Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 316.

• Καλησπέρα, θα επανέλθω με ένα θέμα που είχε αναφερθεί ξανά από μένα πριν λίγες μέρες. Πλέον, βάζω να παίζει στο background ένα τραγούδι από το YouTube (ogyoutube λέγεται η έκδοση) και με το που ανοίξω το fb, σταματάει να παίζει παρότι "καρφιτσωσα" την εφαρμογή. Το ίδιο θέμα συμβαίνει και με το fb messenger που αν ανοίξω άλλο πρόγραμμα, π.χ. facebook, κλείνει η "φούσκα" που ανοίγει με τον συνομιλητη. Είχα πει ότι μπορεί να συμβαίνει επειδή έχω τη συσκευή με τα 2gb αλλά κάποιος συμφορουμιτης (μου …

• RE:

pillopoulos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από pillopoulos: “” ” Παράθεση από caeser: “Παράθεση από pillopoulos: “ ” ” Το έχω κάνει στην εφαρμογή του μεσεντζερ, λέτε να φταίει που δεν έχω βάλει και το fb? Θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Edit: Άκυρο. Έχω βάλει και τις δύο εφαρμογές στην αυτόματη έναρξη.... Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pillopoulos: “Έχω την τελευταία ελληνική stable και τελευταία ενώ η μόνη εφαρμογή που έχω "κλειδωμένη" στις πρόσφατες, είναι το μεσεντζερ του fb και κάποιες φορές κλείνει μόνο του. Είναι θέμα της ρομ ή είναι επειδή έχω την έκδοση με τα 2gb ram? ” @MIUI_ART Πες τίποτα ρε γκουρού του MIUI!!! :p Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω την τελευταία ελληνική stable και τελευταία ενώ η μόνη εφαρμογή που έχω "κλειδωμένη" στις πρόσφατες, είναι το μεσεντζερ του fb και κάποιες φορές κλείνει μόνο του. Είναι θέμα της ρομ ή είναι επειδή έχω την έκδοση με τα 2gb ram? Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “” Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από lallasgr: “ ” ” Συνήθως μου συνέβαινε μετά από τελείως σβηστη οθόνη να μην λειτουργεί και όταν πατούσα το power button λειτουργούσε αλλά σήμερα χρειάστηκε να ανοιγοκλεισω δύο φορές την οθόνη για να επανέλθει... Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χτες και σήμερα, δε μου λειτουργεί πάντα το δακτυλικο αποτύπωμα. Έχω την τελευταία ελληνική stable, 7.2.1.0. Φταίει η ρομ ή μήπως κάποια ρύθμιση που μπορεί να έχω κάνει εγώ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ξέρουμε με ποιο τρόπο μπορούμε να ταξινομησουμε τα τραγούδια στη "μουσική"; Ανά διάρκεια, ανά ημερομηνία προσθήκης κλπ... Edit : Μόλις βρήκα τυχαία ότι στη λίστα με τα τραγούδια μέσα στην εφαρμογή της μουσικής, αν "τραβήξεις" προς τα κάτω, σου βγάζει τις επιλογές που αποζητουσα

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από pillopoulos: “xposed module μέσω του twrp, είναι συμβατό με το redmi note 3 PRO ή θα πέσω σε κάνα bootloop? Έχω την τελευταία ελληνική stable rom 7.2.1.0 ” Τα xposed είναι σα τον καρκίνο στο σώμα της MIUI. Ειδικά σε Stable έκδοση είναι σα να προκαλείς τον ξαφνικό θάνατο έστω και εικονικό της συσκευής σου. Αυτά τα ολίγα... :lol:” Ήταν η πιο τρομακτική περιγραφή που θα μπορούσες να κάνεις!! Χαχα, τι μπορεί να πάθει η συσκευή δηλαδή; Βασικά, μόνο για ένα applica…

• Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση: αν θέλω να περάσω το xposed module μέσω του twrp, είναι συμβατό με το redmi note 3 PRO ή θα πέσω σε κάνα bootloop? Έχω την τελευταία ελληνική stable rom 7.2.1.0 @caeser Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από jsjsjs13: “Εγώ γιατί έχω την αίσθηση ότι με την τελευταία ελληνική stable 7.2.1.0 η μπαταρία δεν είναι τόσο καλά όπως με την προηγούμενη ελληνική stable 7.1.18.0 ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Τι κατανάλωση έχεις δηλαδή; Βάλε ένα screenshot να πάρουμε μια ιδέα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν και νωρίς ακόμα, θα πω την εμπειρία μου με την ελληνική 7.2.1.0. Το κινητό μου δίνει την αίσθηση ότι ΠΕΤΑΕΙ! Είχα τη μουλτι από το vickmall και είχε ένα δύο θεματακια τα οποία δεν ήταν ικανά να με κάνουν να μπω στη διαδικασία φλασαρισματος αλλά επειδή κάποια στιγμή θα το έκανα, το πραγματοποιησα χτες το βράδυ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

pillopoulos - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν ξέρω τι ακριβώς Wipes έκανες και τι μηνύματα πήρες. Κάνε και πάλι Flash την ROM που είχες εγκατεστημένη στην συσκευή σου, και αν σου βγάλει και πάλι μηνύματα στο TWRP , γράψε τα τι ακριβώς σου λένε, ή δώσε μας μία Φώτο... :D” Αυτό ακριβώς έκανα και πήγαν όλα καλά ευτυχώς! Ευχαριστώ πολύ εσένα και όλα τα παιδιά με τους οδηγούς που μας ανοίγουν τα μάτια! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Project_P: “@pillopoulos Μην ανυσηχεις για αυτο το λογο υπαρχουν και τα φορουμ για να ανταλλασουμε αποψεις και να βοηθαμε ο ενας τον αλλο. Καθε κινητο και εταιρια ειναι διαφορετικη. Με αλλες συσκευες ειχα ασχοληθει και εγω αρκετα αλλα με τα xiaomi παιζουν διαφορετικη μπαλιτσα Σιγα σιγα ομως μαθαινω(ουμε) πως παει η δουλεια. Σου εχει ερθει και κωδικος για ξεκλειδωμα?” Ναι, όλα τα "εφόδια" τα είχα.;) Τώρα είμαι με ελληνική stable 7.2.1.0!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιών…

• @MIUI_ART Εκανα στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου advanced wipe σε system, internal storage, cache (και αλλο ενα που δε θυμαμαι που ηταν μαζι στην "τετραδα" που επελεξα) κι εκανα μετα install την τελευταια stable rom που εχετε στο φορουμ αλλα στο τελος μου εβγαλε failed και μια αραδα λεξεις με κοκκινα γραμματα. Να την ξαναπερασω ή εκανα καμια βλακεια που εκανα advanced wipe?

• Παράθεση από Project_P: “@pillopoulos σου ειχα πει και πιο πανω αν εβγαλες τα signature πριν κανεις οτιδηποτε και σου εβαλα και λινκ πως γινεται Tελος παντων το θεμα ειναι οτι βρηκες ακρη. Απλα διαβαζε ΠΟΛΥ προσεκτικα ολα τα post πριν κανεις οτιδηποτε ” Η πλάκα είναι ότι αυτό με τις υπογραφές δεν το έκανα αλλά όταν περασα το mi pc suite περάστηκαν κι οι drivers γιατι με παρεπεμψε καποια στιγμη. Συγγνωμη που σας ταλαιπωρησα, φανταστειτε οτι με την προηγουμενη συσκευη μου το φλασαρισμα το ειχα στη…

• Παράθεση από Souits: “@pillopoulos Πιστεύω να είσαι σε λειτουργία κατάργησις ηλεκτρονικών υπογραφών έτσι;;; ” Ξεκινησα το φλασαρισμα, ολα βαινουν καλως για την ωρα..... Ξεχασα να κανω μπακ απ, το μπακ απ που εχω στο mi account απο φωτο και εφαρμογες, θα τα ξαναβαλει τα πραγματα στη θεση τους ή οχι;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Project_P: “το debugging το εχεις ενεργοποιημενο και την συσκευη ανοιχτη οταν ξεκινας το adb ετσι? και δινεις και απο την συσκευη το οκ για το debugging?” Τώρα με το Mi pc suite μου το αναγνωρίζει.... Έλεος Από redmi note 3 PRO με Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Souits: “@pillopoulos Κάνε εγκατάσταση miflash, mi pc suite και universal adb.” Παράθεση από Project_P: “Οταν το κουμπωνεις στο usb και βαζεις συσκευη πολυμεσων στο βγαζει κανονικα στον ''Yπολογιστη Μου) σου σαν Redmi 3? Και εμενα το ιδιο ακριβως εβγαζε και δεν χρειαστηκε να περασω drivers. Κατι αλλο πρεπει γινεται λαθος στην διαδικασια” Το μόνο που δεν είχα κάνει εγκατάσταση ήταν το Mi pc suite. Τα άλλα τα έχω κάνει. Όταν το συνδέω, το αναγνωρίζει σαν redmi note 3. Έχω αρχίσει κι ε…

• Συγγνώμη αλλά ψάχνω για τις fastboot roms αλλά δεν τις βρίσκω. Πού είναι;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Project_P: “Για βάλε κάνα print screen από την διαχείρηση συσκευών να δουμε πως το φαίνεται στα port και πώς το αναγνωρίζει” 70c17168b14a92ff4fb429a062a15f5d.jpg Από redmi note 3 PRO με Tapatalk