Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 316.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Emmanouil Syrengelas: “Παράθεση από pillopoulos: “Καλησπέρα. Κατέβασα σήμερα στης κοπέλας μου το MI max την πρόσφατη global με nougat 7.2.16 και κρασαρουν το fb και το messenger. Έκανα και εκκαθάριση δεδομένων, απεγκατασταση -εγκατάσταση αλλα πάλι τα ίδια Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κι εγώ είχα ένα θεματάκι με το messenger. Έκανα απεγκατάσταση κι εγκατάσταση και λύθηκε.” Το messenger "ψευτο"λειτουργει. To facebook ό,τι κι αν του έκανα δε λειτούργησε Στάλ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Neszus: “@NasDriver έχεις δίκιο φίλε μου, στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα @derveni όταν λες φίλε να το αφήσω να φορτίσει 8 με 10 ώρες εννοείς 'εικονικά' ας το πούμε έτσι, δηλαδή να το έχω απλά επάνω στην πρίζα μιας και δεν "νοιώθει"; Αποφορτίζει με τον τρόπο αυτό; Γενικά όπως την ακούτε την περίπτωση παιδιά πάει για αλλαγή πλακέτας ή μπορεί και να 'σωθεί' η κατάσταση;” Έχω την εντύπωση ότι τσάμπα παιδεύεσαι, θα ψάξω να βρω το λινκ να παραγγείλεις πλακέτα @Neszus Εδώ είσαι senove.c…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasosko: “καλησπερα μια ερωτηση στην επιλογη για προγραμματιστες-βελτιστοποιηση μνημης συστηματος ειναι στο μεσαιο.τι ακριβως κανει αυτη η ρυθμιση?” Κρατάει λιγότερες εφαρμογές στο background. Αν το απενεργοποιήσεις, θα σου κρατάει το μέγιστο αριθμό που χωράει η μνήμη. Αν το βάλεις στο μέγιστο θα σου κρατάει πολύ λίγες εφαρμογές στη ram. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από pillopoulos: “Πηγαίνω flash-->zip file --> επιλέγω το αρχείο του mic και μετά μου ζητάει να κάνει επανεκκίνηση και μπαίνει στη recovery που δε δουλεύει... ” Αν ο bootloader είναι ξεκλειδωμένος σημαίνει ότι μπαίνει στην μέση το αυτόματο script που αποτρέπει την εγκατάσταση του TWRP. Θα πρέπει να βρείς η/υ ...” Αν και πλέον έχω αλλάξει προσωρινά συσκευή, έβαλα το ελληνικό twrp στο mi5 μου και το είχα αφήσει. Σήμερα, το ξαναεπιασα στα χέρια μου για να φλασαρω άλλη …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από pillopoulos: “Το έχω κατεβάσει ρε γαμωτο αλλά κάνει επανεκκίνηση στη recovery για να το κάνει install... ” Και δεν ολοκληρώνεται τελικά η εγκατάσταση του TWRP??” Πηγαίνω flash-->zip file --> επιλέγω το αρχείο του mic και μετά μου ζητάει να κάνει επανεκκίνηση και μπαίνει στη recovery που δε δουλεύει... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από pillopoulos: “Το ήξερα αυτό, απλά έλεγα μήπως το γλίτωνα με τίποτα εντολές από το κινητό... Ευχαριστώ πάντως! ” Σου απαντώ αν και είδα και την ερώτηση στον @michael Μπορείς να πας και με το flashify αρκει να κατεβάσεις zip file του TWRP και όχι .img” Το έχω κατεβάσει ρε γαμωτο αλλά κάνει επανεκκίνηση στη recovery για να το κάνει install... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@pillopoulos Βάλε το κινητό σε fastboot λειτουργία. Κατέβασε το twrp3.0.2-0_by_mic_gemini και κάνε τα παρακάτω 3ος τρόπος σύμφωνά με τον οδηγό TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.” Το ήξερα αυτό, απλά έλεγα μήπως το γλίτωνα με τίποτα εντολές από το κινητό... Ευχαριστώ πάντως! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση: “Εγώ έχω windowslive.com.Έχω βρει από τον υπολογιστή μου τις ρυθμίσεις του διακομιστή τις βάζω αλλά πάλι τίποτα.” @komkar Κάποια στιγμή στέλνει η Microsoft ένα μήνυμα που σε παραπέμπει, αν θυμάμαι καλά, να κατεβάσεις την εφαρμογή του outlook. Αν δεν πατήσεις την επιλογή να κατεβάσεις την εφαρμογή ή να συνεχίσεις να δέχεσαι τα mail σου από άλλον client, δε σε αφήνει να σου έρχονται άλλα email. Αυτό είχα πάθει κι εγώ και στο αναφέρω σαν απέλπιδα προσπάθεια Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμ…
-
Καλησπέρα, παρέλαβα σήμερα την έκδοση με τα 2g/16gb για την κοπέλα μου κι έχει την unofficial rom με τα ελληνικά. Θέλω να του περάσω με miflash τη fastboot αλλά βλέπω ότι υπάρχει μόνο για την έκδοση με τα 32gb και πάνω. Θα έχω πρόβλημα; Ξέρει κάποιος; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και σε mi5 περαστηκε η 6.10.20 με dirty flash από 6.9.15 και όλα φαίνεται να δουλεύουν ρολόι (Hidden Content) Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk