κωνσταντίνε, είναι απορίας άξιον!..., στο mi5 που τις είχα και τις δύο (voda για ομιλία και cosmote για Internet), όλα μέλι γάλα. Στο mix με voda όλα καλά (και ομιλία και internet), σε αντίθεση με την κάρτα cosmote που ενώ τη δείχνει πάνω δεξιά με σήμα, δε δουλεύει με τίποτα στο data!
-
Από το επίσημο site της mi: MI MIX (h**p://www.mi.com/mix/specs/) /// MI5 pro (h**p://www.mi.com/mi5/specs/) FDD-LTE (Bands B1, B2, B3, B4, B5, B7, B8) /// FDD-LTE (bands B1, B3, B7) TD-LTE (Bands B38, B39, B40, B41) /// TD- LTE (bands B38, B39, B40, B41) TD-SCDMA (Bands B34, B39) /// TD-SCDMA (bands B34, B39) WCDMA (bands B1, B2, B5, B8) /// WCDMA (bands B1, B2, B5, B8) GSM (Bands B2, B3, B5, B8) /// GSM (bands B2, B3, B5, B8) CDMA1X / EVDO? (Band BC0) /// CDMA1X / EVDO? (band BC0) πως εξηγείτα…
-
@ nas & lallas, δε διευκρίνισα πως η voda δουλεύει κανονικά..., δοκίμασα και με την 30.12 και με την 7.1 Εν ολίγοις ενώ στο mi5 pro δουλεύουν τα data και στις δύο κάρτες, στο mix δε δουλεύει καθόλου η cosmote.
-
Ερώτηση/απορία: Βάζοντας δύο sim στο mix (vodafone 4g για ομιλία & cosmote data 3g για internet), και ενώ τις αναγνωρίζει και βγάζει πάνω δεξιά την ένταση του σήματος και των δύο, δε δουλεύει το data mode της sim της cosmote. Δοκίμασα τα πάντα (τους άλλαξα θέση και ιδιότητα [2g, 3g, 4g], χωρίς επιτυχία), καθώς επίσης δε δουλεύει καθόλου της cosmote ακόμη και όταν τη βάζω μόνη της. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως στο mi5 pro δουλεύουν και οι δύο κανονικά! Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
-
Αδερφέ πιο τηλέφωνο έχεις, το mix ή το max ???
-
Κι εγώ την ίδια rom έχω... Για θήκες τι παίζει, έχει να προτείνει κανείς κάτι αξιόλογο?