Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 139.

• Εμένα κάνει το εξής κουφό. Redmi 3s δοκιμασμένο με πολλές ρομ ζητάει pin δείχνει σήμα κανονικά παίρνεις τον αριθμό και λέει δεν έχει σήμα. Την τρίτη φορά που θα το καλέσεις θα χτυπήσει. Δοκιμασμένο με 3 διαφορετικές sim που σε αλλη συσκευή δουλεύουν κανονικά και εννοείται οχι κομμένες με το χέρι sim. Οπότε όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω μάλλον "αγοράσαμε" tablet. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα μία ακόμα ερώτησή. Αντικατάσταση οθόνης. Πέρασμά τελευταία xtrv stable και η ένδειξη led ισα που φαίνεται σε όλες τις ειδοποιήσεις. Επίσης οταν φορτίζει φαίνεται σε σκοτεινό χώρο οτι φωτίζεται η οθόνη κάτω από το led πάνω αριστερά. Παίζει με την αντικατάσταση να έχει φύγει από την θέση το led η είναι απόλυτα συγκεκριμένη η θέση του και αν έχει μετακινηθεί δεν θα δούλευε καθόλου; ευχαριστώ προκαταβολικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτα που δεν εχω δοκιμασει ειναι τα εξης. Να περασω τελευταια fastboot και να τα παρω απο την αρχη.Να περασω redwoolf recovery. Να περασω αλλη rom εκτος miui Τελικα περασα redwoolf recovery και ανοιγει σε χρονο dt οταν επιλεξω να ξεκινησει σε recovery ειτε με συνδυασμο πληκτρων ειτε reboot recovery απο το μενου απενεργοποιησης . Αβυσσος

• Σκέφτομαι να βάλω twrp από την τελευταία xtrv και να κάνω format τα πάντα ακόμα και το system Και να κανω και Format data για τα partition

• Ναι και επίσης εχω δοκιμάσει και με official twrp Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το ίδιο κάνει και με συνδυασμό πλήκτρων για να μπω η ακόμα και από το μενού απενεργοποίησης Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπερα σε ολους.Απορια.Redmi note 4 snapdragon μετα απο αντικατασταση οθονης σε καταστημα σε εγγυηση περασμα fastboot rom 9.2.1.0 με clean and lock, ξεκλειδωμα και προσπαθεια flash twrp δεν ανοιξε ποτε σε twrp υστερα απο 20 προσπαθειες . Επελεξα στην 20η να του αφησω χρονο και ανοιξε σε twrp μετα απο 7-8 λεπτα και απο τοτε για να μπω σε recovery πρεπει να περιμενω 5-6 λεπτα για να μπει.Εχετε να προτεινετε κατι?ΠΕρναω την τελευταια stable xtrv και ενημερωνω αν εξακολουθει να συμβαινει.Να προσθ…

• Καλημέρα σε όλους. Απέκτησα και εγώ την γνωστή κιτρινιλα στην οθόνη στο υψος των πλήκτρων. Αγορά από nok-shop.gr . Εχει κάνει κάποιος χρήση εγγύησης από το συγκεκριμένο μαγαζί; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καθαρή εγκαταστήσει σε redmi note 4 mido οταν είναι σε 4g και προσπαθώ να συνδέσω μέσω φορητού σημείου σύνδεσής αλλη συσκευή η αλλη συσκευή γραφεί συνδεδεμένο αλλά χωρίς ιντερνέτ. Σε 3g δείχνει να δουλεύει. Μία επαλήθευση από κάποιον. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 4X

DIMITRIS HANIAS - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

How To Change System Font In MIUI 8 Without Root - Redmi - Mi Community - Xiaomi Διάβασε εδώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ πήρα εκεί μία που είχαν σιλικόνης. Ακριβή βεβαία αλλά επειδή είμαι επαρχία και βρέθηκα για λίγη ώρα Αθήνα δεν μπήκα στην διαδικασία να ψάξω περισσότερο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οι φώτο από χθες που το άνοιξα. Δεν έχω βγάλει μόνο το πενάκι και το καλώδιο usb 87eeeaf21c7108eb40ff82f423d283c0.jpg7a228adfd4a8790efb98320904016bc3.jpge30e1ef5802d9b51aa432b43860a018c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κινητό ευρωπαϊκό φορτιστή καλώδιο usb και το μικρό πενάκι για την υποδοχή sim Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και οπωσδήποτε ευρωπαϊκό φορτιστή. Μην σας πουν για ανταπτορα. Ευρωπαϊκός. Μαύρος μονοκόμματος 2Α αν θυμάμαι καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χθες το πήρα εγώ από Nokshop στην Πατησίων. Στα 159 και με Β20 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και ετσι εχω δοκιμάσει. Δεν αλλάζει κατι. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε αλλο κινητο δουλεύει μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημερα παιδια. Εχω ενα mi note pro και εχωτο εξης πρόβλημα.Οταν συνδέω στην εν λογω συσκευή το bluetooth ακούγονται στο ακουστικό πολλά παράσιτα σφυρίγματα που κάνει αδύνατη την επικοινωνία.Μεχρι στιγμής εχω κάνει τα εξης. Πέρασμά 3 διαφορετικές ρομ stable και dev. Περασα και αλλη ρομ με καθαρή εγκατάστασή (fastboot) . Σύνδεσα αλλο bluetooth και κάνει ακριβώς το ιδιο. Εβαλα αλλη κάρτα sim στην συσκευή και κάνει πάλι τα ιδια. Δεν ανέβασα screenshot γιατί δοκίμασα διάφορες ρομ με το ιδιο αποτέλε…

• Εγώ πάντως το πρόβλημα το ελυσα από τοτε που το δουλευω με 2 sim χωρίς να κάνω καμία άλλη ρύθμιση Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk