Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 194.
-
Τα σέβη μου Τέτοια διαχείριση μπαταρίας στο mi3w είχα πολύ καιρό να δω!!! Αναφέρομαι στην τελευταία rom 5,6,19
-
wipe cache/dalvik cache είναι απαραίτητο να κάνουμε? και με ποια σειρά?
-
Κι εγώ αν έκανα την κίνηση θα πήγαινα για το pro..., ωστόσο κοίταζα και το Huawei Mate7 Monarch version FDD LTE dual sim dual standby 3gb ram 64gb rom, 4100mAh battery στις 6" με διαστάσεις 157mm × 81mm × 7.9mm, κι ακόμα το σκέφτομαι Το μέγεθος δε με τρομάζει γιατί έχω δουλέψει με το Huawei mediapad X1, το οποίο έχω σαν tablet περισσότερο τώρα, και κύρια συσκευή το mi3w. Η τιμή του βέβαια δε συμφέρει στην παρούσα φάση [4400 γουαν = 650 ευρώ]
-
downloading..., thanks!!!
-
Reverse screen
recep - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤελικά έκανα επαναφορά εργοστασιακών κ έστρωσε.
-
Reverse screen
recep - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από aleksgiab: “Παράθεση από recep: “Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε να αλλάξεις θέμα, και μετά πάλι πίσω στο Default. :D” Δοκίμασα, αλλά πάλι τα ίδια..., έχω κι εγώ την αίσθηση όμως ότι τα θέματα το προξένησαν αυτό..., εχθές η κόρη μου πρέπει να έβαλε καμιά 20αριά διαφορετικά θέματα!” Για πάνε εδώ και δες εάν είναι ενεργοποιημενο το RTL;;; εάν είναι ξε τσεκαρισετο...επανεκκίνηση και πες μας...” Φίλε έπεσες διάνα, το βρήκα και είναι τσεκαρισμένο, το ξετσεκάρω, βγαίνω από το μενού, ξανα…
-
Reverse screen
recep - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε να αλλάξεις θέμα, και μετά πάλι πίσω στο Default. :D” Δοκίμασα, αλλά πάλι τα ίδια..., έχω κι εγώ την αίσθηση όμως ότι τα θέματα το προξένησαν αυτό..., εχθές η κόρη μου πρέπει να έβαλε καμιά 20αριά διαφορετικά θέματα!
-
Reverse screen
recep - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Μοιάζει σα να έχει μπει Αραβική διάταξη. Από τα αριστερά στα δεξιά.” Ακριβώς..., από recovery πήρα backup, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και επανεκκίνηση, και άνοιξε κανονικά. Μετά από recovery, κάνω επαναφορά backup, και ανοίγει πάλι αραβικά!
-
Reverse screen
recep - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαιδιά γνωρίζει να με βοηθήσει κανείς?
-
Reverse screen
recep - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαι ξαφνικά τα δείχνει όλα ανάποδα!!! γιατί??? περασμένη η τελευταία rom IMG-20150120-WA0001_zpsc826e4bb.jpg image-8dc7cd757d0e742758cd00f3a5a2b7e19b7f890bb47217b28ec18f11e6bdfd5d-V_zps520898e5.jpg
-
Πέρασα τη νέα στο Mi3 και όλα οκ
-
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, ωστόσο θέλω να επαναφέρω το τηλέφωνο στην προηγούμενη έκδοση v5 που είχα, και όχι να πάω (στα βαθιά και φοβάμαι να κάνω όοοολα αυτά) επιτυχώς στη v6 (φοβάμαι θα τα κάνω θάλασσα αν προσπαθήσω miflash... για v6).
-
Βοήθεια παίδες! Πέρασα τη V6 πρώτη φορά στο mi2 (ήμουν με v5), και δε δουλεύει πια το wifi..., διάβασα πώς έπρεπε να περαστεί από miflash - διαδικασία που δε γνωρίζω Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω σε V5 ? 1000 ευχαριστώ
-
Xiaomi Mi Pad
recep - - Mi-Pad (Mocha)
Μήνυμα4.12.5 πέρασε κανείς? καλημέρα
-
Xiaomi Mi Pad
recep - - Mi-Pad (Mocha)
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την άμεση απάντηση και θα περιμένω φίλε μου.
-
Xiaomi Mi Pad
recep - - Mi-Pad (Mocha)
ΜήνυμαΧαιρετώ την παρέα..., Σκέφτομαι να βάλω την 4.11.28 παιδιά, υπάρχει κάποιος που να τη δοκίμασε και να μου πει πώς είναι trouble free? Προς το παρόν είμαι με την 4.8.22
-
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας
-
Είμαι κι εγώ στην 21 πλεον όπως κάνω κάθε φορά άλλωστε. Ωστόσο το θέμα διαχείρισης μνήμης παραμένει - από 250-850mb όταν κάνω καθαρισμό! Δε συμβαίνει το ίδιο όμως με το mi2 το οποίο έχει ελεύθερη μνήμη από 800-1.2mb Σίγουρα λοιπόν δεν είναι θέμα συσκευών mi3 ???
-
Congrats doctor