Καλησπερα μια βοηθεια παρακαλω γιατι εχω καπως μπερδευτει το twrp3.0.2_by_mic_hydrogen τι διαφορες εχει απο το official ?
Το ειχα βαλει αρχικα και αντιμετωπισα τα προβληματα που ανεφεραν τα παιδια στα πρωta ποσταρισματα με το κελιδωμενο Partition και αφου εκανα format μπορεσα να παω παρακατω και να περασω την Ελληνικη rom μετα απο ανασφαλεια ειπα να κανω ολα τα βηματα απο την αρχη με το official twrp και κολλησα παλι οπως την ειχα παθει στην αρχη μονο που τωρα δεν καταφερα να περασω την rom με adb sideload αλλα με install απο την καρτα αφου μετα απο καποια επανεκιννηση μπηκα ξανα στο recovery που ομως δεν ειναι το official που περασα τελευταιο αλλα ειναι το twrp3.0.2_by_mic πως γινεται ?
Ποια ειναι η τελευταια version adb καπου πηρε το ματι μου 1.0.36 ισχυει ? βλεπω οτι ειχε ανεβει για htc τηλεφωνο ?
Ναι, εκανα πρωτη φορα εγκατασταση του twrp, και δε με αφηνει να κανω install την ελληνικη ρομ. Δεν ειχα κωδικο, ειχα κανει επαναφορα εργοστασιακων, δε διαβαζει την internal memory
Αν μπορει καποιος να βοηθησει.Δεν μπορω να μπω στον λογαριασμο μου στην MUI,
κανω την διαδικασια σαν να εχω ξεχασει τον κωδικο μου,μου λεει στο τελος οτι
ο κωδικος αλλαξε επιτυχως αλλα οταν ξαναπροσπαθω να μπω παλι μου λεει λαθος κωδικος.