Δοκίμασες αρκετές φορές για να μπει σε recovery? Είχες περάσει κανονικά την ελληνική με κανονικό ξεκλείδωμα? Αν ολα αυτά είναι οκ δοκίμασε αφού μπαίνει σε fastboot να περάσεις πάλι το twrp σύμφωνα με τον οδηγό που εγκατέστησες την ελληνική rom Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οπως εχω πει και πάλι στην περιοχή που είμαι η Vodafone χρησιμοποιεί την 800αρα μπάντα και ενώ η άλλη μου συσκευή εχει κανονικά 3g το redmi 3s στην αρχή εχει 3g και μετά το χάνει σε Ε χωρίς να το επαναφέρει ποτέ σε 3g. Είχα διαβάσει ότι βάζοντάς 2sim στην συσκευή το πρόβλημα λύνεται και είπα να το δοκιμάσω. Εκοψα μία παλιά κάρτα wind που δεν χρησιμοποιούσα αλλά είναι ενεργή κανονικά εννοώ είναι ενεργό το νούμερο. Την έβαλα στο δεύτερό plot την έβαλα pin και ως δια μαγείας εδώ και μία ωρα οταν χά…
Κοιτά και κάτι τελευταίο. Το όνομά του recovery που έκανες αποσυμπίεση στο φάκελο adb εχει το όνομά recovery ? Αν το έχεις κατεβάσει από αλλού και ενδιαφέρον άλλη ονομασία πρέπει να αλλάξεις την εντολή που κάνεις flash Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι οδηγίες υπάρχουν στον οδηγό. Διάβασε τον πάλι και πάλι και ξεκίνα από την αρχή. Προφανώς κάτι δεν κάνεις καλά. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τσεκάρε πρώτα από ολα αν κατεβάζεις το αρχείο για το redmi 3s. Μετά κανε πάλι την διαδικασία από την αρχή και μόλις ολοκληρωθεί βάλτο σε recovery με τις εντολές από το dos Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χωρίς να το έχεις συνδέσει. Δοκίμασε το μία δυο φορές αν δεν μπαίνει τότε βάλε το Κινητό σε fastboot mode και πέρασε πάλι με τις εντολείς το twrp Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το redmi 3s πάντα κλείνει στο flash αν δεν βγει η αυτόματη ενεργοποίησή Δοκίμασε με volume + και power και θα μπεις σε twrp. Κανε αυτό που είπα νωρίτερα και θα είσαι οκ Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπες πάλι σε twrp πήγαινέ στα settings οριζόντια εχει επιλογές. Η τρίτη εχει να κάνει με την απενεργοποίηση της οθόνης. Στα default απενεργοποιείται στα 60 δευτερόλεπτα. Ξετσέκαρισε το και πέρασε πάλι την rom Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τσεκάρε σε παρακαλώ αν έχει ελληνικά και σε τι ποσοστό. Και αν έχει δεδομένα βάλε το σε 3g και πες αν θα μείνει εκεί για κανένα δεκάλεπτο και μετά γυρίσει σε σκέτο g η e Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρυθμίσεις γραμμή κατάστασης διαχείριση ειδοποιήσεων μπες στην εφαρμογή που θες και τσεκάρεις αν είναι ενεργό το led Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω είναι το γνωστό θέμα με το twrp. Μπες με το συνδυασμό πλήκτρων που λέει ο φίλος μας παραπάνω και πέρασε την ρομ κανονικά. Στα settings του twrp έχει επιλογή για απενεργοποίηση της οθόνης. Στο default είναι τσεκαρισμένο να κλείνει μετά από ένα δυο λεπτά. Απενεργοποίησε την επιλογή και μετά πέρασε την ρομ Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και τα 2 πρόβλημα είναι τσεκαρισμένα. Και αυτό με το wifi και αυτό με το δίκτυο όσο αφορά το 3g και το κάνει με όλες τις ρομ. Οσο αφορά αυτό με το wifi εχω καταλήξει ότι είναι πλασματικό. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk