Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Από pc μην περιμένεις φόρτιση..... Δεν πάίζει.
      Να το φορτίζεις με το δικό του φορτιστή - καλώδιο ή τουλάχιστον με αντίστοιχο 2A επώνυμο.
      Όσο για το αν την ξέσκισες..... έχεις μείνει πολύ πίσω.
      Οι μπαταρίες δεν έχουν ανάγκη απο τετοια σήμερα...

Ο/H osalonikios έγραψε:

Ο/H Omzy έγραψε:

Μην αγχώνεσαι καμια μπαταρία δεν ξέσκισες. Την μπαταρία θα την ξεσκίσεις μονο αν την αφήσεις να αδειάζει για να την ξαναφορτίσεις.
      Γενικότερα τα καλώδια usb έχουν 4 επαφες. Οι 2 εξωτερικές ειναι που δίνουν ή παιρνουν ρευμα από την συσκευη και οι 2 μεσσάιες μεταφέρουν τα δεδομένα.
      Ότι καλώδιο και να χεις έχει σίγουρα τις 2 εξωτερικες επαφες κουμπωμένες. Για φόρτιση δεν έχουν σημασία οι 2 εσωτερικές.
      Αυτά απο μένα και όχι άγχος.
      Ωραια! χαιρομαι που σας ακουω τοσο αισιοδοξους χαχα :) θα παω σπιτι και θα το τσεκαρω. 2 μικροερωτησεις μονο εχω ακομα γιατι ειμαι ασχετος :p
      -το 2Α φανταζομαι ειναι τοσο ποσο γρηγορα θα φορτιζει ο φορτιστης και απ οτι κτλβαινω ειναι η καλυτερη επιλογη απο τις 2 που υπαρχουν (1Α και 2Α) σωστα?
      -Τα καλωδια ειναι ολα ιδια και σημασια εχουν οι ανταπτορες μονο? (αν τους λεω σωστα.. εννοω αυτοι που μπαινουν στην πριζα και εχουν θυρα usb για να μπει το καλωδιο) ή εχει σημασια και τι καλωδιο χρησιμοποιω?

• Στράβωσε τα λίγο με τα δάχτυλα.. ή βγες να πάρεις άλλο.

• Ο/H bilis1234 έγραψε:

Ο/H osalonikios έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

Καλησπέρα και πάλι έχω ένα θέμα το φις που μου στειλανε για τον ανταπτορα δεν μπαίνει σε καμία μπριζα τη κάνω τώρα???

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
      Μπορεις να βγάλεις 1 φωτογραφία τους "εγκληματίες";

Είναι μεγάλο μπροστά βρήκα ένα φις της Kodak 100-240v 50_60Hz max 0,2κανει??

• Διαφήμιση
    • Ο/H bilis1234 έγραψε:

Καλησπέρα και πάλι έχω ένα θέμα το φις που μου στειλανε για τον ανταπτορα δεν μπαίνει σε καμία μπριζα τη κάνω τώρα???

το ιδιο προβλημα ειχα πηγαινε σε εανα καταστημα με ηλεκτρονικα και παρε ενα φτηνος ειναι περιπου 2ευρω
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Ο/H Omzy έγραψε:

-το 2Α φανταζομαι ειναι τοσο ποσο γρηγορα θα φορτιζει ο φορτιστης και απ οτι κτλβαινω ειναι η καλυτερη επιλογη απο τις 2 που υπαρχουν (1Α και 2Α) σωστα?
      -Τα καλωδια ειναι ολα ιδια και σημασια εχουν οι ανταπτορες μονο? (αν τους λεω σωστα.. εννοω αυτοι που μπαινουν στην πριζα και εχουν θυρα usb για να μπει το καλωδιο) ή εχει σημασια και τι καλωδιο χρησιμοποιω?
      2a δηλώνει την ένταση που μπορεί να δώσει ένας φορτιστής.. Με λίγα λόγια αν έχουμε μία μπαταρία 4000mah με φορτιστή 2Α θα φορτίσει περίπου σε 2 ώρες..(εκεί βέβαια παίζουν κ άλλοι παράγοντες)
      Έχω δει κινητό να έχεις 3000mah μπαταρία και με φορτιστή 1200 να κάνει 5 ώρες..
      Τα καλώδια είναι σημαντικά και καλά ειναι να χρησιμοποιούμε και από αυτά "επώνυμα" καλής ποιότητας.

• Ο/H Omzy έγραψε:

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Από pc μην περιμένεις φόρτιση..... Δεν πάίζει.
      Να το φορτίζεις με το δικό του φορτιστή - καλώδιο ή τουλάχιστον με αντίστοιχο 2A επώνυμο.
      Όσο για το αν την ξέσκισες..... έχεις μείνει πολύ πίσω.
      Οι μπαταρίες δεν έχουν ανάγκη απο τετοια σήμερα...

Ο/H osalonikios έγραψε:

Ο/H Omzy έγραψε:

Μην αγχώνεσαι καμια μπαταρία δεν ξέσκισες. Την μπαταρία θα την ξεσκίσεις μονο αν την αφήσεις να αδειάζει για να την ξαναφορτίσεις.Γενικότερα τα καλώδια usb έχουν 4 επαφες. Οι 2 εξωτερικές ειναι που δίνουν ή παιρνουν ρευμα από την συσκευη και οι 2 μεσσάιες μεταφέρουν τα δεδομένα.
      Ότι καλώδιο και να χεις έχει σίγουρα τις 2 εξωτερικες επαφες κουμπωμένες. Για φόρτιση δεν έχουν σημασία οι 2 εσωτερικές.
      Αυτά απο μένα και όχι άγχος.
      Ωραια! χαιρομαι που σας ακουω τοσο αισιοδοξους χαχα :) θα παω σπιτι και θα το τσεκαρω. 2 μικροερωτησεις μονο εχω ακομα γιατι ειμαι ασχετος :P -το 2Α φανταζομαι ειναι τοσο ποσο γρηγορα θα φορτιζει ο φορτιστης και απ οτι κτλβαινω ειναι η καλυτερη επιλογη απο τις 2 που υπαρχουν (1Α και 2Α) σωστα?

Α = Αμπερ.
      Δεν τίθεται θέμα για καλύτερα αλλά για γρηγορότερα. Όσο πιο πολλά αμπερ τόσο πιο γρήγορα φορτίζει. Διαφορετικό χρόνο θέλει μια μπαταρία 3.000mah για να φορτίσει πλήρως και διαφορετικό μια στα 1800mah.
      Όπως και να χει μην αγχώνεσαι για την μπαταρία. Επαναφόρτιζε την και στο 1 και στα 2Α. Δεν προκειται να χαλάσει. Επίσης υπάρχουν και 0.5Α και 1.5Α και 2.1Α και 2.5Α κτλ. Δεν τρέχει τίποτα.
      Για τα καλώδια στα είπα πριν. Ότι και να βάλεις απλα μεταφέρει ρεύμα.

Even dead i will fight.
    • Τελικά την φορτηζω με το φις του redmi note 2 και τον ανταπτορα του pro 3 είμαι οκ λογικα

• Διαφήμιση
    • Ο/H nikostrex έγραψε:

Με το επερχόμενο redmi note 4 helio x 20/25. Διάβασα 2 άρθρα που πραγματικά έμεινα έκπληκτος!
      Στο ενα δείχνει οτι ο 650 παει πολυ καλύτερα στην Gpu ακομα και απο το 652 lol.
      Και στο αλλο ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ειναι ο helio x 20 παρολο τα 10 core που έχει. Αθάνατο μου redmi note 3 :grin: θα κανει πολύ καιρό για να "παλιωσει" αυτο το μοντέλο :thumbsup:

Helio X20 vs Snapdragon 652 vs 650 vs Apple A8 Antutu

Snapdragon 650 VS 652 - Which is Better? Philippines

Επειδή αυτή την περίοδο έχω συσκευή στα χέρια μου με τον εν λόγω επεξεργαστή, μου δίνει την αίσθηση ότι όντως ο 650 πρέπει να είναι πιο δυνατός αλλά ο Χ25 είναι σίγουρα λιγότερο ενεργοβορος! Βέβαια στη συσκευή μας δεν είχα συναντήσει θέμα προβλήματος στη διάρκεια της μπαταρίας μας αλλά κουβέντα να γίνεται... :)

Στάλθηκε από το PRO 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H bilis1234 έγραψε:

Τελικά την φορτηζω με το φις του redmi note 2 και τον ανταπτορα του pro 3 είμαι οκ λογικα

Ναι βρε μην κολλάς και σκέφτεσαι το παραμικρό..

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

Τελικά την φορτηζω με το φις του redmi note 2 και τον ανταπτορα του pro 3 είμαι οκ λογικα

Ναι βρε μην κολλάς και σκέφτεσαι το παραμικρό..

Είναι το άγχος της πρώτης μέρας!!!!

• Ο/H bilis1234 έγραψε:

Πάνε σε μαγαζί με ηλετρολογικο υλικό και ζήτησε.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nikostrex έγραψε:

Με το επερχόμενο redmi note 4 helio x 20/25. Διάβασα 2 άρθρα που πραγματικά έμεινα έκπληκτος!
      Στο ενα δείχνει οτι ο 650 παει πολυ καλύτερα στην Gpu ακομα και απο το 652 lol.
      Και στο αλλο ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ειναι ο helio x 20 παρολο τα 10 core που έχει. Αθάνατο μου redmi note 3 :grin: θα κανει πολύ καιρό για να "παλιωσει" αυτο το μοντέλο :thumbsup:

Helio X20 vs Snapdragon 652 vs 650 vs Apple A8 Antutu

Snapdragon 650 VS 652 - Which is Better? Philippines
      Οι Helio θέλουν πολλά ψωμιά ακόμη για να φτάσουν τους Snapdragon. Εάν καταφέρουν να τους φτάσουν ποτέ, αν και δεν νομίζω οτι προς το παρόν είναι αυτός ο σκοπός τους.
      Ο 615 650 είναι απο τους καλύτερους επεξεργαστές που έχει βγάλει η Snapdragon. Κορυφαίο θα τον χαρακτήριζα!
      Το RN3 pro...με τον 615 650 πάνω και την 510 GPU, έχει μία 3ετία ΓΕΜΑΤΗ που θα δουλεύει σφαίρα. Αρκεί να μην το πετάξουν οι Κινέζοι στην άκρη...πράγμα που είναι πολύ πιθανό.
      Ακόμη και να το απαξιώσουν όμως οι σχιστομάτηδες, η Cyanogenmod κοινότητα παραμονεύει...και μπορεί να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το εκπληκτικό αυτό σύνολο. ΄Οπως φαίνεται, η συσκευή έχει ακόμα περισσότερες δυνατότητες που δεν έχουν βγεί ακόμα στην επιφάνεια.

Γενικά: όσο περισσότερο ασχολούμαι με το Android και τις συσκευές που το φοράνε, τόσο περισσότερο θαυμάζω το RN3 pro και την MIUI.
      :)
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.