Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 139.

• eb3ae8b495a0a5e54add672236b2a9fe.jpg Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi.eu Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

DIMITRIS HANIAS - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Παράθεση από akalyptos03: “ακομα δεν εχει βγει stable v8 miui εδω στο φορουμ :)” Δεν μιλάω για εδώ. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πέρασε κάποιος την 8 stable να μας πει εντυπώσεις? Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• LTE band 20

Μήνυμα

Την τελευταια dev 8

• LTE band 20

Μήνυμα

Εγώ πάντως κάνοντας αυτό που περιέγραψα παραπάνω εχω 3g εκεί που πρώτα έπιανε απλά Ε. Το θέμα είναι ότι σε κάθε restart θέλει πάλι διόρθωσή. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• LTE band 20

Μήνυμα

Ρυθμίσεις σχετικά με το τηλέφωνο πατάς 5-6 φορές στο εσωτερικός χώρος πληροφορίες τηλεφώνου 1 και κάπου στην μέση εχει επιλογές για αλλαγή δικτύου. Εγώ ετσι βρήκα 3g στην περιοχή μου Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστούμε. Πολύ καλή δουλειά Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και που είναι το πρόβλημα σου? Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Gylmos: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Gylmos: “Ευχαριστώ για τις ευχές. Πέρασα την GTV χωρίς να κλειδώσω - ξεκλειδώσω. ” καινουργια συσκευή ή από δεύτερο χέρι ? Αν είναι καινούργια είχε ξεκλειδώθει με official τρόπο ? ” Καινούργια ελπίζω, απο aliexpress. Το μόνο που ζήτησα απο τον πωλητή ήταν να έχει Ελληνικά. Ηρθε με την Global stable 7.3.10.0.0 MALCNDE, η οποία έχει Ελληνικά. Δεν γνωρίζω αν ήταν ξεκλείδωτος o Bootloader.” Ακριβώς ετσι ήρθε και το δικό μου. Οσο και να προσ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Ale george: “παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ ! θα κανω ενα διαλειμα γιατι ειναι τοσες πολλες οι παραμετροι που πρεπει να συντρεχουν και τα εχω φτυσει. θα επανελθω .. dimitri ευχαριστω.” Είναι απλά τα πράγματά απλά εχεις διαβάσει πολλά και εχεις θολώσει. Μόλις πάω σπιτι σου στέλνω και τα περνούμε ένα ένα από την αρχή Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Ale george: “δεν το εχω δοκιμασει αυτο το download mode στο miflash μπαινω με fastboot στο τηλεφωνο. κατεβαζω μια πιο παλια developer να δοκιμασω και μετα θα το τσεκαρω για το download mode και τους drivers.” Σε καμια ωρα το πολύ θα είμαι σπιτι αν θέλεις δοκιμάζουμε μαζί και το φτιάχνουμε Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Developed είναι. Fastboot rom είναι? Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χρονοβόρα? Σε εμένα η απάντηση ήρθε σε 2,5 μέρες Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και μιλάμε πάντα για fastboot developed rom. Μην κατεβάζεις ότι να ναι Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πες μας και το error που σου βγάζει Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Octa core Max 1.4Ghz Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επιμένουμε να τσεκάρεις το τηλέφωνο για να κατεβάσεις και την ανάλογη ρομ. Οταν σιγουρευτείς μπορείς να κάνεις ότι και εγώ. Μετά από πολύ ψάξιμο και διάφορα μηνύματα στο mi flash δοκίμασα να κάνω ότι λέει ο φίλος στο how to/ οδηγοί στο θέμα για το Κινητό μας. Και μόνο ετσι πέρασα developed rom ξεκλείδωσα bootloader και πέρασα twrp και μετά ελληνική rom. Μόνο μία παρατήρηση. Οταν θα δουλεύεις το twrp μην σου κλείσει η οθόνη γιατί κολλάει η διαδικασία. Απενεργοποίησε στα settings του twrp την απεν…

• Καταρχήν οπως σου λέει και ο φίλος τσεκάρει ποια συσκευή εχεις. Δεύτερον τσεκάρει αν εχεις κλειδωμένο bootloader. Τρίτον τι συσκευή οταν περνας την ρομ την εχεις σε fastboot η σε download mode? Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για οσους ειχαν θεμα με το περασμα της fastboot rom βγαζοντας διαφορα μηνυματα αποτυχιας το miflash εγω ακολουθησα τον παρακατω οδηγο Flash / Unbrick Redmi 3S Μου ολοκληρωσε την διαδικασια κανονικα και μου εμφανιζει στις πληροφοριες τηλεφωνου MIUI 8.6.8.5 ΒΕΤΑ Στο XiaoMiFlash.exe που χρσιμοποιησα ηταν προεπιλεγμενη η επιλογη saver user data την αφησα ετσι απλα δεν ξερω μηπως για καθαρη εγκατασταση επρεπε να βαλω clean all