Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 139.
-
Την δοκίμασε κάποιος σε 3s να μας πει εντυπώσεις; Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μία μικρη παρατήρηση μονο για να ξέρουν και οι επόμενοι. Οταν είχα περάσει και εγω την εν λόγω ρομ στο κινητό και δοκίμασα να αφαιρέσω εφαρμογές διαπίστωσα πως άρχιζαν τα bootloop μολις αφαιρούσα την εφαρμογή Google!!! Για να το ξέρουν και οι επόμενοι Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Thracia δοκίμασε να την περάσεις ξανά δεύτερη φορά χωρίς wipe και κανε και ενα reboot recovery και πέρασε την πάλι χωρίς wipe Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις εφαρμογές να βρεις την εφαρμογή documents και να την ενεργοποιήσεις Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φυσικά εννοείται ότι χάνω την sd. Αλλά τι άλλο να κάνω? Είχα δοκιμάσει και κάτι από τις ρυθμίσεις και είχα μόνιμα 3g αλλά πρώτον μετά από reboot έχανε την ρύθμισή και επρεπε να την κάνω πάλι και εκτός αυτού μου έχανε τελείως το σήμα κάποιες φορές Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από karasarinis: “Μάλιστα....2 φορές έχω περάσει την rom και με clean install...Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται;; Όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το ίδιο και σε μένα με redmi 3s με καθαρή εγκατάστασή Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους και παραθέτω αμέσως το θέμα μου. Redmi 3s αγορασμένο περίπου εναμίση μήνα. Ξεκλείδωτο με δοκιμασμένες άπειρες ρομ χωρίς προβλήματά. Το μικρόβιο όλων μας οι δοκιμές. Πριν μερικές μέρες εβαλα την ρομ του γκαλεν 8.0.2. Ολα δούλευαν ρόλοι. Μετά από μερικές μέρες ενώ πληκτρολόγουσα έχανε την δόνηση. Χρησιμοποιώ αλλο πληκτρολόγιό οπότε θεώρησα οτι φταίει αυτό. Βάζω πάλι σε χρήση το δικό του και πάλι κατά διαστήματα εχανα την δόνηση τόσο στο πληκτρολόγιό οπως και σε όλο το τηλέφωνο ο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannis25: “Γεια σας παιδια. Εχετε και σεις το ιδιο προβλημα με εμενα με το 3g?δλδ επειλεγω 3g και αυτο ειναι κολλημενο στο Ε” Ναι το έχουμε αρκετοί. Δοκίμασε να βάλεις στο 2ο slot μία κάρτα sim ωστε να έχεις 2 στο Κινητό και θα δουλεύει μία χαρά Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk