Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 316.
-
Να σημειώσω κι εγώ εδώ, ότι ο φίλος @geoanto555 χτες πραγματικά έστησε (....) για τη συσκευή φίλου. Μόνο με το Teamviewer πρέπει να έφαγε πάνω από 3 ώρες για χάρη μας. Γι'αυτό ο σεβασμός στο μεράκι και στην καλή θέληση όλων των παιδιών που μοχθουν και χάνουν χρόνο απ'τη ζωή τους για την κάθε συσκευή μας, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε... Στάλθηκε από το PRO 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Απλα ξεκλειδώνεις και reboot...θα ανοίξει στην stable λογικά” Την ελληνική είχα, απλά στο τέλος του περασματος της stable μου είχε βγάλει 2 φορές ερρορ και έκανα επανεκκίνηση και τωρα δεν ανταποκρινεται σε τίποτα... Έχω περάσει σε αρκετές συσκευές ρομ, ξέρω τι παίζει Στάλθηκε από το PRO 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Από Ελληνική developer MIUI 8 σε Ελληνική stable MIUI 7 ? Αν ναι, τρέξε το unlock tool να ξεκλειδώσεις bootloader πάλι.” Ναι... Στάλθηκε από το PRO 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μπες στην διαχείρηση συσκευών των windows k δες πως την βλέπει την συσκευή σου..σε fastboot μιλαμε..” Android device... Από εκεί αρχικά πονηρευτηκα ότι αυτό φταίει Στάλθηκε από το PRO 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dtsilog: “Με το κινητό σε fastboot mode, γράφεις "fastboot devices" και σου βγάζει waiting for device;” Παράθεση από geoanto555: “Εχεις κανά Teamviewer na μπω να δω; Στείλε μ inbox”
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Σε fastboot μπαίνει; Για μπες και κάνε έναν έλεγχο bootloader αρχικά... Μετά θα ξανα φλασάρεις με σωστά αρχεία... (μήπως μπερδεύτηκες με κανα 3 προ)” Στον έλεγχο, μου βγάζει waiting for device... Έχω την εντύπωση ότι έχει απενεργοποιηθει το usb debugging αλλά τώρα δεν έχει ρομ μέσα για να το ενεργοποιουσα απ'το μενού... Στάλθηκε από το PRO 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ωραία.. πολλά κινητά το κάνουν αρκεί να τους δώσεις χρόνο..χεχε” Τελικά φλασαρα το twrp για τη συγκεκριμένη συσκευή (land), κατέβασα την τελευταία σταθερή ρομ και το τηλέφωνο δεν άνοιξε ποτέ και τώρα δε μπαίνει ούτε στη recovery... Τι συνέβη; Όταν πατάω adb devices μου βγάζει "unauthorized"... Αφού όμως πήγε 100% το ξεκλείδωμα πριν... Στάλθηκε από το PRO 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “@pillopoulos Την τελευταία κατέβασες; Δοκίμασε να κατεβάσεις παλιότερη... Αν όχι και με αυτήν δεν έχεις και πολλές επιλογές...” Τελικά παρότι παιδευομουν να περάσω την τελευταία developer γιατί δεν έβρισκα πιο παλιά, ξεκλειδωσε με την τελευταία stable! Κουφό;;;; Στάλθηκε από το PRO 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Με global σου ήρθε ή με Κινέζικη;” Κινέζικη. Αν έχεις την καλοσύνη κάνε με "αναφορά" με το username μου για να ξέρω ότι μου απάντησες Στάλθηκε από το PRO 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρέλαβα κι εγώ σήμερα το κινητό του τίτλου για φίλο. Έκανε μόνο του update στην τελευταία stable (7.5.5.0) και κατέβασα την τελευταία developer για να ξεκλειδωσω αλλά δεν κάνει update μέσω του updater. Μου βγάζει το "could not verify package". Να σημειώσω ότι δεν έχω βάλει σιμ. Μήπως είναι αυτός ο λόγος που μου βγάζει αυτό το αποτέλεσμα; Στάλθηκε από το PRO 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν χρησιμοποιείς την εφαρμογή του facebook βγάλε την καλύτερα, είναι από τις πλέον ενεργοβόρες εφαρμογές. Να προτιμάς την σύνδεση μέσα από browser.” Ρε παιδιά,συγνώμη κιόλας. Εδώ βλέπουμε ότι του έχει καταναλώσει 10% με 45 λεπτά ανοιχτή οθόνη, μετά από 6,5 ώρες! Γιατί να βγάλει την εφαρμογή, αφού αυτή η κατανάλωση είναι πολύ καλύτερη απ'οτι θα λέγαμε "φυσιολογική" Sent from my iPad using Tapatalk
-
@xouzouris Εφόσον σου φορτίζει, κράτα το έτσι. Εμένα το ανταλλακτικό μου στοίχισε με τα μεταφορικά κάτι λιγότερο από 20€. Η τοποθέτηση ήταν πανευκολη πάντως. Στάλθηκε από το PRO 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
"Συνάδελφοι", καλησπέρα. Σκοπεύω να αγοράσω σε φίλο την συσκευή από εδω: Buy Xiaomi Redmi Note 3 Pro Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core,1.8GHz 3GB RAM 32GB ROM 5.5 Inch Smartphone Είναι όντως από Ευρώπη (για γρήγορη μεταφορά ρωτάω); Είναι πολύ καλή η τιμή, ή μου φαίνεται;; Στάλθηκε από το PRO 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xouzouris: “Ξανα ανασταινω το νημα γιατι το επαθα κι εγω... Βεβαια, η δικη μου περιπτωση διαφοροποιειται λιγακι: πανω στον οιστρο της γκατζετίασης, ειχα βαλει εδω και κανα μηνα ενα απο αυτα τα ματζαφλαρια. Προχθες βραδυ, το εβαλα για φορτιση και αρχικα το κουμπωσα μαλλον στραβα (στα σκοταδια αυτα παθαινεις, η πλακα ειναι οτι γιαυτο το πηρα για να μην κουμπωσω αναποδα το microUSB στα σκοτεινα και το χαλασω), το κουμπωνω σωστα και διαπιστωνω οτι το κινητο εχει σβησει. Το αναβω, αναβει…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikostrex: “Με το επερχόμενο redmi note 4 helio x 20/25. Διάβασα 2 άρθρα που πραγματικά έμεινα έκπληκτος! Στο ενα δείχνει οτι ο 650 παει πολυ καλύτερα στην Gpu ακομα και απο το 652 lol. Και στο αλλο ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ειναι ο helio x 20 παρολο τα 10 core που έχει. Αθάνατο μου redmi note 3 θα κανει πολύ καιρό για να "παλιωσει" αυτο το μοντέλο Helio X20 vs Snapdragon 652 vs 650 vs Apple A8 Antutu Snapdragon 650 VS 652 - Which is Better? Philippines” Επειδή αυτή την περίοδο έχω συσκευή σ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosgm: “Global Dev 6.7.29 ... Ή CPU δεν μπαίνει σε deep sleep... Ένα ακόμα βημα πιο μακριά από το doze του mm το MIUI team εκεί στην Κίνα.” Έχεις screenshot από την κατανάλωση της μπαταρίας που έχει απ'τη "μαμά"; Νομίζω αυτό είναι bug του gsam και όχι της συσκευής Sent from my PRO 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vortalhe: “Όταν κάνουμε με twrp θέλει να τα περάσουμε sto pc;” Άμα έχεις βάλει να αποθηκευονται στην sd τα αντίγραφα ασφαλείας, όχι δε χρειάζεται Sent from my PRO 6 using Tapatalk