καλησπερα οκ το διορθωσα κ δουλευει αψογα!!!!...σχετικα με τις αναβαθμισεις ομως? πως θα γινονται??? πρεπει αν θυμομαστε τι εχουμε προεπιλεξει κ να ξαναεπιλεγουμε τα ιδια?>
εχω θεμα με την μπαταρια σιγουρα...ειδικα με το wi fi το αφηνω το βραδυ κ το πρωι απο 100 το βρισκω 85 αν κ εχω περιοχρισει τις εφραμογες να κλεινουν οταν ειναι σε υπνο το τηλ παλι τα ιδια κ δν ξερω τι φταει!
καλησπερα αδερφια...μια ερωτηση...για καλυτερη διαχειρηση μπαταριας miui7 η miui 8? εχω το τηλ πανω απο χρονο κ μετο το 8 με κανονικη χεηση μια μερα κ κατι διαρκεια κ σημερα εβαλα την 7 να το τεσταρω...μηπως τα εχει παιξει κιολας κ πρεπει αν την αντικαταστησω?
καλησπερα παιδια μετα απο πολυ ψαξιμο εχω 2 tipακια για μεγαλυτερη διαρκεια στη μπαταρια...διπλασιαζει+ χωρις υπερβολες....λοιπον πρωτο tip ....παμε στις ρυθμισεις...μπαταρια...διαχειρηση χρησης μπαταριας εφαρμογων και παταμε πανω στο ενισχυμενη 5 φορες κ θα ανοιξει μια επιλογη ακομη την μεγιστη κ την επιλεγουμε!!! δευτερο tip παμε ασφαλεια...μπαταρια...εκοικ μπαταριας εφαρμογων...παταμε πανω στις εφαρογες κ επιλεγουμε περιορισμενη δραστηριοτητα παρασκηνιου!!!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Atta…
Καλημερα παιδιά μία ερώτηση αν ξέρει κάποιος ν μ απαντησει...Έχω αλλάξει πολλές Ρομ για να βρω κάποια με όσο καλύτερη διαχείριση στο θέμα της μπαταριας...Αυτή τη στιγμή έχω την stable v8....Λοιπόν με κλειστό το wifi σε έξι ώρες αναμονής μ έφαγε 3% ενώ με ανοιχτά wifi στις ίδιες ώρες μ τρώει 14-16% σε αναμονή πάντα ενώ κοιμάμαι χωρίς ν αγκιζω καν το κινητό...π μπορεί ν αφειλετε αυτό;; Έχω το 2/16 μοντέλο!!! Ευχαριστώ (το τηλ το δουλεύω πάνω από χρονο οπότε η μπαταρία είναι κάπως δουλεμενη)
Καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι...την περασα σε hennessy ολα οκ αλαλ με την μπαταρια εχω θεμα...μηπως ξερει καποιος καποια ρομ π στο θεμα της μπαταριας δν εχει θεμα?
καλησπερα παιδια μα ρωτησω κατι...εχω την ελλεηνικη ρομ και θελω να μαθω αν μπορω να την αποσυμπιεσω καπου να βγαλω καποιες εφαρμογες π δν μ χρειαζονται κ να ξανασυμπιεσω τ αρχεια ωστε να την φλασαρω μετα?
ναι πατησα να γινει η εγκατασταση κανονικα μετα κατι μ λεει για να κανω κατι στο κινητο μαλλο τι πρεπει να κανω στο storage και κατι αλλο το boot loader το ειχα ξεκλειδωσει παλια κ πηγα να το ελνξω αν ειναι ξεκλειδωτο κ μ λεει πως κατι λειε ενα strigk kati
κανω εγκατασταση το miphone και σε καποια φαση λεει qualcom drivers μετα κοκκινα γραμματα π βγαζει....μηπως ειναι λαθος οι οδηγοι κ χριαζομαι mtk drivers και δν μπορω αν εγκαταστησω το twrp? κ αν ναι π θα τους βρω?
το βλεπει αλλα οταν πηγαινω στις συσκευες του υπολογιστη εχει ερωτηματικο κ λεει δν εχει προγραμμα οδηγησης forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24616/ =============== Νοε 29th 2016, 11:11pm =============== οκ παιδια ευχαριστω με το pc suite εγινε δουλεια!!!! =============== Δεκ 1st 2016, 12:53am =============== καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα...εκανα φλας την ρομ μ κ ενω πηγα να ανοιξω την συσκευη μ ζηταει τον κωδικο να συνδεθω στο mi acount για να ενεργοποιηθει η συσκευη μ αλλα δν ειμαι συ…