Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 316.

• Να επαναφέρω το θέμα που είχε πέσει σε "καλοκαίρια" νάρκη και να αναφέρω ότι μετά από εγχείρηση που κάναμε μ'εναν φίλο (κι αφού μας ήρθε το ανταλλακτικό), στέφθηκε με επιτυχία!! Yaayy!! Το μόνο κακό είναι ότι κάτι με το ηχείο δε συνδέθηκε καλά κι ο ήχος ακούγεται λίγο περίεργα, θέλει μια μικρή "επεμβασουλα" ξανά μάλλον. Αν κάποιος τύχει - χτύπα ξύλο - και θέλει βοήθεια, ας μπει εδώ να ρωτήσει από πού το πήραμε και τι χρειάστηκε για την επισκευή Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Ta…

• RE:

pillopoulos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από xristo2121: “Δεν είναι πρόβλημα της ram νομίζω αλλά του firmware μάλλον. Ξέρω ότι χρειαζόταν 64 για το mi flash αλλά δεν νομίζω το adb να θέλει 64 εκτός αν το unlock tool θέλει Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Το δοκίμασες; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από xristo2121: “Ότι μπορεί να είναι στο YouTube και να παίζει και μετά να κλείνει τελείως το πρόγραμμα και το κάνει και σε αλλα προγράμματα . Να ρωτησω αφού ξεκλειδωσω το bootloader ,χρειάζεται να έχω 64 bit ή μπορώ να με 32 bit για να το φλασαρω; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Δες το 3ο ποστ Ram προβλημα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @xristo2121 Σου "έφαγε" λιγότερο από 20% με 3 ώρες ανοιχτή οθόνη και θες καλύτερη διαχείριση μπαταρίας;;;... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από udasile: “Ενα μικρο σχολιο για τους ενδιαφερομενους οσο αφορα την μπαταρια . Το κινητο το παρελαβα 1/6 , το ξεφορτισα την ιδια μερα και εκανα μια πληρη φορτιση και το κινητο ανοιχτηκε το πρωι της 2/6 . Φορουσε μεχρι εχθες την official stable και τωρα μετα το Unlock φοραει την ελληνικη 6.5.26 dev. 24/24 wifi , gps , συγχρονισμος ανοιχτα, και φωτεινοτητα 30-40%. Ελαχιστη χρηση προγραματων και αρκετα τηλεφωνα και σημερα 7/6 εχω ακομα 18% μπαταρια. νομιζω οτι παρηγγειλα nokia 3210..... …

• Original Xiaomi Mi IV Hybrid Earphones Wired Control Headphone with MIC for Android iOS Original Xiaomi Hybrid Earphone Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

pillopoulos - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση: “7.3.2.0 εννοείς ?? Ναι αυτήν την μορφή, έχει τύχει όμως να βρεθούν official και με ελληνική γλώσσα, μάλλον δεν τους είχαν αλλάξει όνομα” @NasDriver Όχι, εννοώ τη μορφή του να έχουν κι άλλες γλώσσες εκτός από αγγλικά /κινέζικα, να έχουν εγκατεστημενο το playstore και τα "καλούδια" της Google και να έχουν απεγκατεστημενες τις κινεζικες εφαρμογές Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Official ROM σε Redmi 3 PRO

Μήνυμα

Αυτή τη μορφή δεν έχουν οι λεγόμενες global roms? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @alexironaek Είχα περάσει κι εγώ το xposed και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έπρεπε όμως να περάσω με έκδοση που είχε τροποποιησει ένας developer αποκλειστικά για miui. Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Κάθε κινητό θέλει διαφορετική έγκριση Η κάρτα σιμ δικαιούται μία φορά το μήνα έγκριση... Άρα δες το αν σου επιτρέπεται” (Hidden Content) Μπήκα στο en.miui.com/unlock και αφού έκανα login, με παρεπεμψε να κατεβάσω το miflash. Αυτό σημαίνει ότι όταν παραλάβω, θα μπορώ να ξεκλειδωσω κατευθείαν; Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Προερχομαι από redmi note 3 PRO και σήμερα παρήγγειλα το "μικρό" PRO. Με το note είχα πάρει έγκριση ξεκλειδωματος. Θα πρέπει να κάνω εκ νέου αίτηση για ξεκλείδωμα τώρα ή ισχύει η αίτηση που είχα κάνει για το "μεγάλο αδερφάκι"; Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Αν είναι έτσι μπορείς να βρείς φορτιστή με έξοδο > 2.0Α??” Τέτοιον έβαλα Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ανοίγει το κινητό. Απλά δεν φορτίζει Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Θα έλεγα άστο χωρίς μπαταρία για 40λεπτά και μετά δοκίμασε πάλι! :)” Το έκανα και έβαλα να φορτισει αλλά τίποτα. Παρατήρησα ότι όση ώρα το άφησα στο φορτιστή, είχε ανεβάσει θερμοκρασία η άκρη του καλωδίου που κουμπώνει στο κινητό και το κατω μέρες του κινητού, εκεί που κουμπώνει το καλώδιο. Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την έκανα την διαδικασία αλλά δε μου λειτούργησε... Έβγαλα τη μπαταρία για κάνα δεκάλεπτο βέβαια. Μήπως δεν ήταν αρκετή η ώρα ή μάλλον πρέπει να "πάω" Κίνα; Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από lallasgr: “Καλά το ποστ μου που προτείνω να βγάλετε μπαταρία για μισή ώρα και να βάλετε κάνεις δεν το δε??? : :confused: :confused: Sent from my Redmi Note 3 Pro” Το είχα δει και το είχε πει κι ο drsag αλλά φοβόμουν μην τραυματισω το καπάκι γιατί δεν είχα κάποιο πλαστικό εξάρτημα, ειδικό γι'αυτη τη διαδικασία Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tsine: “Παράθεση από Bodai: “Αν το στείλετε με tracking number και χαθεί ... έχετε όλα τα δικαιώματα απένταντι στα ΕΛΤΑ.. @tsine αν φοβάσαι τόσο, μπορεις και να το ασφαλίσεις το πακέτο ..” Τελικά παιδιά σήμερα παρέλαβα το κινητό από το thefixers... Μου είπανε ότι δεν το φτιάξανε.. Απλά τσέκαραν αν φταίει η μπαταρία και τι φορτησαν... Ως διαμαγιας όμως το κινητό λειτουργεί πλέον... Φορτίζει κανονικά και όλα κομπλέ..... Μου είπανε βέβαια ότι δεν το πολύ πειραξανε γιατί παντού είχε προ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από hoyas: “Παιδιά δεν θα το στείλετε συστημένο; Με tracking number ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Βεβαίως Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @tsine Νομίζω (απ'ότι έχω ακούσει) ότι έλεγαν για δέματα που αφορούσαν τη Singapore post. Έχει να κάνει μ'εμας αυτό; Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tsine: “Παράθεση από pillopoulos: “Εγώ πάντως που μίλησα με vickmall, μου είπαν να τους το στείλω αλλά περιμένω ακόμα από εσάς μήπως βρούμε κάποια λιγότερο χρονοβόρα λύση και είμαι ακόμα στην αναμονή. Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι και εμένα μου είπαν στο minideal Να στο στείλω πίσω ...Αλλά δεν είναι το θέμα του χρόνοβόρο μόνο ....είναι και το θέμα του αν και πότε το δέμα θα φτάσει ...Και όταν φτάσει αν θα το δεχτούν με εγγύηση” Θεωρώ πως δεν έχουν λόγο να μην …