Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 316.

• @lallasgr Στο redmi note 2 ενός φίλου που διαθέτει παλιότερη έκδοση αντροιντ, του ανοίγουν μια χαρά τα pop-up... Και κάτι άλλο επίσης, στο fb messenger, αργούν κάποια λεπτά να έρθουν τα μηνύματα, ενώ την έχω βάλει την εφαρμογή σε αυτόματη εκκίνηση και κλειδωμένη στις πρόσφατες. Γιατί συμβαίνει αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

pillopoulos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Αυτό που αναφέρεις @pillopoulos τύχαινε να μου συμβαίνει και στο samsung note 2. Αν πας και ανοίξεις μόνος σου τον firefox ας πούμε δεν φορτώνει κανονικά? Σε μερικά δίκτυα που συνδέομαι ανοίγει το ίντερνετ στα notification αλλά δεν κάνει pop up όπως λες. Κατεβάζω να δω τις ενημερώσεις πατάω επάνω στο firefox και ανοίγει τότε κανονικά!” Το έχω κάνει αλλά πλέον δεν ανοίγουν... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όταν συνδέομαι σε γουι φι που απαιτεί να ανοίξει σελίδα για να συνδεθώ, δε μου την εμφανίζει, δεν ανοίγει το pop-up... Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Applesnk: “Παιδιά ξέρουμε εάν το κινητό θα πάρει marshmallow? Sent from my LG-D802 using Tapatalk” Φυσικά και θα πάρει. Το 2016 κυκλοφόρησε... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Souits: “@pillopoulos Για εμένα το καλύτερο θα ήταν μια καθαρή εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης. Είναι πάρα πολύ καλή και πραγματικά σταθερή. Εάν δεν ξέρεις πως να κάνεις καθαρή εγκατάσταση πες μου να σε βοηθήσουμε.” Ξέρω, είμαι "παλιός" στα φλασαρισματα . Ευχαριστώ πολύ

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@pillopoulos πείραξες καμία ρύθμιση του? Ειναι ο stock kernel?” Παράθεση από Souits: “@pillopoulos πια ρομ φοράς και πες μας εάν είναι root.” Είναι η τελευταία stable ελληνική. Το μόνο που έχω περάσει είναι το xposed. Λέτε να παίζει αυτό ρόλο; Ρουταρισμενο είναι από μόνο του νομίζω. Πάντως δεν έχω περάσει το supersu Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχετε καμία ιδέα γιατί μου κρατάει ο kernel το κινητό χωρίς να μπαίνει σε Deep sleep? 7087fb85817478e8b7daa454a8b51d37.jpg3b3761ddaffda9c378736cfe8ff67caa.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• XiaomiΜΑΝΙΑ

pillopoulos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ξέρουμε τι gadget είναι αυτό; 8d7a6ffa0a9bbe234a4b88bd8465018b.jpg Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άρα @Project_P @lallasgr , εμείς τι κάνουμε; Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω να αναφέρω ένα "bug" το οποίο συνεχίζεται από την προηγούμενη stable rom, τώρα διαθέτω την τελευταία. Όταν τελειώσεις μια κλήση ή απομακρύνεις τη συσκευή απ'το κεφάλι σου, συνεχίζει να είναι σβηστη η οθόνη. Πρέπει να πατήσεις το lock button για να ανάψει. Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @requiem78 προς αποφυγή των μεγάλων ποστ, θα αναφέρουμε το όνομα του μέλους που θέλουμε να απευθυνθουμε, βάζοντας πριν το username του μέλους, το "@". Φιλικά πάντα Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σαν πολύ γρήγορα δε βγήκε η επόμενη stable? Συνήθως λέγανε ότι βγαίνει περίπου κάθε 2 μήνες. Έχει κάπου να δούμε τι άλλαξε από τη μια ρομ στην άλλη; Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Project_P: “ ” Κι εγώ, με την ίδια ρομ, δε μου έχει εμφανιστεί κάτι τέτοιο. Την έχω περίπου 10 μέρες. Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

pillopoulos - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από requiem78: “ 1) Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει την κατανάλωση της μπαταρίας έτσι ώστε να μην τρέχει στο παρασκήνιο αλλά ούτε και στην εκκίνηση του κινητού. Η αλήθεια είναι ότι το γέμισα με εφαρμογές και είδα ότι η μπαταρία καταναλώνει σχετικά γρήγορα όπως επίσης και η φωτεινότητα. ” Λέγεται gsam battery monitor, είναι πολύ καλό και δεν καταναλώνει καθόλου μπαταρία Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από agendelo: “Το χα στο redmi 2 αυτό μέχρι που έβαλα τη ρομ του gkalen Sent from my 2014813 using Tapatalk” Έχεις την ελληνική 7.2.1.0.... Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σήμερα αυτό με τις πρόσφατες εφαρμογές μου το ξαναεκανε: άκουγα ράδιο στο TuneIn, αλλάζω εφαρμογή να δω κάτι άλλο - και ενώ το είχα κλειδώσει - σταμάτησε να λειτουργεί. Σορρυ αν σας έχω ζαλισει αλλά θέλω να δω αν βρούμε λύση σ'αυτό.... Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Ρε παιδιά, ΕΛΕΟΣ με τα ποστ για την αποστολή με τα ταχυδρομείο και τους ταχυδρομους. Υπάρχουν τα ανάλογα θρεντ για να ρωτήσετε ό,τι θέλετε. Εδώ μιλάμε για το REDMI NOTE 3 PRO!!!!! Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @dim74 Εδώ είσαι φίλε μου! Τσέκαρε το αρχικό ποστ βήμα βήμα και θα τα καταφέρεις, όπως εγώ και πολλοί εδώ ☺ Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Chridimi1: “Καλησπέρα παιδιά παρέλαβα πριν λίγες μέρες. Δίπλα από την έκδοση της MIUI γράφει beta. Να φανταστώ ότι το κινητό μου έχει την developer έκδοση; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Πιστεύω ο πανμεγιστος και τιτανοτεραστιος (γλυψιμο :p ) @MIUI_ART έχει τη λύση για όλα! Ο,τι και να σου πω εγώ, μπορεί να κάνω λάθος Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

@Chridimi1 Κάνω και download άμεσα τα τραγουδάκια που μ'αρεσουν, οπότε είναι "αδύνατο" να φύγει αυτή η εφαρμογή! Επιτρέπεται να κλείνουν οι εφαρμογές; Το messenger το έχω κλειδώσει κιόλας στις πρόσφατες εφαρμογές. Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk