Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 316.
-
Παράθεση από jazzu4ia: “...τεστάρισα κι εγώ την miui 8... ...πέρα από τα αναμενόμενα bugs + lags... ...αισθητικές κυρίως οι αλλαγές, οι οποίες ειναι αμφιλεγόμενες... ...κάποιες καλές στο toggles layout, κάποιες κακές στα υπόλοιπα settings... ...ακόμα μεγαλύτερο μπέρδεμα με battery saver και στα της μπαταρίας... ...δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κάποιος και να χαλάσει το καλοσεταρισμένο του τηλέφωνο... ...και μόνο το γεγονός ότι ξεμείναμε με lolipop, ενώ ένα σωρό κινεζιές του σωρού φοράνε marshma…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Νομίζω ότι δεν ισχύει αυτό. Βασικά για αυτό βγήκε , για να βγάζεις με "16mpixel" selfie..” Λέει ότι πρέπει να έχεις συγκεκριμένη ρομ για αυτή τη λειτουργία How to take Selfie/Photos using fingerprint scanner on Redmi Note 3 | Xiaomi Advices Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@sanceliken2000 Α, δεν το ήξερα... Εγω ειχα κάνει δημιουργία λογαριασμού και με τα δύο (τηλέφωνο ΚΑΙ mail) με αποτέλεσμα να μην έχω αντιμετωπίσει το θέμα που έχεις. Δοκίμασες να κάνεις δημιουργία λογαριασμού με mail? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@sanceliken2000 Έχω την εντύπωση εντύπωση ότι μπορείς να κάνεις login και με το mail σου, επιλέγοντας στην πρώτη οθόνη που σε παραπέμπει να συνδεθεις με τον αριθμό σου, να πατήσεις στο "Άλλοι τρόποι να συνδεθείτε" Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikozzz35: “Δεν έχει ασύρματη φορτιση αλλά υπάρχει ασύρματο module που συνδέεται στην θύρα φορτισης τού κινητού κ γυρίζει στην πλάτη τού κινητού κ αφού βάλεις θηκη δεν φαίνεται τίποτα. Οπότε κ αγοράζεις βαση αυτοκινήτου ασύρματης φόρτισης .Αντε κ μια επιτραπέζια βάση για το σπίτι κ είσαι τούμπανο” Και πού το βρίσκουμε αυτό το gadget φίλτατε; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Μπορει ο φορτιστης να εχει παθει χοντρη ζημια και στέλνει πολλάάάά Α και της αλλάζει τα φώτα της πλακέτας φόρτισης” Και στο s7 γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα; (αν θέλετε όταν μου στέλνετε, κάντε με αναφορά ή παράθεση του μηνύματος μου για να μου έρχεται ειδοποίηση) Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@NasDriver Τζίφος τελικά Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αν έχεις πάρει το κολλάει, δεν δοκιμάζεις να βάλεις πάλι την προηγούμενη πλακέτα ? Μπας και δεν τις καίει αλλά τις βραχυκυκλώνει ?” Θα το τσεκάρω, δεν έχω να χάσω και τίποτα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Εχω την εντύπωση ότι το κινητό μας δεν υποστηρίζει το quick charge.” Θα συμφωνήσω αλλά παρόλα αυτά, δε δικαιολογειται να καίγεται κάτι στην πλακέτα... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hoyas: “Αν μπεις στην διαδικασία να το ξαναφτιαξεις, άλλαξε φορτιστή να δούμε τι παίζει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εχω ξαναπαραγγειλει το ανταλλακτικό Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hoyas: “Ενδεχομένως να είναι ελαττωματικος ο φορτιστής Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Φορτιζω το s7 με γρήγορη φόρτιση εδώ και 2 βδομάδες Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jsjsjs13: “Αυτόν τον φορτιστή έχω και εγώ και φορτίζει στην θύρα που αναφέρεις από την πρώτη μέρα... Δεν νομίζω να είναι αυτό..” Το είχα κι εγώ αρκετές μέρες και φορτιζε μέχρι να τα φτυσει η πλακέτα , με το ανταλλακτικό σταμάτησε να φορτίζει μετά από 2 λεπτά... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από DaRk_dOg: “Μόνο ο επεξεργαστής δεν άλλαξε? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Και κάρτα γραφικών Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Μόλις παρέλαβα από Gearbest ένα χρυσό και είναι πολύ ωραία! Αγορά στισ 28 Μαίου παραλαβή εχτές!! 17 μερούλες έκανε!!!” Εγώ το παρήγγειλα 31 και έχει μπει Ελλάδα από τις 8 του μήνα! Ελπίζω να έρθει και σε μένα μέχρι Παρασκευή! Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hoyas: “@pilopoulos δώσε κανα link του φορτιστη να χουμε το νου μαε6 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” [Qualcomm Certified] BlitzWolf® BW-S2QC QC2.0+2.4A 30W Dual USB EU Charger Adapter With Power3S Tech Sale - Banggood Mobile Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το έκανα αλλά δεν είχε αποτέλεσμα :confused: Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κι όμως... Έβαλα τον ίδιο φορτιστή που είχα πάθει το θέμα και πάλι γιοκ φόρτιση!! Λέγεται blitzwolf και υποτίθεται ότι είναι για Qualcomm επεξεργαστές... Απ'ότι φαίνεται για κάποιο λόγο, μου καίει την πλακέτα που είναι υπεύθυνη για τη διανομή της φόρτισης (τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω εγώ). Το λέω ώστε αν χρησιμοποιεί κάποιος τον εν λόγω φορτιστή, να μην χρησιμοποιεί την έξοδο του fast charge γιατί λογικά αυτό μου κάνει τη ζημιά... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk